HOROSCOP 11-12.12.2010    


Faptul ca mai visam cateodata cu ochii deschisi nu trebuie sa fie un lucru rau, dar asta va duce la multa confuzie si la asteptari complet nerealiste. Ar fi bine sa nu promiteti ca ajungeti undeva, pentru ca multe se pot intampla si sa nu mai puteti sa va tineti de cuvant.

 


Sursa: creola.ro

Sagetatori celebri: Milla Jovovich

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Inca stai foarte bine la multe capitole si ai multa energie. Atentie, insa, o poti risipi foarte usor in planuri care de fapt nu conteaza pentru tine. Daca te-ai gandit sa iti redecorezi casa – chiar si o camera – acum este momentul potrivit. Ai mult simt artistic si vei reusi sa duci la capat tot ceea ce implica creativitate din partea ta. 

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Iti va fi foarte greu sa te organizezi pentru ca vei fi foarte solicitata in acest week-end. Atunci cand in sfarsit vei crede ca totul este aranjat si terminat vei avea surpriza sa constati ca de fapt nu este asa. Ai nevoie de putin ajutor din partea celorlalti pentru a reusi cu adevarat sa termini divesrele obligatii pe care ti le-ai asumat. De aceea, nu te sfii sa-l si ceri. Altfel nu vei rezolva aceste probeleme.
 
VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Nu esti sigura de ceea ce simti si inca mai ai nevoie de confirmari. Cu cat vei incerca sa iti sondezi sentimentele cu atat vei intra intr-o lume necunoscuta. Nu te forta. Toate vor veni la timpul lor. Oricum, deciziile importante vor fi luate abia la inceputul anului.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Faci niste drumuri in acest week-end si te vei simti mai bine alaturi de oamenii pe care ii vei intalni. Nu este inca momentul sa sarbatoresti ceva, dar simti deja in aer sarbatoarea si te pregatesti din plin pentru ea. Poti avea unele probleme cu prietenele tale care nu sunt atat de optimiste ca si tine.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Cauti niste raspunsuri pe care le vei si primi daca stii unde sa cauti. Vei avea tendinte autoritare in ceea ce priveste familia si asta pentru ca tu consideri ca ai dreptate fara sa asculti si parerea celorlalti. Vei face exact asa cum iti doresti dar vei pierde prin neintelegerea situatiilor. Partenerul iti va cere socoteala pentru niste greseli din trecut. Incearca sa intelegi ca poate are si dreptate si nimeni nu doreste sa te neindreptateasca.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Stai destul de bine la capitolul relatii de orice fel asa ca profita de asta lamurind niste lucruri din trecut. Vei reusi sa-ti dai seama cum sa rezolvi unele lucruri, dar nu te stresa prea tare pentru ca ai timp si saptamana viitoare pentru asta.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ai putea avea o intalnire cu colegii sau poate ai de terminat un proiect important la munca asa ca, pentru tine, week-end-ul va insemna tot munca. Nu incerca sa fii extrem de practica, ci apeleaza la idei neobisnuite chiar daca ti se par un pic cam fanteziste. Acorda in continuare atentie persoanei iubite ca sa nu se simta data la o parte.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Totul este incarcat din punct de vedere emotional si cam tot ce vei spune azi va avea si o valoare sentimentala puternica. Nu vei irosi cuvintele, ci vei merge drept la tinta! Incearca sa nu te bagi in situatii din care nu vei mai avea iesire si incearca sa reconsideri toate optiunile inainte de a-ti exprima parerea.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Vei prelua controlul asupra unor lucruri pe care pana acum le-ai lasat sa treaca pe langa tine. E cazul sa iti faci putina ordine in viata si cea mai mare parte din zi vei face anumite investigatii. Nu vei fi chiar surprinsa de ce vei descoperi ci doar ti se vor adeveri niste presentimente.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Este un week-end plin pentru tine si vei interactiona cu multa lume azi. Fie ca vrei, fie ca nu vrei, oboseala isi va spune cuvantul si e posibil sa pierzi anumite lucruri esentiale care se intampla in acest week-end. 

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Intentiile tale nu sunt foarte clare acum si de aceea e foarte posibil ca oamenii din jurul tau sa fie confuzi. Fa un pas in spate si reconsidera totul. Numai cand vei vedea clar ce vrei, iesi in fata si spune cu voce tare. Pana atunci nu te avanta in a trage concluzii. Mai bine cere ajutorul prietenilor.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Imaginatia ta este atat de bogata incat vei reusi sa te incurci chiar pe tine: nu vei mai putea sa faci acele mici diferente necesare dintre ceea ce e real si ceea ce iti imaginezi. Nu este rau sa ai imaginatie dar e bine ca ea sa fie pusa in practica sau chiar sa lucreze pentru tine. Oricum ai o aura pozitiva in jurul tau si, din fericire, nimic rau nu ti se poate intampla. 

related posts

Modifică setările cookies