HOROSCOP 04.04 - 10.04.2011


Saptamana nu incepe prea bine pentru multe dintre noi, mai ales ca va trebui sa facem fata unor tensiuni nedorite pe anumite planuri. In continuare, Berbecii sunt extrem de incarcati in aceasta saptamana si sunt sub toate formele supusi unor presiuni la care pot ceda foarte usor. Odata cu intrarea lunii negre in Berbec, acesti nativi ar trebui sa acorde o mai mare atentie anumitor probleme de sanatate.


Sursa: Creola.ro

Berbec celebru: Fergie

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nu vrei sa justifici ceea ce simti chiar daca ceilalti iti vor cere explicatii. Adevarul este ca sentimentele tale nu trebuie imbracate intr-o forma sau alta de logica. In loc sa cauti sa dai un motiv rational unor dorinte, mai bine le-ai impartasi celor dragi asa cum sunt. Daca iti vei aminti ca nu iti trebuie aprobarea nimanui pentru a fi chiar tu, totul va decurge perfect pentru tine. Ar fi bine sa inchei pacea cu trecutul tau si sa incepi sa privesti cu incredere in viitor. Esti pregatita sa iti pui intentiile in practica si sa incepi sa dai dovada de multa logica si creativitate practica pentru ca doar entuziasmul tau nu va fi de ajuns.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Esti foarte stresata de deadline-uri. Ai senzatia ca esti supusa la niste teste si vei fi nevoita sa sapi ceva mai adanc decat de obicei pentru a gasi resursele pe care credeai ca nu le ai. Oricum nu vei realiza nimic daca vei evita evidenta unor lucruri carora pana acum nu le dadeai importanta. De obicei, esti capabila sa pastrezi un secret, dar se pare ca uneori nu poti sa faci asta. Ascunderea unor lucruri iti poate cauza probleme si atunci preferi sa vorbesti. Atentie insa cum spui anumite lucruri si incearca sa nu te stresezi mai mult decat e cazul. 

