HOROSCOP 11.04 - 17.04.2011


Daca avem lucruri de rezolvat saptamana aceasta, le vom rezolva daca dam dovada de rabdare si nu ne impunem propria parere. E posibil ca anumite situatii sa ne dea batai de cap, dar cu siguranta daca ne vom baza pe anumite experiente trecute, nu vom reusi sa trecem cu brio peste anumite incercari. E foarte posibil sa ne impiedicam de anumite detalii care de fapt nu sunt importante si sa nu vedem privirea de ansamblu. In week-end e posibil sa revina in atentia noastra anumite persoane care sa ne strice buna dispozitie sau chiar sa ne aduca aminte de anumite greseli pe care le-am facut in trecut.
 


sursa: creola.ro.

Berbeci celebri: Sarah Michelle Gellar

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Esti capabila acum sa vii cu idei noi si proaspete si cu siguranta te poti afisa fara nicio remuscare in fata colegilor cu idei si planuri noi. Daca vei accepta sa lucrezi la un nou proiect, fa-o fara rezerva mai ales ca esti intr-o perioada in care poti invata multe lucruri noi. In plan personal, nu prea iti vei putea stapani anumite impulsuri de a spune mai mult decat trebuie si chiar sa va stresati foarte mult pentru lucruri extrem de marunte. Nu e vorba de faptul ca aveti dreptate sau nu, ci de faptul ca iti urmezi obiectivele asa cum le vezi tu. Ceea ce de fapt nu este deloc gresit.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  

Ai multe sperante ca vei reusi sa iti administrezi foarte bine partea financiara astfel incat e posibil sa inchei unele afaceri sau poate vorbim chiar de o marire de salariu. Ai un potential foarte mare si reusesti sa treci cu brio peste orice obstacol care are in vizor finantele tale. Esti pregatita sa incerci lucruri diferite si te gandesti ca trebuie sa faci in asa fel incat azi sa fii cat de fericita poti. Poate te vei duce la un masaj, poate iti vei rezerva cateva ore doar pentru tine. In orice caz e bine ca, din cand in cand, sa te gandesti ca poti face lucruri care te mai si relaxeaza.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Faci ca totul sa para extrem de usor de realizat si de aceea la locul de munca multa lume iti va cauta sfatul. Poate ar fi cazul sa nu analizezi totul la sange si sa scapi de anumite indoieli pe care le ai. Atitudinea ta pozitiva poate fi aspirationala pentru unii colegi si chiar poti spune ca ti-ai facut treaba mai bine decat te asteptai chiar tu. Nu incerca insa in planul personal sa convingi ca numai tu ai dreptate si sa accepti faptul ca nu intotdeauna ai dreptate.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Te gandesti ca poate e cazul sa nu mai spui chiar tot ce gandesti si sa incepi sa ascunzi unele lucruri, mai ales in ceea ce priveste unele informatii legate de locul de munca. Nu esti intr-o dispozitie prea buna si ar trebui sa ai grija la sanatate, sa dormi atat cat trebuie sau sa eviti sa te stresezi in zadar. Vei simti anumite piedici, dar asta nu iti va incetini ritmul. In relatie, ar fi bine sa nu pui totul in carca partenerului si e cazul sa treci la nivelul superior. Acorda atentie familiei si mai ales mamei pentru ca acolo sunt niste probleme de rezolvat

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Este o perioada foarte buna in care poti socializa cu prietenele tale, poti alege sa iesi impreuna cu ele si sa te reconectezi un pic si la ceea ce se intampla in jurul tau. Nu incerca sa te izolezi pentru ca asta nu va duce la nimic bun. Chiar daca te simti ca o invingatoare, sa stii ca nu ai castigat inca razboiul, ci doar o batalie. Nu te teme sa ceri exact ceea ce iti doresti fie ca vorbim de cariera, fie ca vorbim de relatii. Important este ca tu sa crezi in tine si lucrurile iti vor parea mult mai usoare.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Atentia ta este indreptata catre cariera si catre faptul ca ai anumite rezerve privitoare la o idee, un plan sau chiar la ceea ce ti se spune sa faci. Nu incerca sa iti afisezi nerabdarea intr-un mod neadecvat pentru ca vei avea numai de pierdut. Aceste zile te pot face sa te simti extrem de nesigura pe ceea ce iti doresti sa faci. Dar este doar o faza plina de indoieli prin care este necesar sa treci. Poate e cazul sa lasi deoparte anumite lucruri din trecut si sa treci la ceea ce vrei, dar deocamdata ia o pauza

