HOROSCOP 11.05.2010


Vom putea simti clar anumite schimbari atat timp cat mercur nu mai este retrograd si astfel vom putea sa privim mai increzatoare in viitor. De asemenea exista o anumita nerabdare pentru a realiza diverse lucruri si astfel e posibil sa facem si greseli.


TAURI CELEBRI: Pierce Brosnan

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Ai avut, probabil, destul de suferit in ultima vreme de pe urma comunicarii. Se pare ca de acum inainte vei putea sa gasesti raspunsuri la anumite probleme de la care te-ai eschivat. Totusi aminteste-ti ca nu poti face nimic mai repede decat este posibil.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Problema importanta si actuala este ceea ce spui. Cu toate acestea, este posibil sa nu fie evident ca esti la un punct de cotitura acum. Daca vei gresi cu ceva nu exista nici un motiv sa pierzi timpul dand vina pe tine.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Pana acum a existat o anumita presiune asupra vietii tale sociale sau, cel putin, era necesar sa iti schimbi planurile. Acum, ca planeta Mercur incepe sa mearga pe drumul cel bun, va exista o alta interactiune cu alte persoane. Un angajament pentru a clarifica confuzia este cel mai bun lucru pe care il poti face.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Acest an poate a inceput lent cu Marte retrograd in semnul tau, urmat de Mercur in Taur, mult prea incapatanat pentru tine. Dar de acum inainte ar trebui sa incepi sa te simti in apele tale si sa incepi sa recuperezi mai mult decat te astepti ca poti recupera. Pentru tine ar fi bine sa incepi de azi sa initiezi actiuni.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Esti extrem de sensibila si vei fi nevoita sa-ti expui ideile si planurile chiar daca tu consideri ca nu esti gata de actiune. Nu trebuie sa te concentrezi pe detalii pentru ca te vei pierde in ele. Oricum nimic nu poate sa-ti mai stea in cale si succesul este din ce in ce mai aproape.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Pana acum ai incercat sa mentii un echilibru si sa nu iesi prea mult in evidenta. Ai facut o treaba buna dar este cazul sa iti exprimi sentimentele si planurile si sa incepi sa dai dovada mai multa incredere in tine. Nu incerca sa te impiedici de unele persoane care iti vor sta in cale, ci doar sa iti vezi de ceea ce iti doresti tu.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Se pare ca vei deveni o persoana mai intelegatoare cu partenerul tau si e foarte posibil ca unele tensiuni sa se rezolve de la sine. Acest lucru nu inseamna ca toate diferentele de opinie vor disparea, ci inseamna doar ca aveti un loc sensibil de plecare si ca discutiile tale vor deveni mai fructuoase in zilele urmatoare.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
E posibil sa incepi un regim de detoxifiere si sa pui la cale un regim de viata sanatos. Succesul este al tau, doar daca vei da la o parte insuccesele mici de pana acum. Incepand de azi ai o noua sansa de care va trebui sa beneficiezi. 

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE   
                                                    
Ar fi bine sa dedici o parte din timpul tau pentru programarea unei vacante sau de a face ceva care iti aduce placere. Nu esti dispusa la a face lucruri serioase si nici de a te implica in diverse activitati care cer o concentrare deosebita. Doar daca iti pui imaginatia la contributie sau ai o activitate creativa, poti avea succes

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE    
                                                            
Esti ocupata la locul de munca dar cu toate acestea va trebui sa ai grija de unele probleme de acasa. Energia ta se va imparti dar roadele se vor vedea in cateva zile pentru ca familia ta va simti ca esti alaturi de ea.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE    
                                                                             
Este posibil sa fi pierdut controlul activitatilor de zi cu zi in ultimele saptamani. Cu toate acestea, ai nevoie sa-ti recapeti orice autoritate pe care ai pierdut-o pana acum. S-ar putea simti ca si cum ar trebui sa faci ceva schimbari drastice si ar fi mult mai intelept ca aceste schimbari sa aiba loc lent. Nu este cazul sa te grabesti.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Este posibil sa fi fost lenesi cand a venit vorba de facturile din aceste ultimele cateva saptamani, dar asta ar fi bine sa se schimbe. Odata ce iti vei face ordine in finante, vei fi gata sa faci fata problemelor pe termen lung cu privire la cariera ta.

related posts

Modifică setările cookies