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Esti foarte optimista si simti ca multe lucruri se pot schimba in bine pentru tine. Astepti prea multe de la ceilalti, ceea ce nu e rau. Dar nu trebuie sa te bazezi doar pe ei, mai ales ca dorintele tale pot lua un curs neprevazut. Azi trebuie sa iti mentii flexibilitatea mentala pentru a reusi. Indiferent cat de ocupata vei fi, cu siguranta vei reusi sa-ti faci timp si pentru prietenele tale, mai ales ca ele au nevoie de sprijinul tau. Saptamana aceasta ai parte de petreceri, intalniri cu oameni noi sau chiar reintalniri neasteptate.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Simti ca sortii sunt de partea ta. Din nefericire, te grabesti foarte tare sa iti culegi laurii inante de a se fi sfarsit totul. Atentie la micile dezacorduri cu cei cu care lucrezi. Paradoxal pentru tine, daca vei pierde ceva mici batalii intr-o zi, totul te va face sa iti cresti eficienta si productivitatea. Iar asta inseamna ca, in cele din urma, vei avea de castigat. Iti asumi niste responsabilitati chiar mai mari decat ar trebui. Nu lua totul foarte in serios si incearca sa ceri ajutorul apropiatilor atunci cand este cazul. Accepta sfaturi si nu te lasa influentata de emotii, incearca sa ti le stapanesti si nu te invinovati pentru lucruri minore.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Te vei simti mai bine daca ai adopta neutralitatea, fara a te implica in lucruri care nu iti aduc nimic bun. Tinzi sa fii un promotor al idealurilor de progres, dar nu neaparat si o realizatoare a lor. Ideile originale sunt tratate cu incredere si pot genera un flux de optimism pentru concretizarea lor, totusi fara sa se insiste asupra lor. Iti vei manifesta dorinta de a invata si de a fi la curent cu tot ceea ce este nou. Incearca sa iti lasi imaginatia sa zboare. Iar daca vei pune pe hartie ideile, totul poate deveni mai clar. Acorda o atentie mai mare sanatatii si incearca sa te odihnesti mai mult pentru ca risti sa ai probleme legate de epuizare nervoasa.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Esti intelegatoare, dornica sa ajuti la nevoie, capabila de sacrificiu pentru binele altora si e posibil sa simti nevoia de a te izola de vacarmul lumii pentru a te reculege si odihni. Nu esti pregatita sa-ti pui in aplicarea ideile si incerci sa ramii cat poti de mult intr-o lumea ideala. Anumite discutii cu cineva apropiat te vor aduce pe linia de plutire. Esti extrem de emotionala si dai curs unor intuitii, ceea ce este perfect. O problema cu o prietena se poate rezolva de la sine si asta te va bucura. Relatia cu partenerul pare sa evolueze in directia dorita de tine, mai ales daca ai reusit sa ai acele discutii lamuritoare cu acesta.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Ceva straniu ti se poate intampla, dar nu vei putea face nimic in aceasta privinta ci doar sa stai si sa observi. Pe de alta parte esti plina de energie, ceea ce nu ti s-a mai intamplat demult. Asa ca poate e timpul sa actionezi intr-o privinta sau alta. In niciun caz nu actiona impotriva credintelor tale  Esti motivata extrem de puternic sa faci pace cu partenerul si sa il ajuti sa treaca peste momente mai grele. Vei da dovada de obiectivitate si vei vedea lucruri unde el nu poate vedea foarte clar.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Un conflict cu cineva de la locul de munca  poate fi cumva mai complicat decat ai crede, pentru ca nimic nu este ceea ce pare. Vei incerca sa iti dezarmezi oponentii, dar se poate intampla ca anumite presupuneri gresite asupra motivatiilor tale sa iti faca rau. Mai bine ai incerca sa iti explici atitudinea si motivatiile superiorului tau pentru ca altfel vei avea de pierdut. Rutina ta este cumva data peste cap pentru ca ai de terminat un proiect important iar finalul pe care il anticipai este foarte aproape. Dar din pacate iti este din ce in ce mai neclar ce trebuie sa faci. Vei depune un efort imens pentru a duce la capat orice plan, dar faptul ca esti incapatanata te va ajuta foarte mult.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Ai probleme financiare pentru ca revine o veche neintelegere. Vei avea parte de discutii mai putin sau mai mult lamuritoare cu cineva apropiat si va depinde de intelegerea ta si de pana unde vrei sa mergi cu explicatiile unei situatii pe care ai trait-o cu mult timp in urma, dar pe care o intelegi foarte bine de abia acum. Vei acorda mai mult timp micilor placeri si pentru asta nu ar trebui sa te simti chiar atat de vinovata.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE           
Abilitatea ta de a simti si presimti lucruri o poti intelege in intregime pentru ca iti sunt la indemana toate instrumentele necesare acestei intelegeri. Mai mult decat atat, ai si o persoana apropiata care iti sustine aceste simtaminte. Rezistenta ta la schimbare  este destul de mare dar in aceasta saptamana vei fi ajutata sa demonstrezi orice. Chiar daca exista unele probleme in familie, asta nu inseamna ca trebuie sa dai curs oricaror informatii pe care le primesti de la terte persoane. E posibil sa cazi intr-un butoi cu nostalgie si chiar sa faci eforturi sa stai cat mai mult in prezent.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Poate e timpul sa iti reconsideri un pic atitudinea si sa iti indrepti atentia catre ceea ce isi doresc si ceilalti. Faptul ca vei deveni extrem de atenta la nevoile prietenelor va reprezenta un atu important pentru tine. O problema mai veche poate reaparea si nu vei sti exact cum sa iti administrezi emotiile negative. Vei fi temperata si chiar descurajata de vesti nu tocmai bune. Nici familia nu te mai poate sprijini in demersurile tale si atunci cel mai bine este sa nu acorzi atat de multa atentie acestor probleme. Atentia ta ar trebui indreptate spre ceea ce se intampla in jur si va trebui sa gasesti aliatii potriviti pentru a o lua de la capat.  

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Incerci sa fii onesta in primul rand cu tine dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa te conformezi regulilor sociale. Cel mai bine este ca azi sa treci la fapte, sa lasi discutiile si vorbele deoparte pentru ca oricum nu te va intelege nimeni. Faptele tale vor vorbi de la sine. Nu e cazul sa te agiti mai mult decat este necesar in privinta banilor. O decizie trebuie luata, dar nu o face inainte de a fi bine informata. Asteapta cateva zile ca sa poti avea toate datele problemei.
 

related posts

Modifică setările cookies