HOROSCOP 06.12.2010


Exista o mare incarcatura astrala in aceste zile iar Luna in Sagetator nu va ajuta deloc in a face lucrurile mai calme. Vom fi tentate sa facem mai mult decat putem si mai ales sa ne urmam visele dincolo de limitele pe care le avem. Asta va insemna in primul rand un mare consum de energie si mai ales o mare dezamagire. Din pacate ne vom ignora intuitia si ne vom arunca cu capul inainte in niste probleme care nu ne privesc dar mai spre seara lucrurile se vor mai aseza, pentru ca Luna va intra in Capricorn si ne va aduce stabilitate.


SAGETATORI CELEBRI: KIM BASINGER

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
O discutie mai aprinsa te va face sa intelegi ca nu e intotdeauna cazul sa ai ultimul cuvant. Cateodata e mai bine sa taci din gura chiar daca stii ca ai dreptate. Ar fi indicat sa te gandesti si la sanatatea ta pentru ca o afectiune mai veche poate reveni in aceasta perioada.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Rabdarea este tot ceea ce iti lipseste atunci cand vine vorba de realizarea unor planuri. In cazul tau, totul, este asezonat si cu putina emotivitate ceea ce iti poate retrezi ceva stari de insecuritate mai ales in planul personal. Incearca sa acorzi atentie partenerului si sa incerci sa ii intelegi motivele pentru care reactioneaza intr-un fel sau altul.
      
VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Se pare ca nu ai rezolvat asa cum trebuie o problema mai veche care va reveni azi in atentia ta. Incearca sa o intelegi mai bine decat data trecuta si rezolva totul fara a da dovada de superficialitate. O surpriza placuta din partea partenerului te asteapta azi.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
O zi obositoare pentru tine si de aceea se pare ca vei fi nevoita sa declini invatiile de a iesi undeva cu prietenele in aceasta seara. Chiar daca pare ca nu stii ce vrei, te vei simti in siguranta. Schimbarile la locul de munca nu sunt pe placul tau si de aceea vei munci dublu ca sa poti duce la capat ce ti-ai propus. 

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Se aduna foarte multa energie negativa in jurul tau dar din fericire tu vei sti sa iti transformi emotiile mai putin placute in adevarate forte creatoare. Nu vrei sa atragi prea mult atentia asupra ta si cu toate acestea, asta vei face. La sfarsitul zilei se va confirma ca ai avut dreptate in multe privinte.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Poate e cazul sa te distrezi si sa ai activitati amuzante. Poate fi vorba chiar de usurinta cu care iti vei indeplini obligatiile si de faptul ca iei totul mai usor si incerci sa te eliberezi de tensiuni trecute. Chiar daca visezi cu ochii deschisi asta nu inseamna ca este neaprata ceva rau in asta. Totusi incearca sa ramai concentrata si pe situatii practice si poate pe seara e cazul sa te relaxezi asa cum iti doresti.  

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Esti extrem de analitica si iti doresti sa iti impui parerea ta pe care o consideri mai presus de ceea ce spun ceilalti. Ar fi foarte bine daca te-ai abtine de la a declansa conflicte fara sens si doar sa iti canalizezi energia catre lucruri mai pozitive. Incearca sa fii mai optimista in legatura cu viitorul tau.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Azi e foarte posibil sa exagerezi in ceea ce priveste relatiile cu ceilalti si sa nu poti lua ca atare niste lucruri. Ar fi bine sa pui in aplicare sau sa revezi planuri mai vechi si e foarte posibil ca unele oportunitati sa-ti apara in cale mai repede decat te-ai astepta. Azi te poti baza doar pe propriile tale puteri.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Azi vrei sa fii atat de onesta si sa faci numai bine incat vei pierde din vedere si ceea ce isi doresc ceilalti. Incearca sa-ti limitezi reactia si sa nu iti impui imediat punctul de vedere, oricat de bine venit ar fi acesta. Azi va fi foarte important ce spui, mai mult decat ceea ce faci.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Fantezia este la ea acasa in ceea ce te priveste si ar fi foarte bine sa nu duci la extreme creativitatea de care dai dovada. Daca este cazul sa incepi o noua activitate este o perioada foarte buna pentru a face aceste lucruri sa mearga si ai energia necesara sa duci pana la capat ceea ce ti-ai propus.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Sa iti transformi visele in realitate nu este usor si de aceea ar fi bine sa nu cazi prada dezamagirii. E adevarat ca unele rezultate nu mai apar si nu este totul asa cum ti-ai imaginat dar asta nu inseamna ca trebuie sa cauti azi solutiile. Lasa-ti un timp sa poti procesa cum trebuie ce informatii noi vin catre tine iar restul va veni de la sine.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
E cazul sa nu-ti faci griji inutile si sa incerci sa nu te iei prea in serios. Esti pe punctul de a avea o mare realizare asa ca e mai bine sa te opresti si sa te gandesti mai bine inainte de a face ceva gresit. Foloseste-ti intuitia in cazul unei persoane apropiate care consideri ca te-a ranit si care consideri ca te-a manipulat. Ar fi bine sa nu iei vreo decizie importanta azi.

Sursa: Creola.ro

related posts

Modifică setările cookies