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Ai planuri mari si cu cat te gandesti mai mult la ele, cu atat iti faci griji mai mari ca nu vei reusi sa faci asta. Incearca sa eviti conflictele amoroase pentru ca nu vei iesi invingatoare din discutii nesfarsite. Incearca sa gandesti in termeni exclusiv de productivitate decat sa te gandesti la ce-ai putea sa faci de fapt. Esti expusa la diverse conflicte dar multe dintre ele vor fi constructive si extrem de bine venite. Incearca sa socializezi cat mai mult si vei vedea ca anumite probleme se pot rezolva de la sine. Chiar daca vei avea parte de anumite surprize neplacute, nu incerca sa te focalizezi pe ele.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Esti destul de agitata si in general dai dovada de o nerabdare care nu te caracterizeaza. Incearca sa te linistesti si sa nu dai curs unor provocari. Inainte de a raspunde cuiva, gandeste-te bine la ce intrebare a pus, si mai ales ce se ascunde in spatele cuvintelor. Esti extrem de serioasa si poate un pic prea concentrata pe lucruri fara sens. Ar trebui sa rezolvi unele probleme cu prietenele pentru ca risti sa fii judecata cam aspru. Deschide-ti inima pentru aceste persoane si vei primi sfaturi extrem de utile.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
S-ar putea sa gresesti extrem de mult si chiar sa duci greseala mai departe si mai mult decat este cazul. Asculta-i pe cei din jur cand iti vor spune unde e problema. Chiar daca e la tine, accepta ca un om, in acest caz chiar tu, mai poate si gresi. Relatia cu partenerul poate intra pe un nou fagas mai ales daca, dupa o confruntare mai dura, vei putea spune ca ai reusit sa rezolvati o problema importanta pe care pana acum nu ati abordat-o. In loc sa lupti cu inevitabilul mai bine infrunta-l. Cand o vei face, frica ta se va transforma in incredere. Cineva te va incuraja sa faci lucruri total diferite de ceea ce faci in mod normal si e posibil ca noua experienta sa-ti placa.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE           
Va fi o adevarata provocare sa simti intr-un fel diferit ceva legat de locul de munca...poate fi vorba de o idee pe care vrei sa o pui urgent in aplicare sau poate doar de ceva ce nu-ti mai convine. Nu incerca sa-ti complici in zadar viata pentru ca nu este cazul in acest moment. Chiar daca ai o opinie interesanta, nu incerca sa ti-o exprimi tocmai in aceasta perioada pentru ca iti va crea probleme atat in viata personala cat si la locul de munca. Ar fi indicat sa nu te arunci cu capul inainte si sa nu dai curs emotiilor. Apeleaza din plin la logica.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Increde-te in intuitia ta care este foarte puternica in aceste zile. O cearta cu o prietena iti va strica dispozitia, mai ales in week-end, de aceea incearca sa iti stapanesti impulsurile. Actioneaza asa cum iti dicteaza inima, nu logica. In ceea ce priveste relatia, te simti constransa si esti decisa sa iei o decizie radicala. Nu o face inca decat daca este imperios necesar. Evita tentatiile si nu cheltui mai multi bani decat iti permiti. E cazul sa incepi sa iti indrepti atentia si catre lucruri din care ai putea sa scoti bani suplimentari. Incearca sa iti mentii treaza atentia si sa nu ratezi nicio oportunitate financiara care e foarte posibil sa se iveasca in aceasta saptamana.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Importante pentru tine sunt relatia ta cu partenerul si cum vei administra o problema pe care prea mult timp ai amanat-o. Incearca sa intelegi si partea „adversa” si chiar daca nu iti iese tot timpul ceva, cu cat vei fi tu insati, cu atat vei avea mai mult de castigat. Nimic nu pare usor si de aceea va trebui sa depui ceva mai mult efort decat de obicei pentru a-ti rezolva problemele. Esti devotata caminului tau si e posibil sa ai nevoie sa primesti sprijin de la parinti pentru a rezolva o problema importanta pentru tine. Vei avea parte de ceva avantaje in ceea ce priveste locuinta pe care o ai sau urmeaza sa o ai. 

 

related posts

Modifică setările cookies