HOROSCOP 16.07.2010


Poate fi o zi foarte grea mai ales pentru acelea dintre voi care nu au facut anumite lucruri la timpul lor. Ne putem astepta azi la schimbari de atitudine din partea celorlalti, la schimbari de casa si mai ales la probleme de comunicare. Este o zi favorabila acelor schimbari radicale pe care ni le dorim demult. In acelasi timp ar fi bine sa evitati altercatiile, discutiile care pot duce foarte repede la ruperea unor relatii.


RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Exista anumite probleme de sanatate pe care trebuie sa le bagati in seama. O vizita la doctor nu ar strica si nu incerca sa te tratezi singura. Sunt sanse foarte mari sa poti face rost de niste bani sau chiar sa negociezi o suma importanta pentru cineva si tu sa iti poti lua un comision.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Nu incerca azi sa te ocupi de afaceri. Exista un mare risc de pierdere a unor bani pe care ii stiai ca ii vei avea in buzunarul tau. E foarte posibil ca o persoana apropiata sa te dezamageasca foarte tare si sa-ti pierzi increderea in ea. Ar fi cazul sa faci o alegere importanta si poate te consulti si cu partenerul de viata.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Evita controversele la locul de munca, nu incerca sa iti asumi anumite lucruri care de fapt nu-ti apartin, in ideea ca asa iti vei acoperi un prieten. NU vei face decat sa inrautatesti lucrurile. Evita certurile si orice fel de discutie care pot duce la decizii gresite.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
E cazul sa acorzi mai multa atentie sanatatii, poate e cazul sa incepi un anumit regim si pana acum te-ai tot gandit cand sa-l incepi. Acum este momentul potrivit. Nu incerca sa-ti gasesti vreo scuza pentru ca nu ai nici una. Azi vei avea parte si de o amanare, dar ar fi bine sa nu crezi ca e ceva mai mult de atat. Nu-ti mai face atatea ganduri negre pentru ca lucrurile se vor rezolva mai bine decat crezi.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Un partener de afaceri iti cam strica socotelile, apar mici neintelegeri si chiar dezamagiri. Incearca sa gasesti o solutie de compromis pentru a-ti salva ceva bani. E o perioada in care nu prea ai incredre in oricine, dar azi e cazul sa ceri sfatul unei femei mai in varsta care sigur te va ajuta.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Chiar daca pare pentru ceilalti ca tu neglijezi orice obligatie care ti se da, de fapt tu esti intr-o perioada in care nu stii exact ce sa faci. Abordeaza totul cu tact si rabdare pentru ca asta ceri de fapt si tu de la ceilalti. Nu este cazul sa-ti mai faci atatea probleme legate de bani pentru ca oricum se vor rezolva la un moment dat, iar grijile tale iti vor face rau mai mult. 

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                              
Este o zi excelenta in care te vei intelege perfect cu partenerul de viata si poate e cazul sa incepi sa te gandesti la ofizilizare. Oricum este o zi buna pentru semnat acte si documente, mai ales daca planuiesti de foarte mult timp asta.

 VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Exista anumite sanse de a-ti imbunatati situatia financiara, dar asta nu inseamna ca va trebui sa lasi totul la o parte si sa nu mai faci nimic. Din contra, vei munci mai mult decat pana acum, vei fi nevoita sa faci anumite sacrificii. Chiar daca totul nu-ti va iesi chiar cum ti-ai propus trebuie sa stii ca esti pe drumul cel bun.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                    
Sa stii ca totul este numai in mintea ta si modul in care vei reactiona azi iti va crea mari neplaceri. Incearca sa ai mai multa rabdare, sa incerci sa fii ceva mai intelegatoare si poate iti mai temperezi putin din spiritul critic.
 
BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nu este cea mai buna zi pentru tine si starea ta va pune multa lume pe ganduri. Nu jigni oameni fara sens, nu te enervasi mai ales nu te certa pentru lucruri de nimic. E posibil ca planul financiar sa fie sursa nemultumirilor si al discutiilor.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI 
Esti cam tulburata in plan sentimental si sentimentele tale sunt contradictorii. Nu este cazul sa te plangi persoanelor apropiate pentru ca nu vei putea sa le faci sa inteleaga prin ce treci. La locul de munca nu incerca sa te apuci de mai multe lucruri deodata pentru ca nu vei termina nimic la timp. E bine ca azi sa fii prudenta in afirmatii, in activitatile pe care le ai si chiar in asumarea unor probleme.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Poti semna azi un contract important sau poti avea anumite beneficii de la drum. O calatorie de afaceri sau cineva care vine de undeva. Puteti avea mari satisfactii a de departe iti face o propunere interesanta. E bine ca azi sa te bazezi mai mult pe intuitie.

related posts

Modifică setările cookies