HOROSCOP 06-07.11.2010


Nu este un week-end in care sa putem realiza prea multe pentru ca exista multe blocaje atat exterioare cat si interioare. Din punct de vedere sentimental vom sta ceva mai bine dar e posibil ca unele mici secrete pe care le avem, mai ales cele de natura relationala, sa le dezvaluim fara sa vrem, duminica atunci cand va trece Luna in Sagetator care ne va impinge la onestitate si adevar. Daca este vorba insa de creatie si de idei inovatoare acestea sunt sansa noastra de a iesi din situatii extreme.  
 


Scorpioni celebri: Nicolette Sheridan

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Daca sambata esti canalizata spre a rezolva unele probleme legate de familie, duminica ar trebui sa acorzi mai multa atentie partii financiare si a cheltuielilor pe care le faci. Acorda atentie si lucrurilor care se intampla in jurul tau si nu vei pierde anumite oportunitati care iti pot aduce succes in cariera ta.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
O discutie in contradictoriu iti poate strica intregul week-end si ar fi cazul sa nu te ambalezi prea tare. Duminica o sa poti sa faci anumite lucruri simple numai pentru tine. Problemele legate de camin, de casa se rezolva daca stii exact ce trebuie sa faci.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Esti ceva mai ingrijorata pentru viitor decat pentru prezent si in acelasi timp afisezi o incredere debordanta. Vei descoperi un potential foarte mare pe care il ai in realizarea unui proiect. Nu incerca sa plusezi acum mai mult decat daca ai face-o in mod general. Nu incerca sa iei masuri drastice si dintr-odata, mai ales referitoare la finante.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Iti doresti sa poti iesi cu prietenele si sa te distrezi cum nu ai mai facut-o pana acum. Din pacate unele obligatii nu te vor lasa sa iti realizezi pe deplin aceste dorinte. Nu incerca sa arunci vina pe alte persoane si nu e bine sa faci pe victima. Mai bine rezolva problema aparuta si apoi vei avea unda verde la tot ceea ce iti doresti sa faci.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Vei fi extrem de solicitata in a intretine diverse aparente sociale sau chiar te vei implica in planificarea unor lucruri care tin foarte mult de sfera sociala. Incearca sa te stapanesti in a visa cu ochii deschisi fara a fi ancorata si in realitate. Ar fi foarte bine ca in aceste zile sa acorzi respectul cuvenit unor persoane apropiate. Fii atenta la banii tai pentru ca e foarte posibil sa nu stea foarte mult in buzunarul tau.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
E posibil sa experimentezi lucruri neasteptate si poti avea atat surprize placute cat si neplacute. Daca vei intra in vreo competitie inceteaza sa te mai compari cu ceilalti pentru ca asta iti va dauna. Prietenele tale te vor ajuta sa rezolvi o problema neasteptata asa ca, bazeaza-te pe ele.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Vei face o alegere in acest week-end si iti vei spune parerea exact asa cum este asupra unei probleme importante, legata de relatia ta. Vei supara cateva persoane dar ar trebui sa le dai timp sa se obisnuiasca cu aceasta noua abordare a ta. Nu incerca sa te justifici prea mult pentru ca e foarte posibil ca apropiatii sa nu-ti inteleaga logica.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
In acest week-end vei acorda o atentie marita vietii tale amoroase si e posibil sa-ti pice cu tronc cineva. Esti extrem de sensibila si nu vei putea face fata unor discutii lejere despre viata ta personala. Mai bine incearca sa iti cultivi ceva mai mult rabdarea pentru a te bucura de zilele tale libere.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
In acest week-end vei avea niste suprize placute legate de o persoana din trecutul tau. Vei fi spontana si lumea din jurul tau te va aprecia pentru faptul ca reusesti sa treci cu gratie prin anumite momente mai neplacute care ti se pot intampla.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Emotiile te pot coplesi foarte usor si pentru asta va trebui sa acorzi atentie sporita comunicarii si la ceea ce se intampla in jur. Poti vedea foarte clar unele aspecte ale unei probleme personale dar cand va veni vorba sa treci la fapte iti va lipsi elanul. Incearca sa lasi pe seama apropiatilor niste probleme care nu sunt ale tale si nu te avanta in discutii in care nu ai ce cauta.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Nu vei astepta prea mult pentru a primi rasplata cuvenita pentru eforturile tale. E posibil sa vina in acest week-end sau sa intrevezi o victorie importanta in aceste zile. Vei avea nevoie de aliati asa ca e cazul sa apelezi numai la cine ai incredere. Acorda atentie si finantelor tale.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Iti vei depasi limitele si vei deveni ceva mai agresiva decat de obicei iar satisfactiile personale vor fi pe primul loc. Incearca sa fii ceva mai flexibila si sa te adaptezi diverselor situatii din acest week-end. Circumstantele se vor schimba din momentul in care vei dovedi mai multa intelegere fata de apropiati.

 

related posts

Modifică setările cookies