HOROSCOP 16.11.2010


Azi incepeti cu diverse lucruri pe care doar vi le propuneti sa le faceti in continuare si veti incheia ziua cu lucruri extrem de concrete si chiar actiuni care va vor aduce numai lucruri bune. Tot ceea ce pana acum parea prea nerealist, azi, dintr-odata devine extrem de realist si de bine pus la punct. Stim sa ne punem in valoare exact calitatile de care avem nevoie pentru a reusi. Incepand de maine exista si beneficiile zilei de azi.


SCORPIONI CELEBRI: NICKY HILTON

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Este dificil pentru tine sa faci fata unor probleme financiare si la tot ce poate tine de anumite stari negative care iti pot influenta deciziile de azi. Poti in schimb sa dai dovada de o creativitate debordanta si sa treci cu usurinta peste acestea, dar numai daca vei avea rabdare si vei face alegerile corecte.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        

O persoana mai in varsta te ajuta sa faci anumite lucruri, te sprijina in ceea ce vrei sa faci si experienta acesteia te va ajuta foarte mult. Atentie insa ce concluzii tragi pentru ca vei pierde din imaginea de ansamblu si atunci nu vei mai putea sa iei decizia care trebuie. E foarte posibil ca anumite persoane din familie sa-ti ceara ajutorul – financiar sau de alt gen – iar tu sa iti pierzi toata ziua fara sa faci nimic concret pentru planurile tale...asta te poate frustra foarte mult. E mai bine sa pastrezi o pozitie mai diplomatica si sa faci doar ceea ce crezi ca poti duce pana la capat.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       

Posibilitatile tale de a avansa in cariera sunt destul de mici dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa lupti in continuare pentru ceea ce crezi. Important este ca azi sa nu intri in panica si sa nu faci lucruri disperate. Azi sunt favorizate drumurile de orice fel pentru tine.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                

Azi poti avea surprize neplacute referitoare la bani: o factura platita care apare ca neplatita, o rata la banca, comisioane etc. Situatia nu este chiar fara iesire si ar fi bine sa actionezi din aceasta stare nu din disperare. Atitudinea ta pozitiva poate schimba foarte mult suituatia, mai mult decat iti imaginezi. Abordeaza totul cu calm si vei intelege perfect ce vei avea de facut in continuare.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 

Chiar daca simti ca unele probleme sunt inca in ceata e mai bine sa pornesti la drum cu ganduri bune pentru ca proiectele noi iti sunt favorabile. Micile neintelegeri de la locul de munca cu un coleg sau cele cu iubitul tau ar trebui sa nu te faca decat sa realizezi ce lucruri importante poti face daca tratezi totul asa cum este fara sa te victimizezi prea tare.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE

Ai parte de o zi minunata in care anumite lucruri ascunse pana acum revin la lumina. Vei afla lucruri interesante despre o persoana feminina din familia ta si astfel vei intelege anumite reactii din ultima vreme. Poate fi vorba de o zi in care ti se releva multe lucruri importante si mai ales ziua in care vei face un pact important si vei lua decizia potrivita in ceea ce priveste parteneriatele tale – fie ca vorbim de dragoste sau de afaceri.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  

Spre deosebire de altii azi tu vei fi extrem de nerealista si vei gresi destul de mult. Cu toate acestea nu cauta motive pentru a renunta la planurile tale. Determinarea ta poate face diferenta.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

La locul de munca se intampla lucruri interesante si e foarte posibil sa ai parte de reactii ciudate la anumite propuneri ale tale. Nu te descuraja pentru ca va trebui intr-un fel sau altul sa obtii un feed-back, iar nesiguranta ta iti poate crea piedici. Din fericire stai ceva mai bine la capitolul relatie unde comunicarea cu partenerul este destul de buna.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Vrei sa ai totul sub control, dar din pacate este vorba de una dintre acele zile in care una se intampla dimineata, iar pe seara totul ia o alta amploare. Nu te descuraja doar pentru ca ai intalnit niste mici piedici. Nu trebuie sa renunti deloc la ceea ce ti-ai propus. Ai in fata ta lucruri importante de facut si ai toate sansele din lume sa reusesti.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Nu te poti concentra azi numai intr-o singura directie. Vei sari de la o idee la alta, nu te poti focusa asupra problemelor si nici nu vei intreprinde prea multe azi. O zi obositoare din care totusi ar trebui sa tragi ceva invataminte: stabilirea prioritatilor si urmarirea lor trebuie sa fie planul tau pentru zilele ce vor urma.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Te critici prea mult pe tine. E posibil ca azi sa simti ca nimic din ceea ce ti se intampla nu este ceea ce asteptai si nici nu este ceva la care sa stii cum sa reactionezi. Important este ca totul va fi de bine daca vei privi din perspectiva unei invingatoare. In loc sa te automustrezi mai bine incearca sa privesti latura pozitiva a lucrurilor si sa iti spui ca un nou drum nu poate fi decat o cale spre succes, ceea ce pentru tine chiar este.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Nu incerca sa castigi ceva azi pentru ca esti mai mult decat stresata si nici macar nu vei vedea semnele victoriei. Incearca sa te relaxezi cat mai mult si sa iti pui la contributie creativitatea si mai ales sa ii stimulezi pe ceilalti sa o aiba, daca tu consideri ca ai pierdut-o pe undeva. O disputa la locul de munca nu iti va crea decat dezavantaje dar daca simti nevoia sa spui ce gandesti, fa-o!

related posts

Modifică setările cookies