HOROSCOP 13.05.2010


Intentia este cea care conteaza azi. Nu ne vom pierde vremea cu planuri nerealiste ci chiar vom fi bine infipte cu picioarele in pamant si extrem de practice. Numai asa avem sanse ca ceea ce ne dorim sa devina realitate iar ziua de azi ne ofera multe asemenea sanse. Tot ce va trebui sa facem este sa alegem cu intelepciune incotro o pornim.ofera


TAURI CELEBRI: ROBERT PATTINSON

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  

Ai ajuns in acel punct in care numai tu vei decide ce urmeaza. In acest moment nimeni nu o sa te impiedice sa realizezi ceea ce ti-ai propus. Depinde numai de tine. Cu toate acestea, facand o anumita alegere nu va fi suficient ci, mai mult, va trebui sa te implicit 100% in ceea ce ti-ai propus. 

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ziua de azi poate fi mai importanta pentru tine decat crezi in acest moment. O decizie nepotrivita poate avea consecinte neplacute pentru viitor. Vei fi tentata de multe lucruri si tocmai de aceea ar fi bine sa o iei mai usor. Daca esti nesigura de ceva sau daca intuitia iti spune sa nu iei o anumita decizie, nu o lua – asta pana nu iti clarifici unele lucruri.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Ai anumite responsabilitati pe care trebuie sa le si duci la capat, eficient si fara amanare. Chiar daca sunt multe, deciziile tale vor fi corecte iar la locul de munca te vei descurca foarte bine. In planul personal indrazneste mai mult sa-ti spui parerea mai ales ca ideile tale sunt mai pragmatice ca niciodata.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
In loc sa te consumi enervandu-te si pierzandu-ti controlul, dirijeaza-ti energia catre munca metodica la serviciu. Vei avea mai mult succes asa si chiar vei putea duce la bun sfarsit unele proiecte importante.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Daca recent considerai ca iti poti reconsidera cariera si ca poti face fata schimbarilor, e foarte posibil ca azi sa iei decizia sa urmezi niste cursuri de specializare care sa iti imbunatateasca munca pe care o faci. E bine sa-ti tii mintea deschisa catre diverse posibilitati ivite azi in cale.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
O regandire a planurilor tale este de preferat si chiar asocierea cu cineva pentru a duce la bun sfarsit ceea ce ai inceput este de preferat in loc sa stai pe loc. O alianta este poate cea mai buna miscare pe care o poti face azi. E adevarat ca ai anumite indoieli asupra viitorului parteneriat dar vei lua decizia corecta iar succesul e mai aproape decat crezi.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Relatia actuala are mici probleme dar incearca sa comunici mai bine cu partenerul si lamureste in acest moment toate problemele din trecut. Starea ta emotionala este azi exact la momentul in care poti face asta fara agresivitate. Ar fi bine sa ceri si sfatul celor apropiati ca sa iti poti lamuri unele dileme parteneriale.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Ti se va ivi ocazia sa incepi un nou proiect dar vei avea nevoie de reflectare asupra problemei si nu vei putea lua o decizie azi. Ar fi bine sa te sfatuiesti cu cineva apropiat pentru ca aceasta oportunitate nu ti se va mai ivi si atunci cand vei reconsidera propunerea va fi prea tarziu.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Este un moment excelent de a crea si de a incepe proiecte importante. Lasa-te dusa de entuziasmul tau si da drumul spontaneitatii pentru ca numai asa vei avea de castigat. Daca vei intampina ceva restrictii la locul de munca incearca sa gasesti acele aspecte din viata ta unde te poti desfasura in voie.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
E timpul sa te opresti un pic din goana de zi cu zi si sa te gandesti extrem de bine ce vrei sa faci. Exista foarte multe oportunitati pentru tine si vei reusi sa faci fata schimbarilor ce vor urma chiar daca acum te simti extrem de vulnerabila. Incearca sa ai ceva mai multa incredere in tine.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Va trebui sa te abtii de a comunica haotic si incearca sa ramai legata de lucruri simple fara a complica prea mult lucrurile care oricum sunt destul de complicate. Incearca sa mergi pe cartea adevarului in relatia cu partenerul si cred ca ar fi cazul sa incepi pregatirile de vacanta.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Esti destul de impulsiva azi dar cu toate acestea vei sti daca vei sari calul si te vei opri la timp. Ar fi bine ca aceasta impulsivitate sa o poti transforma in determinare, hoatararea de a duce la bun sfarsit ce ai inceput. E mai bine sa gandesti inainte de face ceva decat sa faci ceva in graba si sa regreti mai tarziu.

related posts

Modifică setările cookies