HOROSCOP 14.10.2010


Luna in Capricorn ne face mai calculate si mai predispuse la a fi extrem de realiste in ceea ce priveste obiectivele noastre. E adevarat ca imaginatia isi poate spune cuvantul doar daca este bine argumentata. Pot exista probleme in famile care pot fi rezolvate daca dam dovada de rabdare.
 


Balante celebre: Clive Owen

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Nu iti vei putea stapani anumite impulsuri de a spune mai mult decat trebuie si chiar te vei stresa foarte mult pentru lucruri extrem de marunte. Nu e vorba de faptul ca ai dreptate sau nu, ci de faptul ca iti urmezi obiectivele asa cum le vezi tu. Ceea ce de fapt nu este deloc gresit. 

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Esti pregatita sa incerci lucruri diferite si te gandesti ca trebuie sa faci in asa fel incat azi sa fii cat de fericita poti. Poate  te vei duce la masaj, poate iti vei rezerva cateva ore doar pentru tine. In orice caz, e bine ca din cand in cand sa te gandesti ca poti face lucruri care te mai si relaxeaza.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Faci ca totul sa para extrem de usor de realizat azi si de aceea la locul de munca multa lume iti va cauta sfatul. Poate ar fi cazul sa nu analizezi totul la sange si sa scapi de anumite indoieli pe care le ai.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Vei simti anumite piedici azi, dar asta nu iti va incetini directia catre care te duci. In relatie ar fi bine sa nu pui totul in carca partenerului si e cazul sa treci la nivelul superior. Acorda atentie familiei si mai ales mamei, pentru ca acolo sunt niste probleme de rezolvat.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Chiar daca te simti azi ca o invingatoare, sa stii ca razboiul nu e castigat, poate doar o batalie. Nu te teme sa ceri exact ceea ce iti doresti, fie ca vorbim de cariera fie ca vorbim de relatii. Important este ca tu sa crezi in tine si lucrurile iti vor parea mult mai usoare.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Aceste zile te pot face sa te simti extrem de nesigura pe ceea ce iti doresti sa faci, dar este doar o faza plina de indoieli prin care este necesar sa treci. Poate e cazul sa lasi deoparte anumite lucruri din trecut si sa treci la ceea ce vrei, dar deocamdata ia o pauza.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Esti expusa la diverse conflicte azi, dar multe dintre ele vor fi constructive si extrem de binevenite. Incearca sa socializezi cat mai mult si vei vedea ca anumite probleme se pot rezolva de la sine. Chiar daca vei avea parte de anumite surprize neplacute, nu incerca sa te focalizezi pe ele.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI

Esti extrem de serioasa si poate un pic prea pedanta in a realiza ceva ce de fapt nu conteaza. Ar trebui sa rezolvi unele probleme cu prietenele, pentru ca risti sa fii judecata cam aspru. Deschide-ti inima pentru aceste persoane si vei primi sfaturi extrem de utile.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
S-ar putea sa gresesti azi extrem de mult si chiar sa duci greseala mai departe si mai mult decat este cazul. Asculta-i pe cei din jur cand  iti vor spune unde e problema si chiar daca e la tine, accepta ca un om mai poate si gresi.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Chiar daca ai o opinie interesanta, nu incerca sa ti-o exprimi tocmai astazi pentru ca iti va crea probleme atat in viata personala cat si la locul de munca. Ar fi indicat sa nu te arunci cu capul inainte si sa nu dai curs emotiilor. Azi apeleaza la logica.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Evita tentatiile si nu cheltui mai multi bani decat iti permiti. E cazul sa incepi sa iti indrepti atentia si catre lucruri din care ai putea sa scoti bani suplimentari. Incearca sa iti mentii treaza atentia si sa nu ratezi nicio oportunitate financiara care e foarte posibil sa se iveasca azi.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Importanta pentru tine azi este relatia ta cu partenerul si cum vei administra o problema pe care  ai amanat-o prea mult timp. Incearca sa intelegi si partea „adversa” si chiar daca nu iti iese tot timpul ceva, cu cat vei fi tu insuti, cu atat vei avea mai mult de castigat.

related posts

Modifică setările cookies