HOROSCOP 04-05.12.2010


Daca sambata putem avea o serie de idei si sa debordam de creativitate si sa avem diverse abordari in ceea ce priveste emotiile noastre, cand Luna va trece duminica in Sagetator ne va face mai active si poate ceva mai doritoare de aventura. Perspectivele pot fi incurajatoare daca dam dovada de rabdare si nu reactionam dupa primul impuls.


Sagetatori celebri: Taylor Swift

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Este un week-end foarte plin de evenimente la care va trebui sa participi si nu iti vei mai vedea capul de atata treaba. Va trebui sa rezolvi si anumite probleme legate de familie. Dar atentie mare la cum vei pune anumite problema  pentru a nu fi gresit inteleasa.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE          
                                             
Incearca sa fii cat mai obiectiva cu putinta in ceea ce priveste o relatie de familie si nu lasa emotiile sa te coplesesca. Esti predispusa la a spune lucruri pe care mai tarziu le vei regreta. Planul sentimental este foarte important in acest week-end si pot exista discutii lamuritoare si, in unele cazuri, chiar impulsive.          

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Nu este un week-end favorabil cheltuielilor asa ca mare atentie pe ce vei da banii. Daca iesi la cumparaturi, limiteaza-te la ce ai nevoie si nu lua lucruri fara sens. In relatie nu incerca sa iti impui punctul de vedere mai ales ca esti mai confuza decat oricand.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Reactiile tale nu vor fi cele mai potrivite iar dorinta de a-ti ascunde ceea ce simti este atat de evidenta incat vei avea de pierdut. Incearca sa faci apel la diplomatie si sa incerci sa iti exprimi cel mai bine cu putinta sentimentele. Discutiile in contradictoriu pot duce la certuri interminabile si de aceea ar fi bine sa le ocolesti.  Incearca pe cat posibil sa fii flexibila.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Dai dovada de foarte multa empatie si sensibilitate si poate de aceea vor exista multe persoane care vor apela la tine pentru ca esti umarul perfect pe care se poate plange. Esti extrem de bine ancorata si in realitate, iar sfaturile tale sunt binevenite. Atentie insa si la faptul ca va trebui sa iti dedici ceva mai mult timp tie insati si poate ar fi cazul sa incerci sa te odihnesti mai mult.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
E posibil ca in acest week-end sa acorzi o atentie marita vietii tale amoroase. Cineva ar putea sa-ti pice cu tronc. Esti extrem de sensibila si nu vei putea face fata unor discutii relaxate despre viata ta personala. Mai bine incearca sa iti cultivi ceva mai mult rabdarea pentru a te bucura de zilele tale libere.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Incarcatura emotionala este foarte puternica pentru tine si poate exista si o anumita stare de nervozitate pe care nu prea stii exact cum sa o gestionezi. Mai bine nu incerca sa iesi prea mult in evidenta si sa te manifesti doar cand este cazul.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Te vei confrunta cu anumite probleme ce tin de munca ta, chiar daca este week-end. Ai foarte multe date la dispozitie si nu mai stii exact care sunt corecte si care nu. Totusi bazeaza-te pe intuitia ta, pe ceea ce crezi tu si incearca sa mergi mai departe. Nu lua decizii radicale in aceasta perioada. Vor exista ceva tensiuni si in cuplu, dar duminica lucrurile se vor mai linisti.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ceea ce tu iti doresti nu este identic cu ceea ce se intampla in realitate. Esti foarte incordata din punct de vedere emotional si de aceea ti-ar prinde bine sa ai parte de clipe de relaxare. Incearca sa iesi in oras cu prietenele, la un film sau citeste o carte. Iti va fi mai bine daca vei incerca sa te rupi un pic de anumite contexte.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Emotiile te pot coplesi foarte usor si pentru asta va trebui sa acorzi atentie sporita comunicarii si la ceea ce se intampla in jur. Poti vedea foarte clar unele aspecte ale unei probleme personale, dar cand va veni vorba sa treci la fapte, iti va lipsi elanul. O intalnire cu prietenii sau cu rudele apropiate te va remonta si vei avea toata sustinerea din partea lor pentru planurile viioare. Asa ca impartaseste-le si lor planurile tale si nu ezita sa te bazezi si pe opinia lor.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
In acest week-end vei vedea lucrurile mai mult in lumina lor pozitiva si asta iti va da multa energie. Totusi ar fi bine sa te sesizezi la nivelul personal unde pot exista unele tensiuni. Poate fi un week-end extrem de romantic, mai ales pentru acelea care sunt la inceputul unei legaturi amoroase.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Iti vei depasi limitele si vei deveni ceva mai agresiva decat de obicei iar satisfactiile personale vor fi pe primul loc. Incearca sa fii ceva mai flexibila si sa te adaptezi diverselor situatii din acest week-end. Circumstantele se vor schimba din momentul in care vei dovedi mai multa intelegere fata de apropiati.

 

related posts

Modifică setările cookies