HOROSCOP 16.12.2010


Exista multe cai prin care putem rezolva o anumita situatie: important va fi sa nu alegem calea cea mai simpla, ci calea corecta. E posibil sa depasim anumite limite si sa nici nu ne dam seama. Important este ca, mai pe seara, lucrurile se mai linistesc si ni se reaminteste ca exista si lucruri frumoase de care ne putem bucura.


Sursa: Creola.ro

Sagetatori celebri: Milla Jovovich

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        

Ceva incepe sa fie diferit, poate fi vorba de ceva neasteptat sau ceva care nu este asa cum ti-ai imaginat. Decide-te ce poti face astfel incat sa fii productiva azi pentru ca ai sanse sa cresti profesional. Inca ai ceva de terminat, dar este mai bine sa incerci sa o iei de la capat saptamana viitoare

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Ceva la care lucrezi de ceva timp va deveni o chestie ciudata: vei remarca faptul ca nu ai stat foarte bine la nivelul comunicarii. Incearca sa ceri sfatul prietenilor si vei avea de castigat. Problemele financiare se pot rezolva daca dai dovada de rabdare.
 
VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Incerci sa fii cat mai putin vizibila azi la locul de munca si incerci sa te concentrezi cat mai mult pe ceea ce vei face de sarbatori. Te preocupa faptul ca nu stii exact la ce petreceri sa te duci. E bine ca faci asta, dar ai grija sa nu se prinda si seful ca tragi un mic chiul.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Se pare ca totul este in ordine azi si te organizezi cat mai bine. Pentru ca detii aceste calitati, multa lume va apela la tine pentru un mic ajutor. Incearca sa fii selectiva pentru ca altfel risti sa nu te mai achiti, asa cum trebuie, de obligatiile tale.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Creativitatea ta se afla la cote maxime asa ca profita de asta. In acelasi timp ai accese de impulsivitate pe care ar trebui sa ti le stapanesti, in special la locul de munca. Daca e posibil incearca sa ceri sfatul unei prietene si ascult-o.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
O prietena iti va face o surpriza placuta de care te vei bucura sincer. In ceea ce priveste relatia cu partenerul, incearca sa accepti ca esti vulnerabila si nu te inchide in tine atunci cand nu este cazul. Este o oportunitate de comunicare pe care nu o vei avea prea curand.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Cineva de la locul de munca te va sustine si ar fi bine sa beneficiezi la maximum de oportunitatea ivita. Daca va trebui sa accepti o persoana care nu-ti place drept partener pentru un nou proiect nu arata chiar atat de tare ca nu-ti convine asta. Incearca sa gandesti ca poate o fi o noua oportunitate de a invata lucruri noi.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Azi vei avea o zi buna in care vei incerca sa te relaxezi, sa te distrezi. Iti vei uimi si prietenii pentru ca vor afla cat iti este de usor sa te distrezi. Totusi acorda atentie persoanei iubite pentru ca se va simti neglijata.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Azi te vei simti in elementul tau chiar daca oboseala isi spune cuvantul. Esti determinata sa faci exact cum ti-ai propus iar planul tau va da roade mai repede decat te astepti. Nerabdarea va fi punctul tau slab, dar vei gasi si pentru asta o solutie.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Esti capabila sa te exprimi si sa comunici foarte bine asa ca spune ce ai pe inima pentru ca vei fi mai convingatoare decat in alte zile. Ii vei surprinde pe ceilalti, dar poate este bine sa beneficiezi de elemente surpriza ca sa poti sa iti atingi scopul.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Fa alegerile care iti vor usura viata. Incearca sa nu pari atat de blazata la locul de munca, fii optimista. E foarte bine ca in relatia ta totul merge spre bine odata ce ai lamurit niste lucruri; asa vei putea sa echilibrezi lucrurile.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Dorintele tale nu pot fi realiste atata timp cat incerci sa scapi de anumite confuzii pe care le tot faci. Clarifica problema inainte de toate si apoi incearca sa pui planul in aplicare. Acorda ceva mai multa atentie documentelor si banilor pentru ca risti sa le pierzi.

related posts

Modifică setările cookies