HOROSCOP 14.04.2010


Vom fi sub imperiul unui nou inceput iar azi avem ocazia sa demonstram ce putem si mai ales nu putem exprima in sensul pe care noi ni-l dorim. Azi totul sta sub imperiul energiei si al realizarilor. Totusi, in plan sentimental multe dintre noi ne vom simti confruntate cu situatii care ni se par fara iesire; nu este o zi buna pentru acest gen de decizii.


BERBECI CELEBRI: JEESE McCARTNEY

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Pregateste-te pentru schimbari in viata ta fara sa te mai poti uita in urma. Cu toate acestea incearca sa fii ceva mai optimista si sa ai incredere in fortele tale. Exista un risc de confruntare in planul sentimental dar tu vei stii cum sa gestionezi aceste aspecte.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Ai foarte multe idei si esti extrem de creativa azi. De aceea e bine sa profiti de unele oportunitati care ti se ivesc pentru a-ti expune ideile. Totusi nu te inhama si la executia ideilor tale pentru ca nu stai inca bine la nivelul organizatoric.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu reusesti sa te concentrezi si de aceea ar fi mai bine sa incerci sa nu te implici in realizarea unor planuri extrem de laborioase. Mai bine incearca sa te distrezi azi si sa iei un pic totul ca pe o joaca si vei vedea ca incepi sa te relaxezi din ce in ce mai mult si lucrurile sa iasa cum iti doresti. E foarte important ca anturajul te va sustine indiferent de situatie.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Intentiile tale pot deveni realitate azi si vei avea multe succese pe planul carierei tale. Te simti ca si cum totul este posibil si realizarile tale chiar merita sarbatorite. Iesi in oras cu prietenele pentru acest eveniment important. Increderea pe care o ai acum in tine merita exploatata la maxim dar asta nu inseamna ca trebuie sa te lansezi in speculatii nerentabile. 

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Azi e o zi incitanta, plina de provocari, mai ales pentru tine. Incepi sa vezi cum dau roade diverse planuri ale tale si asta iti va da aripi. Important este faptul ca ar trebui sa incepi sa te relaxezi un pic si sa nu-ti mai bati capul cu problemele financiare. Si pe acestea le vei rezolva la un moment dat.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Esti extrem de repezita si incerci sa faci extrem de multe lucruri in acelasi timp iar asta va dauna la rezultatul final. Incearca sa te opresti un pic din drumul tau si sa iti tragi respiratia pentru ca risti sa faci prea multe lucruri deodata si niciunul bun. Este bine ca in viata personala sa-ti pastrezi calmul pentru ca partenerul tau va fi nemultumit de ceva.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Azi vei reusi sa-ti exprimi sentimentele ceea ce va fi un prim pas pentru o noua abordare a unui plan mai vechi. Daca vei avea grija ca acest lucru sa nu se intample intr-un mod agresiv vei avea de castigat. In plan personal vei putea sa spui, cu curaj, ceea ce te deranjeaza la unele persoane apropiate.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Te vei focusa pe detalii si vei reusi sa duci la capat o negociere importanta. Daca vei reusi sa iti asculti instinctul va fi si mai bine. Prioritatile tale sunt deja mai clare acum iar aceasta limpezime iti va da aripi.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Esti foarte entuziasmata de un proiect nou si te vei implica 100% in acesta. Este foarte bine ca esti optimista dar va trebui s aprivesti lucrurile in ansamblu si sa acorzi o atentie importanta unor detalii. Mai ai drum lung de facut pana a realiza ce ti-ai propus dar trebuie sa fii constienta ca esti pe drumul cel bun.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Te vei implica foarte mult intr-un proiect al familiei tale si esti pregatita oricand sa faci tot ceea ce iti sta in putinta sa iti ajuti familia. De asemenea vei fi preocupata sa pastrezi foarte clar ceea ce ai deja si e posibil ca multi sa te acuze de egoism. Nu incerca sa te avanti in discutii din care stii sigur ca nu ai ceva de castigat.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Vei reusi sa comunici foarte bine cu ceilalti si de aceea implica-te in lucruri care cer multa comunicare. Cu toate ca esti destul de irascibila vei reusi sa utilizezi multe informatii in folosul tau sau al carierei tale. In relatie te vei certa cu partenerul si de aceea este de preferat sa te controlezi ceva mai bine.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Nu face cheltuieli nesabuite si nu te angaja sa platesti sume mari doar pentru ca ai senzatia ca banii nu sunt o problema pentru tine. E posibil sa nu realizezi ca ai o problema decat atunci cand va fi prea tarziu. Acorzi mai multa atentie carierei decat partenerului si de aici vor fi ceva discutii. Vei rezolva neintelegrile doar daca dai dovada de tact.
 

related posts

Modifică setările cookies