HOROSCOP 16.09.2010


Chiar daca se intampla unele schimbari in jurul nostru ar fi bine sa observam si ce se intampla de fapt cu noi. Atitudinea este totul azi. Pe de alta parte, avem asteptari prea mari si de aceea e posibil sa avem si dezamagiri. Atentie la modul in care comunicam pentru ca putem spune mai mult decat ne dorim sau este necesar, realizand greseala noastra mult prea tarziu.


FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Inca nu iti sunt clare unele lucruri si atunci incerci sa gasesti idei salvatoare. Le vei gasi daca nu te vei mai stresa atat de tare pentru diverse probleme care de fapt nu sunt ale tale. Indiferent ce vei alege azi, maine vei putea corecta; asa ca, nu iti mai face reprosuri pentru ca pana la urma vei face cea mai buna alegere. Nu lua decizii referitoare la relatia actuala.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Visele tale au potential de a deveni realitate pentru ca primesti o veste buna azi. O discutie cu cineva apropiat iti va dezvalui o posibilitate pe care nu o vedeai pana acum. Incearca sa analizezi mai putin problema si daca vei incerca un pic de gandire “magica” iti vei dezvalui un potential maxim. Poti ajunge unde iti doresti si mai mult decat atat.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Emotiile tale ar trebui sa se stabilizeze intr-un fel sau altul astfel incat sa te poti concentra pe acele lucruri pe care le ai de facut azi. Iti stabilesti niste obiective exterem de nerealiste, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te descurajezi si sa renunti prea curand. Vei reusi intr-un fel sau altul sa revii cu picioarele pe pamant.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Nu esti intr-o dispozitie foarte buna si incerci pe cat posibil sa iti tii in frau unele sentimente negative. Ar fi mai bine sa spui ce ai pe suflet in loc sa reprimi si sa izbucnesti in reactii necontrolate. La locul de munca te simti mai revitalizata si te afli intr-o continua miscare pentru a reusi tot ce ti-ai propus azi. Apeleaza la logica ta pentru a lua o decizie importanta.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Niste prieteni te ajuta azi sa poti trece peste anumite situatii. Puterea ta interioara este la un nivel maxim asa ca poti intelege mai mult decat lasi sa se vada. Incearca sa nu te grabesti prea tare si mai ales nu-i grabi si pe ceilalti sa faca ce le-ai cerut.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Este foarte usor pentru tine sa obtii diverse lucruri de la colegii de munca. Poti beneficia chiar de un tratament preferential daca vei stii cum sa pui problema. Profita de o oportunitate care ti se ofera azi.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Incerci sa ajuti oameni azi, multi dintre ei nedorind ajutorul tau. De aici se pot naste mici conflicte pentru ca ar trebui sa poti discerne cui trebuie sa ii oferi ajutorul tau. Evita pe cat posibil tensiunile cu partenerul pentru ca numai tu vei avea de suferit dintr-o situatie neplacuta.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Esti un pic nesigura cu privire la ce sa faci in continuare, desi  vezi un potential nevalorificat oriunde te-ai uita. Prin urmare incearca sa-ti stabilesti prioritatile. Oricum incearca sa te mai relaxezi si sa iesi in oras cu prietenii daca ai aceasta ocazie. Nu refuza invitatiile facute de acestia.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Increderea ta in ceea ce ti-ai propus este foarte mare si asta iti va aduce numai rezultate bune. Nu trebuie sa te panichezi daca cineva incearca sa-ti schimbe cumva programul chiar daca tu nu vrei sa faci nicio modificare acum. Incearca sa nu mai inoti impotriva valurilor.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Cu atatea probleme pe cap azi exista riscul de a te certa cu oameni apropiati si sa le reprosezi multe lucruri. Incearca sa abordezi problema intr-un mod mult mai subtil, pune cartile pe masa si discuta cinstit. Dar atentie pentru ca pana si bunavointa ta  poate parea ciudata.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Esti entuziasta azi si te angajezi sa faci lucruri mai mult decat poti realiza. Intentiile tale bune nu sunt suficiente pentru a trece cu bine printr-o situatie neplacuta. Incearca sa fii alaturi de partenerul tau pentru ca are nevoie de sprijinul tau total.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Parca nu mai esti la fel de increzatoare precum ti-ai dori. Incearca dai dovada de fermitate si nu iti arata slabiciunea. Nu e cazul sa te arati vulnerabila pentru ca asta iti va reduce sansele de a realiza ce ti-ai propus.
 

related posts

Modifică setările cookies