HOROSCOP 14.12.2010


Intensitatea zilei de ieri incepe sa se destrame, desi pericolele mai exista. Luna intra in impulsivul Berbec, dar asta ne poate da si capacitatea de a intelege de ce se petrec anumite lucruri.


Sursa: Creola.ro

Sagetatori celebri: Taylor Swift

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Nu reusesti sa te concentrezi si de aceea ar fi mai bine sa incerci sa nu te implici in realizarea unor planuri extrem de laborioase. Mai bine incearca sa te distrezi azi si sa iei un pic totul ca pe o joaca si vei vedea ca incepi sa te relaxezi din ce in ce mai mult si lucrurile vor iesi cum iti doresti.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Intentiile tale pot deveni realitate azi si vei avea multe succese pe planul carierei tale. Te simti ca si cum totul este posibil si realizarile tale chiar merita sarbatorite. Iesi in oras cu prietenele pentru acest eveniment important. Increderea pe care o ai acum in tine merita exploatata la maximum, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te lansezi in speculatii nerentabile.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Azi e o zi incitanta, plina de provocari mai ales pentru tine. Incepi sa vezi cum dau roade diverse planuri ale tale si asta iti va da aripi. Important este faptul ca ar trebui sa incepi sa te relaxezi un pic si sa nu-ti mai bati capul cu problemele financiare. Si pe acestea le vei rezolva la un moment dat.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Esti extrem de repezita si incerci sa faci extrem de multe lucruri in acelasi timp, iar asta va dauna rezultatului final. Incearca sa te opresti un pic din drumul tau si sa iti tragi respiratia pentru ca risti sa faci prea multe lucruri deodata si niciunul bun. Este bine ca in viata personala sa-ti pastrezi calmul pentru ca partenerul tau va fi nemultumit de ceva.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Azi vei reusi sa-ti exprimi sentimentele, ceea ce va fi un prim pas pentru o noua abordare a unui plan mai vechi. Daca vei avea grija ca acest lucru sa nu se intample intr-un mod agresiv, vei avea de castigat. In plan personal vei putea sa spui, cu curaj, ceea ce te deranjeaza la unele persoane apropiate.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
E posibil sa ai ceva divergente cu prietenii pentru ca beneficiezi de proverbiala incapatanare a taurilor. Va trebui totusi sa nu ranesti pe cineva cu vorbele tale. Daca vei reusi sa iti asculti instinctul, va fi si mai bine.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ai realizat in sfarsit ca ti-ai setat perspective prea inalte pentru acest sfarsit de an si nu reusesti sa treci peste unele obstacole decat daca faci mici compromisuri. Ar fi cazul sa iti dai seama ca asta te macina si te supara. Incearca sa nu mai fii atat de scrupuloasa si incearca sa inveti lectia rabdarii.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Informatiile pe care le detii nu sunt corecte si ar trebui sa iti dai seama ca o anumita persoana iti ascunde ceva dar din pacate nu vei avea succes apeland la „farmecele” tale. Ar fi cazul sa te relaxezi si sa incerci sa stai un pic deoparte. Nu fortai lucrurile sa vina la tine, ci lasa-le sa se intample atunci cand trebuie. 

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Incearca sa comunici cu o anumita persoana pe care o consideri responsabila pentru problemele care ti se ivesc azi in cale. Nu incerca sa fii mai agitata decat esti de obicei si nu precipita lucrurile. Incearca sa fii flexibila si sa nu judeci pripit.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Iti va fi dificil sa eviti o situatie neplacuta in familie si cineva apropiat se va supara pe tine pentru ca nu te vede in stare sa solutionezi lucruri simple. Nu esti o luptatoare in adevaratul sens al cuvantului, dar nici lasa nu esti. Incearca sa demonstrezi asta azi pentru a putea schimba parerea celorlalti.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Responsabilitatile tale cresc si de abia vei face fata acestora. E bine totusi ca ai energia necesara pentru a le rezolva, dar in acelasi timp ai o teama ca ai putea gresi. Vei gasi solutiile potrivite doar apeland la creativitate iar munca ta va fi apreciata. Refuza orice invitatie pentru ca ai mare nevoie de odihna.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Evita tentatiile si nu cheltui mai multi bani decat iti permiti. E cazul sa incepi sa iti indrepti atentia si catre lucruri din care ai putea sa scoti bani suplimentari. Incearca sa iti mentii treaza atentia si sa nu ratezi nicio oportunitate financiara care e foarte posibil sa se iveasca chiar azi.

related posts

Modifică setările cookies