HOROSCOP 1.02.2011


Atentie azi la anumite manifestari impulsive care ne fac sa actionam nebuneste pentru lucruri care de fapt nu conteaza. Tendinta noastra de a fi independente creste si asta va duce la anumite confruntari cu acele persoane pe care noi le consideram indezirabile pentru dorinta noastra de ne misca liber.
 


Sursa: creola.ro

Varsatori celebri: Justin Timberlake

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Ai un fel de altruism care ii va surprinde azi pe ceilalti. Unele probleme legate de bani par a se rezolva si primesti o veste buna legata de un imprumut. Azi poti fi extrem de creativa: daca lucrezi intr-un domeniu artistic, vei fi extrem de apreciata.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Esti sub imperiul emotiilor iar ideile tale vor reflecta asta. Impartialitatea nu iti va fi atu daca nu te detasezi un pic de problemele curente. Acorda ceva mai multa atentie lucrurilor rationale si nu uita sa cauti raspunsurile in interiorul tau.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Energia ta mentala este excelenta asa ca azi iti poti spune punctul de vedere pentru ca argumentele tale sunt extrem de solide. Ai ocazia acum sa te afirmi in societate si chiar sa incepi proiecte importante care vor insemna ceva pentru tine. Ar fi bine sa iti folosesti creativitatea pentru a iesi cu bine dintr-o situatie.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Responsabilitatile de la locul de munca si de acasa te pot coplesi azi cu usurinta. Incearca sa marchezi cu grija anumite granite care nu trebuie trecute de ceilalti si evita confruntarile. Vei avea mai mult respect din partea celorlalti daca vei demonstra ca esti dincolo de orice indoiala.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Chiar daca te simti extrem de energica, nu incerca sa te implici in domenii care te depasesc. Poate fi vorba chiar de anumite munci fizice. Ar fi bine pentru tine sa nu iei o decizie importanta azi si nici sa visezi la lucruri irealizabile. Incearca sa revii cu picioarele pe pamant.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Apar neintelegeri in relatia cu un partener de afaceri. Pastrati-va calmul si incercati sa gasiti o solutie de compromis! Pentru a depasi momentele tensionate de azi, trebuie sa va inarmati cu multa rabdare. Evitati discutiile in contradictoriu.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Chiar daca buzunarul tau este cam gol, incearca sa te comporti ca si cum banii nu ar conta. Imaginatia ta te va ajuta foarte mult. Relatiile cu partenerul sunt foarte bune si nici in cariera nu stai atat de rau cum crezi. Fii gata pentru o schimbare!

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Nu e cazul sa te ingrijorezi prea tare pentru ca starile tale se afla la extreme. Poate nu poti controla toate circumstantele unei actiuni, dar nici nu trebuie sa dai prea multa importanta unor amanunte care iti pot strica buna dispozitie. Poate fi o zi excelenta, dar asta va depinde doar de tine.
   
BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Ai foarte mult potential, cel putin energetic vorbind, si ar trebui sa nu dai dovada de frica. E posibil ca sa afli ca unele reguli s-au schimbat dar asta nu inseamna ca tu nu va trebui sa reactionezi pozitiv. Fii prezenta, reactioneaza si priveste cu optimism catre viitor.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Te-ai simti mai bine daca ai sti cu exactitate incotro te indrepti. Dar cateodata un pic de neprevazut in viata ta nu va strica. Ar fi bine ca azi sa lasi imaginatia sa te ghideze mai mult decat de obicei.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Chiar daca vei repurta ceva victorii importante azi, incearca sa nu te departezi prea repede de realitate. Incearca sa ramai cu picioarele pe pamant si sa nu uiti sa acorzi atentie si emotiilor, sentimentelor.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE           
Este foarte posibil sa risti azi un mic compromis la locul de munca ceea ce te va face sa te simti vulnerabila. O mare oportunitate poate fi pierduta azi daca nu vei acorda atentie unor detalii extrem de importante. O situatie conflictuala se va imbunatati de la sine.   
 

related posts

Modifică setările cookies