HOROSCOP 15.09.2010


Luna in Sagetator ne induce ideea de libertate si ne recompenseaza prin dorinta de a fi in mediul nostru extrem de doritoare de distractie si de lucruri pozitive. Din pacate cuadratura cu Uranus va crea momente neplacute referitoare la diferenta dintre ceea ce ne dorim si ceea ce facem de fapt. Azi schimbarile sunt la ordinea zilei si tot ce ne-am propus la inceputul zilei nu se va intampla pana seara. Poate ar fi mai bine sa lasam lucrurile sa se intample fara sa exageram in atitudini compromitatoare.
 


FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Esti in elementul tau azi pentru ca in sfarsit vezi anumite solutii la probleme care iti dadeau batai de cap pana acum. Din fericire dai dovada de multa flexibilitate si esti deschisa la nou si la schimbari, ceea ce inseamna ca poti accepta mult mai usor ce ti se intampla.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Incearca sa te multumesti cu ceea ce ai pana acum, fara sa te cramponezi de anumite lucruri nefacute inca. Se prefigureaza niste schimbari in rutina ta si va trebui sa fii pregatita.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Atentie la ce conversatii porti si mai ales la ce spui. Mai bine ai da dovada de rabdare decat sa te grabesti sa spui lucruri pe care mai tarziu le vei regreta. Daca e ceva ce nu intelegi mai bine pui intrebarile corespunzatoare.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Evita discutiile in contradictoriu cu cineva din familie. Dorinta ta de a te distra si de a nu te ocupa de lucruri serioase iti poate crea probleme la locul de munca. Responsabilitatile pe care le ai s-ar putea sa nu-ti aduca chiar cea mai mare bucurie indeplinindu-le, dar e foarte posibil ca numai in acest fel sa poti aborda anumite oportunitati.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Iti poti exprima sentimentele azi si in acelasi timp vei reusi sa iti creezi anumite momente placute si relaxante. Vei reusi sa ramai deschisa unor noi propuneri, unor noi situatii fara a mai analiza fiecare cuvant sau emotie pe care pana acum o tineai sub control.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Nu este cazul sa ceri sfaturi, sa faci cum zic altii sau sa pleci urechea la anumite vorbe. Cel mai bine este sa iti vezi de treaba ta si sa-ti pui in functiune creativitatea si tendintele tale nonconformiste. Cu partenerul de viata vei avea niste mici probleme si ar fi bine sa nu tensionezi si mai mult situatia.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Cineva va incerca sa te abata din drumul tau prin manifestari melodramatice, dar asta nu inseamna ca o sa dai curs vreunei doleante rostite in aceste conditii. Bazeaza-te pe prietenii tai care te vor ajuta mult in a realiza ce ti-ai propus. E posibil chiar sa primesti cadouri neasteptate.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Incearca sa lucrezi conform regulilor si nu face nimic din ceea ce nu ar trebui sa urmeze un anumit program stabilit dinainte. Vei pierde foarte multa energie si timp incercand sa faci contrariul. 

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Te vei trezi azi cu o veste buna si una proasta si important este sa stii exact ce sa faci cu informatiile primite. O mica discutie in familie se termina cu bine, dar in ceea ce priveste relatia personala vei avea mici probleme de adaptare. Incearca sa fii cat mai sincera cu partenerul si vei reusi sa il pastrezi, altfel vei continua sa traiesti intr-o situatie care nu te reprezinta. 

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ar fi bine sa nu mai ignori anumite tensiuni create in jurul tau  mnai ales daca este vorba in principal de familia ta. Incearca sa-ti pui ordine cat mai bine in lucrurile pe care trebuie sa le faci azi astfel incat sa te poti ocupa de aceste probleme.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Este o zi foarte incarcata, mai ales emotional. Te vei intelege foarte bine cu partenerul si vei face anumite ajustari referitoare la rutina de la locul de munca, astfel incat sa poti mari productivitatea. Ar fi bine sa aprecizei lucrurile pe care le ai deja. Acelea pe care ti le doresti pot ramane doar la stadiu plan, dar asta nu va insemna niciodata ca vei abandona vreun vis pe care il ai.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Problemele aparute la locul de munca ar trebui sa nu constituie o problema majora pentru tine, dar din pacate esti extrem de incarcata negativ si vei avea probleme cu sefii. Ar trebui sa fii ceva mai rationala si sa gasesti solutii, in loc sa iti consumi energia pe lucruri fara sens. Pe seara te poti relaxa impreuna cu prietenii.
 

related posts

Modifică setările cookies