HOROSCOP 14.09.2010


In timp ce Marte se pregateste sa paraseasca zodia Balantei si sa intre in Scorpion, nerabdarea ta va creste.  Atentie la faptul ca actiunile tale pot fi mai mult de domeniul viselor decat al realitatii, in timp ce la nivelul relatiilor interpersonale, pasiunea se va inteti. Nu e bine sa iti scape diverse oportunitati si ar fi cazul sa nu faci azi nicio greseala daca vrem sa reusesti pe viitor.
 


FECIOARE CELEBRE: Fiona Apple

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Te simti nostalgica si ai tendinta de a privi prea mult in trecut in loc sa stabilesti ce trebuie facut pe mai departe. Nu te gandi ca ceea ce ti se intampla in prezent are vreo legatura directa sau poate fi asemanatoare cu ceea ce s-a intamplat candva. Incearca doar sa privesti increzatoare in tot ceea ce planuiesti de acum inainte. Nu incerca sa-ti impui punctul de vedere si acorda-le celorlalti circumstante atenuante.   

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Esti extrem de ocupata si incerci sa rezolvi multe lucruri. Incearca sa faci lucrurile pe rand si nu iti consuma energiile pe lucruri fara sens. Concentrarea este foarte importanta zilele acestea, asa ca incearca sa te tii de programul riguros pe care ti l-ai facut.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Incarcatura de energie pe care ti-o aduce Marte va fi binevenita pentru tine. Esti destul de constienta de schimbarile ce au loc in aceasta perioada si crezi ca esti pregatita pentru ele, dar nu este asa. Va fi cazul sa schimbi atat atitudini cat si locuri, anturaj si poate fi vorba chiar de o calatorie mai lunga in afara tarii. Oricum ar fi, vei vedea ca acest pas spre locuri si lucruri nestiute va fi foarte important pentru tine.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE

Incearca sa-ti controlezi emotiile, trairile. Esti extrem de predispusa la conflicte si la batalii pe care le vei pierde daca vei da dovada de nerabdare. Nu incerca sa-ti ascunzi vulnerabilitatile, ci fii onesta cu tine si cu ceilalti, asa cum esti de obicei.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Va trebui sa-ti reconsideri planurile pe termen lung si sa schimbi, in cele mai multe cazuri, directia in totalitate. Ar fi bine ca macar o perioada sa te detasezi de lucrurile materiale si de problemele legate de tot ce inseamna nivelul financiar. Daca iti vei lua o pauza si iti vei reconsidera pozitia va fi mai bine. Schimbarile vor avea loc ceva mai repede decat ai fi crezut  si atunci ar fi mai bine sa te pregatesti.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Luna in Sagetator si in casa anturajului te poate face extrem de dornica de intruniri sociale si extrem de deschisa la tot ce inseamna prieteni. Mai pe seara va trebui sa faci fata unor emotii, dar incearca sa nu ti le ascunzi.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Vei fi extrem de practica si va parea ca ai totul pus la punct chiar daca nu este asa. Prezenta ta de spirit va salva situatia mai mult decat crezi. Exprima-ti sentimentele si ideile si vei avea numai de castigat.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Esti pregatita sa aplici ceea ce ai invatat in ultimul timp. In relatie poate e timpul sa treci pe lucruri mult mai concrete decat pana acum si sa mergi inainte cu planurile pe care ti le-ai propus. Poate e timpul sa te intrebi nu numai ce vrei de la tine cat si de la ceilalti. Numai asa vei putea vedea potentialul oportunitatilor care ti se vor ivi.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Ceva agitatie in planul relational si nu este vorba doar de relatia amoroasa ci si de relatiile de parteneriat pe care le-ai stabilit si cu alte persoane. E foarte posibil sa dai dovada de curaj intr-o situatie neasteptata si astfel sa-ti motivezi partenerul si sa aiba mai multa incredere in tine.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Odata cu iesirea lui Mercur din retrogradare nu vei putea spune daca viata ta s-a mai complicat sau s-a simplificat. De fapt, nu se reduce totul numai la asta, ci doar la faptul ca unele lucruri s-au schimbat. E posibil ca in rutina ta sa intervina lucruri neasteptate.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

In munca ta intervin foarte multe schimbari, dar nu este vorba neaparat de ceva rau, ci doar lucruri care nu mai sunt de fapt la fel. Nu iti arata clestisorii decat daca este cazul. Vei primi un ajutor important de la cineva apropiat.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Rezolva toate conflictele prezente si trecute pe care le ai cu oamenii apropiati. Nu spune nimic din ce ar putea sa-ti dauneze si incearca  sa asculti cu atentie tot ce se spune in jurul tau. Vei auzi ceva interesant si va aparea o oportunitate foarte interesanta.

related posts

Modifică setările cookies