HOROSCOP 05.11.2010


Luna intra in Scorpion si asta ne va face sa fim ceva mai misterioase decat de obicei. Poate e cazul sa nu spunem chiar tot si sa avem chiar micile noastre secrete fata de anumite persoane. Este o zi incarcata de sentimente si va depinde numai de noi sa nu o terminam pline de resentimente. Cu siguranta nu vom putea schimba ce s-a intamplat in trecut dar avem multe sanse ca viitorul sa arate altfel daca in aceste zile luam deciziile corecte.
 


Scorpioni celebri: Anne Hathaway

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Esti plina de incredere in fortele proprii si ai o forta in tine pe care abia acum incepi sa o descoperi. Iti poate reusi aproape orice azi. Iar daca activezi in domeniul artistic cu atat mai bine. Creativitatea ta se afla la cote maxime si poti face multe lucruri importante azi mai ales ca ai o doza mare de optimism.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Iti doresti sa demonstrezi ca poti face anumite lucruri si te poti achita foarte usor de anumite obligatii. Daca se intampla sa nu fie asa, sa nu te incrancenezi prea tare pe problema respectiva pentru ca vei avea sanse mai mari de nereusita. Nu insista pe greseli ci pe acele lucruri care sunt pozitive si vei vedea ca totul iti va fi mult mai usor.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Prietenii sau asociatii tai au anumite idei despre directia spre care ar trebui sa te indrepti. Mai bine stai sa te gandesti daca asta e drumul pe care vrei sa mergi in continuare. Presiunile asupra ta cresc destul de mult, mai ales in domeniul in care activezi, dar asta nu inseamna decat ca va trebui sa iti asculti intuitia si sa faci asa cum simti. Bazeaza-te mult pe acest aspect al problemei si vei reusi.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Un conflict la locul de munca se poate complica in directii neobisnuite dar odata cu acesta poate veni si o oportunitate la care nu te asteptai. Nu iti ascunde sentimentele si nici nu incerca sa ascunzi vreo cearta sau neintelegere in fata sefului. Pentru tine e mai bine sa mergi pe cartea adevarului.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Chiar daca in sfarsit stii exact ce iti doresti asta nu inseamna ca trebuie sa anunti pe fiecare in parte de hotararea pe care tocmai ai luat-o. O doza de realism iti trebuie pentru a reusi intr-adevar in tot ceea ce ti-ai propus. Daca vei vorbi cu partenerul sau cu un prieten, vei primi un sfat extrem de bun pe care trebuie sa il urmezi ca sa-ti fie bine.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Tuturor le va fi greu sa te inteleaga azi si la fel se va intampla fata de cei din jur. Esti destul de confuza in comunicare si ti se va parea tot timpul ca oamenii iti ascund lucruri. Nu face niciun pas gresit azi si nu judeca aspru persoanele din anturaj si partenerul. Asteapta cateva zile pana sa iei vreo decizie.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Nu este o zi foarte buna in care sa inchei parteneriate pentru ca e posibil sa apara neintelegeri inca de la inceput. Fata de partener va trebui sa ascunzi anumite lucruri pentru a nu te pune intr-o lumina proasta. Atentie totusi ca daca vei trece peste anumite granite pe care tocmai tu ti le-ai impus iti va fi foarte greu sa te intorci de unde ai plecat. 

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Vor exista anumite probleme la locul de munca si exista anumite persoane care iti vor pune bete in roate. Nu incerca sa ripostezi dur pentru ca nu vei rezolva problema, din contra, vei agrava situatia. Daca vei da dovada de rabdare totul va fi minunat.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Spontaneitatea ta este foarte mare in aceasta perioada si atunci cei din jurul tau nu se vor astepta la anumite reactii si la anumite lucruri pe care le vei spune pe sleau. Nici la capitolul creativitate nu stai foarte prost asa ca foloseste-te de asta.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Pentru tine totul azi va insemna o provocare. Ceea ce iti spune inima nu iti va spune si gandul si nu vei sti exact ce decizie sa iei. Tot ce poti sa faci este sa schimbi regulile jocului si sa nu te mai lupti intre logica si emotii. Cauta o pozitie de mijloc si vei fi mai multumita de rezultat.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Este o zi in care vei putea sa comunici la un nivel maxim cu persoanele din jur si intentiile tale pot deveni chiar planuri pe termen scurt sau lung. Interactiunea cu ceilalti este foarte importanta si de aceea cu cat te vei inconjura de multa lume cu atat vei avea mai multe oportunitati de a realiza ce ti-ai propus.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Nu te simti in apele tale iar increderea in tine este la un nivel foarte scazut. Nu te lasa condusa de frica sau incertitudinile de zi cu zi pentru ca nu asa iti vei rezolva problemele. Cu cat vei avea o atitudine mai pozitiva cu atat ti se vor rezolva problemele mai repede.
 

related posts

Modifică setările cookies