HOROSCOP 12-13.02.2011


Vom putea simti clar o schimbare in multe lucruri, chiar daca vorbim de ceva pozitiv sau nu. Atentie la cum comunicam si cum ne vom exprima dorintele pentru ca riscam sa nu fim intelese sau din contra sa spunem de fapt mai mult decat ne dorim. Ar fi bine sa nu precipitam lucrurile mai mult decat este cazul. Asta nu inseamna ca nu va trebui sa luptam pentru ce ne dorim sau ca nu va trebui sa depunem nici un efort.


Varsatori celebri: Jennifer Aniston

Sursa: Creola.ro

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Personalitatea ta pur si simplu straluceste in acest weekend, mai ales atunci cand esti fericita. Multe lucruri iti vor fi mai clare azi, dar va trebui sa muncesti serios si fara oprire pentru a rezolva chiar totul. Totusi, e mai bine sa nu te ascunzi dupa vorbe mari, ci mai bine apreciaza persoanele care iti spun adevarul pentru ca pe acelea te vei putea baza de acum incolo.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Vei performa indiferent de domeniul in care activezi. Vei fi taioasa, rentabila si foarte realista. E un weekend foarte bun in care iti poti ordona orice: dosare, casa, relatii, oameni, chiar si viata ta intreaga. Nu incerca sa faci ca totul sa sune mai bine decat in realitate: vorbeste din inima si totul va fi bine.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Te vei aseza pe pozitii de forta si iti vei arata elocventa in comunicarea cu ceilalti. Vei fi convingatoare in a-i face pe ceilalti sa-ti urmeze ideile. Fiecare cuvant pe care il rostesti are mai multa putere decat iti imaginezi. In acest caz ar fi foarte bine sa te gandesti bine inainte sa vorbesti. E o perioada buna sa iti aprofundezi studii, cercetari etc.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Nivelul de frustrare este la nivel maxim pentru tine in acest weekend. Te pregatesti emotional pentru o serie de evenimente, iar problemele pe care le ai sunt numai cu privire la propria persoana si atat. Din intreg “tabloul” simti ca lipsesc unele parti. In loc sa le cauti in locuri ascunse, mai bine ti-ai focusa atentia pe lucruri stiute. Celelalte vor veni cu timpul.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ar fi bine sa iti inchei socotelile cu trecutul daca vrei sa treci la nivelul urmator: fie ca vorbim de locul de munca, de relatie, de prieteni, de starea financiara. Vei fi destul de libera sa incerci multe lucruri noi daca te vei debarasa de trecut.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Iti vei manifesta autoritatea in a rezolva probleme demult amanate. Vei fi urmata in ceea ce vrei sa faci de persoane cu aceeasi opinie ca si tine, chiar daca tu ti-ai fi dorit ceva mai mult de atat. In loc de a stabili reguli arbitrare, mai bine te-ai gandi sa te opresti un pic si sa realizezi intreaga perspectiva asupra lucrurilor.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
In acest weekend, dai dovada de multa energie inovatoare si va trebui sa o temperezi un pic pentru ca nu vei putea face totul in cateva zile. Nerabdarea nu iti va fi de folos, ci din contra; vei deveni iritata pentru ca te vei simti limitata. Asigura-te ca inovatiile la care te gandesti aduc ceva schimbari atat in cariera ta cat si in relatiile personale pentru ca altfel nu vei realiza decat frustrari. 

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Imaginatia ta este din ce in ce mai bogata, chiar daca sursele tale de inspiratie sunt extrem de comune. Prietenii tai nu te vor aprecia la adevarata ta valoare si ar fi mai bine sa ii convingi de ideile tale, pentru ca ei singuri vor ajunge la aceeasi concluzie ca si tine. Numai ca asta se va intampla mai tarziu.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
S-ar putea sa te trezesti in acest weekend in mijlocul unei batalii si nu vei vrea sa fii de partea nimanui. Vei fi la mijloc. Totul iti va parea ca se indreapta spre ceva gresit. Nu te panica, ci doar incearca sa iti simplifici cat mai mult viata pentru ca nu ai nevoie de complicatii.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Faci eforturi considerabile de concentrare ca sa iti realizezi task-urile propuse pentru acest weekend. Poate fi chiar vorba de a lucra in weekend acasa pentru ca nu ai reusit sa termini ceea ce ti-ai propus. Chiar daca iti doresti si urmaresti un ideal pe care il consideri din ce in ce mai indepartat, asta nu inseamna ca trebuie sa te retragi. Vei face progrese doar daca ai incredere in tine.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Ai senzatia ca nimeni nu iti poate da sfaturi, tu cunosti cel mai bine lucrurile si nu iti doresti ca cineva sa fie alaturi de tine. Aerul tau de superioritate ii va indeparta pe ceilalti si de aceea ar fi bine sa iti intelegi pozitia ta reala. Iti va lua ceva timp sa-i readuci pe ceilalti langa tine astfel incat sa te sustina in continuare. Risti sa te certi cu apropiatii pentru greselile tale si ar fi bine sa intelegi ca trebuie sa adopti o alta strategie pentru a-ti realiza proiectele.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE           
Incerci sa fii extrem de detasata, desi nu iti iese deloc. Totusi e bine sa iti delimitezi foarte clar rationalul de emotional facand diferente clare dintre ceea ce simti si cum actionezi intr-un final. Vei da dovada de egoism perfect daca vei pune pe tapet problemele tale care se tot repeta. Mai bine incearca sa-i asculti pe ceilalti si vei gasi rezolvari ale problemelor tale mult mai repede decat iti imaginai.

related posts

Modifică setările cookies