HOROSCOP 10.11.2010


Luna in Capricorn ne motiveaza sa fim extrem de bine ancorate in prezent si pe ceea ce avem de facut in ceea ce priveste cariera, familia sau alte lucruri importante din viata noastra. IN aceste zile e posibil sa luam anumite decizii care sa ne ajute pe viitor sa fim mai practice. Totusi cu Soarele in Scorpion e posibil sa avem mici stari de angoasa pentru ca ne frustram si ne impunem sa nu dam curs primului impuls.


SCORPIONI CELEBRI: DEMI MOORE

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Motivatiile tale sunt extrem de puternice si e posibil sa faci sau sa te gandetsi la o schimbare in viata ta. Ar trebui sa acorzi mai multa atentie partenerului sau poate e cazul sa discuti extrem de deschisa anumite probleme pe care le aveti.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Chiar daca anumite probleme financiare apar tot azi le vei rezolva cu ajutorul unei persoane din familie sau a unui priten mai in varsta. Important este sa spui ce probleme ai si sa ceri ajutorul. Daca nu o vei face nu va stii nimeni de problema ta.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Esti ceva mai capricioasa azi si incerci sa faci fata cu brio anumitor angajamente sau obligatii pe care le ai de facut azi. Nu incerca sa te certi azi si nici sa nu provoci vreo discutie mai aprinsa pentru ca nu vei rezolva nimic. Peste cateva zile ti se va parea o prostie si vei recunoaste ca ai gresit.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Chiar daca iti doresti sa tii doar pentru tine anumite sentimente nu este cazul sa exagerezi prea mult. O persoana in varsta te va enerva azi la un moment dat sau iti va crea o surpriza neplacuta. Nu reactiona negativ pentru ca totul a fost cu bune intentii.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Daca vrei sa te implic mai mult la locul de munca ar fi cazul sa iti asculti colegii sau prietenii pentru ca ai multe de invatat. Daca vei stii sa vezi anumite oportunitati un proiect nou si interesant iti va cadea in brate.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Chiar incerci tot posibilul sa te bagi in probleme care nu te privesc. Atentie foarte mare la tot ce spui azi pentru ca vei rani persoane apropiate. Incearca sa iti limpezesti gandurile si sa iei anumite decizii necesare.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Iti este foarte usor sa iei anumite decizii mai ales ca ai idei bune si originale. Te poti sprijini cu incredere pe anumite prietene sa te ajute in a-ti stabili urmatorii pasi sau chiar sa planuiti ceva impreuna. Oricum ar fi, pentru tine poate fi un inceput azi si putem vorbi de ceva de durata.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Chiar daca nu dai dovada de rabdare ar fi mai bine pentru tine s aincerci sa te relaxezi. Te poti enerva din orice azi si mai ales sa te razbuni pe anumite persoane. Tot azi va trebui sa rezolvi niste probleme curente care tin de bani.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Nu iti va fi usor sa abordezi anumite subiecte fata de partenerul tau mai ales ca isi doreste sa fie deloc receptiv la nevoile si problemele tale. Poate ar fi mai bine sa astepti cateva zile pana ti se va ivi ocazia sa vorbiti.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Iti faci o intreaga lista cu lucruri pe care trebuie sa le indeplinesti dar din pacate nu esti extrem de comunicativa si nici cooperanta. Din pacate nu vei reusi sa faci atatea lucruri singura asa ca incearca sa ceri ajutorul si sfatul celorlalti.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Stii exact ce iti doresti si iti faci chiar si un plan de bataie pentru asta. Incearca sa discuti cu o persoana de incredere tot ceea ce ti-ai pus in cap si vei vedea ca lucrurile se vor misca in directia dorita de tine. 

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Nu esti prea placuta azi si nici nu vrei sa fii. Ceilalti vor fi destul de surprinsi de modalitatile tale de a-i indeparta si te vor intelege cu greu. Poate nu e cazul sa fii atat de dura cu cei de langa tine si poate iti dai seama ca un zambet poate valora mai mult decat iti imaginezi.
 

related posts

Modifică setările cookies