HOROSCOP 16.06.2010


Luna in Leu ne obliga sa ne exprimam adevaratele sentimente, in timp ce Mercur ne impune luarea unor decizii, mai ales daca vom fi puse in situatii tensionate. Este o zi complicata in care fiecare moment poate fi exploatat la adevarata sa valoare.
 


GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Azi poti conduce lumea sau poti sa o dai in bara cu gratie.  Va trebui sa acorzi o atentie deosebita persoanelor mai in varsta si incearca sa iei schimbarile ca pe o parte esentiala a evolutiei tale. Azi o femeie te va ajuta atunci cand te vei astepta mai putin.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Chiar crezi ca ai capatat ceva mai multa claritate in obiectivele tale si incerci sa devii mai practica si sa iti faci anumite planuri de calatorie. Atentie insa la cum comunici cu cei din jur pentru ca se vor simti ofensati de modul superior in care o faci. In loc sa stai sa analizezi ce va trebui sa faci, urmeaza-ti inima  si nu mai incerca sa iti explici tie actiunile pe care urmeaza sa le faci.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Va fi o zi cu agitatie in planul social: intalniri mai mult sau mai putin importante, solicitari de a participa la diverse evenimente. Esti intr-adevar coplesita de toate astea, dar cu toate ca nu vei dori, te vei afla in centrul atentiei. In plan personal vei incerca sa obtii acceptarea partenerului, astfel incat sa poti merge mai departe in tot ceea ce ti-ai propus.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Esti ceva mai productiva cand vine vorba de a lucra “backstage”. Nu iti place sa iti fie expuse reusitele mai ales atunci cand tu nu le consideri atat de extraordinare”. Va trebui sa iti administrezi reactiile astfel incat sa nu nu pierzi mai mult si chiar sa eviti conflictele.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Viata ta devine parca mai confuza, iar azi vei fi pusa in fata unei decizii, exact ce nu poti lua in acest moment. Mai bine incearca sa ai la indemana solutii creative si nu crea false asteptari de la tine. Mai bine fa-ti si un plan de rezerva astfel incat sa poti iesi cu fata curata dintr-o problema. Prietenii te vor sustine foarte mult si vei afla astfel cat oameni minunati ai alaturi.  

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Este o zi perfecta in care sa-ti pui in ordine gandurile si sa te pregatesti pentru viitor. Incearca sa faci o intelegere cu tine si apoi sa le comunici celorlalti ce ai hotarat. Poti rezolva cu multa usurinta probleme care pana acum ti-au dat batai de cap. Vei fi apreciata de ceilalti mai ales prin modul in care iti vei pune in aplicare dorintele.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                         
Vei descoperi locuri noi azi sau chiar vei putea sa schimbi multe lucruri din viata ta doar daca iti propui asta. Profita de conjunctura favorabila si vei avea mult de castigat in plan financiar. Va trebui sa iti impui sa iesi din rutina de zi cu zi pentru a reusi.
CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                        

Esti foarte preocupata de o propunere pe care o primesti azi de la o femeie. Din punct de vedere financiar te satisface foarte mult propunerea, dar instinctul iti spune ca va fi mai putin o evolutie pentru tine. Incearca sa te sfatuiesti cu partenerul sau cu un prieten apropiat care iti va oferi solutia salvatoare.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                 
Esti foarte activa atat din punct de vedere fizic cat si mental si asta iti va da multa putere sa termini ceea ce ai inceput mai de mult timp. O surpriza placuta te asteapta azi din partea partenerului.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                       
Se intampla mai multe in viata ta, poate chiar mai multe decat realizeaza cei din jur. Este adevarat ca tu nu vrei sa dezvalui nimic din toate acestea, dar va depinde foarte mult de ce vrei sa si realizezi cu faptul ca ai secrete. Cauti atat de multe lucruri incat creezi si bariere de netrecut. Va trebui sa iti recapeti siguranta, de sine pentru a putea merge mai departe dar acest lucru ti-l poti oferi doar tu.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Va trebui ca azi sa nu iesi in fata sau sa te remarci in vreun fel sau altul. Vei comunica cu usurinta si vei avea numai de castigat din faptul ca ii poti intelege pe ceilalti mai bine decat se asteapta ei. O discutie importanta cu o persoana mai in varsta iti ridica moralul. Chair daca ai parte de o dezamagire in plan sentimental vei reusi sa rezolvi si acest aspect al vietii tale.

 TAUR 21 APRILIE – 20 MAI   
Se asteapta de la tine ca sa lasi totul balta si sa ajuti o persoana din familie. Din pacate nu esti atat de predispusa la a face absolut orice pentru cineva care nu inseamna mai nimic pentru tine. Totusi va trebui sa faci ceva eforturi diplomatice pentru a explica de ce nu poti ajuta si mai ales in a face sa se inteleaga ca intr-adevar nu poti face absolut nimic. Pe de alta parte, pe plan profesional treci printr-o perioada favorabila si iti poti pune in practica ideile.  
 

related posts

Modifică setările cookies