HOROSCOP 03.06.2010


Azi lucrurile devin mai confunze si parca increderea castigata va mai pierde teren in favoarea indoielilor si lucrurilor care nu par la fel ca ieri. Ar fi bine sa dam dovada de rabdare sa evitam tensiunile inutile si sa trecem cu usurinta peste dificultatile minore. Exista o anumita predispozitie catre accidente, de aceea este recomandata mai multa atentie.


GEMENI CELEBRI: MARY-KATE SI ASHLEY OLSEN

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Imaginatia ta lucreaza peste program si atunci va trebui sa incerci sa te opresti. Fantezia poate fi buna dar tu exagerezi azi si atunci e posibil sa te pripesti. Poate ar fi cazul ca unele viziuni sa le pastrezi pentru tine. Nu este o zi foarte buna pentru calatorii.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Ai putea crede ca intr-un final ai un plan foarte bine pus la punct dar asta pana in momentul in care i-l vei impartasi cu cineva. Un prieten sau o prietena iti va demonta fiecare argument al tau si asta te va confuza foarte mult. Ar fi bine sa tii pentru tine ideile si planurile, cel putin, pana incepi sa ai incredere totala in ceea ce vrei sa faci.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Toata lumea pare ca pastreaza distanta fata de tine tocmai cand iti doresti cel mai mult sa lucrezi in echipa. Simti nevoia de a capata mai multa claritate in viata ta iar adevarul pare foarte departe de tine. In cautarea lui vei incepe sa iti accepti defectele. Dorinta ta de afirmare este mai presanta acum mai mult decat oricand, dar ar trebui sa nu exagerezi.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Nu prea esti sigura de ceea ce trebuie sa faci in continuare asa ca te simti confuza azi. E posibil ca relatia actuala sa nu mearga asa cum iti doresti si atunci exista riscul de a avea unele discutii cu iubitul. Ar fi bine ca in loc sa pierzi vremea cu analizarea situatiei actuale incearca sa faci exact ceea ce asteapta altii de la tine. Evita calatoriile.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Poate fi o zi in care inspiratia sa te salveze de la multe situatii penibile. Gandesti repede, actionezi exact cand trebuie si asta va insemna ca poti fi extrem de atenta la tot ce se intampla in jur. La locul de munca vei da dovada de o mare concentrare si vei realiza multe lucruri care te vor ajuta sa preiei controlul.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Se pare ca azi esti in continua miscare si chiar esti multumita cu asta pentru ca asta inseamna ca iti preocupi mintea cu lucruri care se refera la prezent. Chiar daca ai avea nevoie de suportul celorlalti asta nu se va intampla pentru ca nici macar nu vei avea timp de asa ceva. De aici vin si dificultatile din comunicare pe care le ai azi. 

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Te simti atasata de trecut si vei fi ceva mai nostalgica azi. Ar fi bine sa incerci sa treci peste confuzia legata de trecut si sa privesti increzatoare catre viitor. Ar fi bine sa gandesti inainte de a spune ceva si ai grija sa nu te ia gura pe dinainte si sa nu iti ranesti prietenii apropiati sau chiar partenerul,  prin ceea ce afirmi.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Nimic nu pare a fi mai reconfortant pentru tine decat sa ai discutii intime cu o prietena apropiata. Incearca sa asculti ce are ea de spus pentru ca sfaturile primite iti vor fi extrem de utile. Ar fi bine sa nu te grabesti sa rezolvi toate problemele pentru ca e posibil ca din pripa sa gresesti.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Ar fi bine ca azi sa nu raspunzi provocarilor si nici sa nu incerci sa rezolvi tu singura problemele altora. E posibil sa traiesti ceva schimbari de stari emotionale si asta va spori neincrederea celorlalti in tine. Nu stai foarte bine la capitolul comunicare si asta inseamna ca ar fi cazul, ca azi, sa nu te lansezi in diverse discutii care, pentru tine, nu vor duce undeva.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Cu Luna care intra in semnul tau sensibilitatea ta va creste si asta va insemna si cresterea intuitiei tale. E posibil ca cineva sa incerce sa iti submineze increderea in tine dar ar fi bine sa nu iti pierzi timpul raspunzand la critici si acuzatii fara sens. Creativitatea si imaginatia te va ajuta sa scapi dintr-o situatie fara iesire.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Ar fi cazul sa devii mai sincera cu tine si sa accepti ca esti un pic cam dezorientata. In planul profesional vei avea ceva succese dar asta se va datora in primul rand creativitatii tale care este din ce in ce mai debordanta. O discutie aprinsa cu o persoana mai in varsta poate degenara si atunci ar fi cazul sa te abtii cat mai mult. Gandeste-te ca ar fi cazul sa nu ceri cuiva mai mult decat poti da chiar tu.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Esti extrem de concentrata pe ceea ce se intampla la locul de munca si poate ca din cauza asta vei avea discutii cu partenerul pe care nu-l va incanta faptul ca vei lucra peste program. Nu incerca sa iei decizii importante azi si evita calatoriile de orice fel.

related posts

Modifică setările cookies