HOROSCOP 13.07.2010


Tindem azi sa exageram la maximum ceea ce simtim si ceea ce ne propunem sa facem. Sunt dezavantajate in special persoanele nesigure si care se pot confrunta cu o realitate neasteptata. Va fi o adevarata provocare ca in plan sentimental sa mentinem echilibrul intre ceea ce ne dorim si ceea ce avem nevoie. Sunt avantajate acelea dintre voi care incep acum o relatie.
 


RACI CELEBRI: JESSICA SIMPSON

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Poti face drumuri care iti vor aduce bucurie si satisfactie. De asemenea este o zi foarte potrivita pentru a incheia noi aliante, prietenii sau de a incepe o relatie noua. Atentie totusi la faptul ca poti acorda atentie unor lucruri neimportante scapand din vedere anumite aspecte foarte importante. 

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Azi poti exprima foarte clar ceea ce iti doresti si argumentele tale stau in picioare indiferent de cat de convingatori par ceilalti. Tu vei fi mai convingatoare. E posibil sa fii extrem de stresata de o situatie de la locul de munca, dar lucrurile se vor rezolva mult mai bine decat crezi.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Frustrarea ta poate atinge cote inimaginabile avand in vedere ca nu iti vei putea exprima sentimentele asa cum ti-ai dori. In relatia ta ai grija la micile neintelegeri care pot naste adevarate furtuni. E adevarat ca acum este mai bine sa nu eviti nicio confruntare, dar nici sa o amplifici.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Este o zi in care iti poti exprima aprecierea si dragostea pentru cei care conteaza intr-adevar pentru tine. La locul de munca ar fi bine sa spui exact ceea ce gandesti chiar daca pot exista repercursiuni, nu neaparat asupra ta.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Ai multe lucruri de rezolvat azi mai ales la locul de munca. Incearca totusi sa nu te grabesti prea tare astfel incat sa strici totul. Atentie la sanatate si mai ales nu incerca sa exagerezi un lucru banal care se poate rezolva foarte usor. Spre sfarsitul zilei o sa incerci o stare usoara de nemultumire si de insatisfactie in legatura cu un secret pe care il afli.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE        
Odata ce vei sti foarte clar ce ai de facut vei si reusi sa duci la indeplinire mai multe sarcini. Asa ca, putina organizare nu-ti strica. E adevarat ca in ultimul timp ai fost cam nerealista si cu capul in nori dar de acum incolo este cazul sa-ti revii. Si atunci cand vei trece la treaba, o vei face cu pasiune si devotament pentru idealurile tale.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE     
                                                  
Nu reusesti sa-ti exprimi foarte clar emotiile si nu poti stabili canale de comunicare cu cei apropiati. Asta nu inseamna ca nu esti pe drumul cel bun, ci doar ca ai o zi mai proasta. Poate e cazul ca azi sa stai si sa asculti ceea ce au altii de spus.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE 
                                                               
Nu esti chiar atat de fericita de faptul ca altii isi doresc sa impartaseasca cu tine diverse informatii. Nu este vorba de faptul ca nu vrei sa stii ce se intampla, ci doar de faptul ca ai problemele tale personale de rezolvat iar de altii nu ai nici timp nici chef.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Incerci sa urmezi exact planul pe care ti l-ai propus azi si nu vrei sa te abati de la regulile deja impuse. Poate e cazul sa demonstrezi si tu ca esti indrazneata si ca poti realiza lucruri neurmand cai deja batatorite. Daca vei da dovada de creativitate vei avea de castigat.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE

E mai intelept ca azi sa-ti tii emotiile pentru tine decat sa le strigi in gura mare. E cazul sa faci o analiza succinta asupra ultimelor evenimente ca sa stii ce ai de facut in viitor. Nu trebuie neaparat sa negi ceea ce simti, ci doar sa fii ceva mai moderata.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Chiar daca nu toata lumea nu este de acord cu tine, asta nu inseamna ca si are ceva cu tine. E cazul sa accepti si alt gen de pareri in jurul tau si sa incerci sa ai mintea deschisa. In plan personal ar fi foarte indicat sa nu mai privesti lucrurile doar din punct de vedere practic. Lasa si inima sa se bucure de ceea ce ai reusit sa faci pana acum.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

Un membru al familiei sau o prietena incearca sa te copleseasca cu problemele pe care le are, chiar daca tu nu iti doresti asta. Vei evita cu gratie absolut orice nu te priveste si vei fi cat se poate de egoista, cel putin in aceasta privinta. E cazul sa faci azi sau maine un drum asteptat demult.
 

related posts

Modifică setările cookies