HOROSCOP 10.12.2010  


Mercur isi incepe de azi miscarea lui retrograda in zodia Capricornului ceea ce ne va face sa amanam destul de multe decizii pana dupa sarbatori. In general drumurile vor fi blocate sau cel putin cu probleme. Daca pana acum au ramas niste acte documente pe care nu le-am rezolvat e cazul sa o facem. Ne va fi dificil sa comunicam in perioada urmatoare dar asta nu inseamna ca trebuie sa abandonam anumite planuri pe care le aveam, ci din contra. Luna in Varsator ne ajuta sa fim un pic mai indraznete si neconventionale, azi.

 


Sursa: creola.ro

Sagetatori celebri: Gina Pistol

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
E foarte posibil ca azi, o relatie de parteneriat sa iti revigoreze planurile si sa poti duce la bun sfarsit ce ai inceput. De asemenea in planul relatiilor e foarte posibil ca cineva nou sa apara in calea ta. Incearca totusi sa nu lasi probleme nerezolvate si nici sa nu adancesti vreo problema mai veche necomunicand asa cum trebuie. Atentie la bani!

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Ai asteptat de foarte mult timp momentul ideal de a spune exact ce gandesti. Afla ca acum este acel moment. Poti sa iti spui toate of-urile, indiferent de zona in care va trebui sa faci asa (fie ca vorbim de cariera, relatii personale, familie). E cazul sa actionezi asa cum iti dicteaza constiinta si e foarte posibil ca relatia pe care o ai acum sa ajunga la un moment de impas. 
 
VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Chiar daca tu consideri ca nu esti ascultata, vei fi surprinsa de cat de multa lume este atenta la ceea ce spui. Tocmai de aceea ar fi cazul sa nu comunici eronat si nici sa spui ceva fara sa te gandesti. Asta iti poate afecta relatiile din viitor. La locul de munca nu te astepta la aprecieri si nu te lasa provocata.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Pari un pic coplesita de lucrurile care se intampla la locul de munca, dar vei incerca sa te focusezi numai pe ceea ce te intereseaza pe tine. O persoana din familie te va ajuta cu bani. E posibil sa amani o calatorie. Vei fi dezamagita de partener dar pentru a rezolva problema va trebui sa ai o discutie serioasa cu acesta.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Te asteapta o calatorie importanta sau poate iti faci planuri de vacanta si iti reusesc toate planurile tale referitoare la o plecare. Ar fi bine sa dai dovada de ceva mai multa rabdare. Pentru acelea care inca nu au un partener este perioada potrivita sa va gasiti pe cineva nou.  

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Treci printr-o perioada dificila, din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri. Ar fi bine sa iti pastrezi calmul si sa apelezi la ajutorul unui prieten. Ca sa depasesti toate obstacolele, este indicat sa ai rabdare si sa nu fii impulsiva.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Fii atenta la serviciu si la relatiile cu partenerii de afaceri, pentru ca s-ar putea sa aveti probleme de comunicare greu surmontabile. Nu este cazul sa te ingrijorezi din cauza dificultatilor financiare de moment. Vei ajuta o persoana mai in varsta din familie.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
S-ar putea sa te lovesti de o serie intreaga de dificultati si sa ai impresia ca muncesti degeaba. Ar fi bine sa ceri ajutorul celor din jurul tau. Partenerul de viata te sustine si sunt sanse sa rezolvati impreuna o problema arzatoare.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Este posibil sa renunti la o calatorie, din cauza sanatatii. Esti predispusa la mici probleme digestive, care se pot rezolva rapid, cu un regim adecvat. Se pare ca  relatiile cu partenerul de viata sunt tensionate din cauza unei rude care incearca sa se bage intre voi. Incearca sa rezolvi totul cu calm!

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Este posibil ca azi sa fi dezamagita din cauza unui esec intr-o afacere pe care puneai foarte multe baze. Important este sa te gandesti ca vor mai exista oportunitati iar obstacolele pe care le vei intalni vor fi din motive de comunicare.  Va sfatuim sa nu va intristati, pentru ca vor aparea si alte oportunitati. Fii rabdatoare si evita speculatiile.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Iti propui sa incepi o activitate noua, dar esti prea nerabdatoare. Din cauza agitatiei, risti sa pierzi timp pretios. Te sfatuim sa eviti discutiile in contradictoriu cu colegii. Concentreza-te asupra problemelor urgente! Astazi sunt favorizate relatiile cu persoanele mai tinere.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
A fost o provocare pentru tine sa iti imparti timpul si resursele de energie pentru a stabili o atmosfera placuta in familia ta. De acum inainte eforturile tale iti vor fi recunoscute si vei fi apreciata pentru tot ceea ce ai facut. Sperantele si asteptarile tale sunt totusi extrem de mari azi si de aceea va trebui sa dai dovada de rabdare. 

related posts

Modifică setările cookies