HOROSCOP 17.02.2011


Mercur si Marte in Varsator ne ajuta sa actionam in directiile dorite de noi si atunci orice va tine de initiativa sau chiar lucruri care tin de tehnica va fi favorabil pentru noi azi. Luna in Leu ne indeamna sa iesim mai mult in evidenta si atunci pot exista anumite discordante intre ceea ce ne dorim noi si ceea ce asteapta ceilalti de la noi. Anumite relatii de prietenie sau chiar societatea ne vor impinge spre alt gen de abordari total surprinzatoare pentru noi.
 


Sursa: Creola.ro

VARSATORI CELEBRI: Bob Marley

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Soarele se pregateste sa iasa din zodia ta asa ca Marte si Mercur te pot ajuta ceva mai mult decat de obicei sa poti actiona in directia dorita, mai ales ca esti sustinuta de Saturn care te indeamna la intelepciune. Toate deciziile pe care le vei lua azi vor fi dintre cele mai bune, iar elocventa ta va fi apreciata.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Ti se pare ca totul se intampla mult prea repede si inca nu ai timp sa controlezi situatia. Va trebui sa iti dai seama ca nu este vorba de control, ci doar de cum abordezi problemele. Ar fi foarte bine sa acorzi mai multa atentie familiei.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nu este cea mai potrivita perioada in care sa te avanti plina de optimism catre lucruri care pot reprezenta doar niste himere. Este o perioada in care ar trebui doar sa acumulezi informatia, pe care o sa o folosesti mai tarziu. Anumite persoane te vor sfatui numai de bine asa ca tine cont de sfatul lor.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Stii prea bine ce ai nevoie si consideri ca este timpul sa ai anumite discutii cu cineva apropiat si sa stabilesti niste limite, care pana de curand au fost incalcate. Chiar daca tu preferi ca sentimentele tale sa nu fie puse pe tapet, este normal sa apelezi la ele ca sa lamuresti cat mai bine problema.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ar fi foarte bine pentru tine sa imparti energia pe care o ai, tuturor. Te vei simti mai bine daca vei sari peste detalii si te vei indrepta direct spre ideile mari si importante. Nu este ok sa iti faci planuri si incearca sa ramai la fapte si la lucruri care pot fi facute. Nu te forta prea tare sa dai importanta lucrurilor mici care compun intregul pentru ca iti vei da seama la un moment dat ca fara el nu vei putea reusi ceea ce ti-ai propus.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Nu este cea mai buna decizie sa spui acum cu voce tare ce simti. Esti mai sensibila decat de obicei si de aceea acorda atentie cui marturisesti lucruri. Ii poti coplesi foarte usor pe cei din jur cu sentimentele tale. Daca vei spune numai adevarul, vei vedea ca lucrurile pot evolua in bine.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ai parte azi de optimism si buna dispozitie ceea ce te va incuraja in a te intalni cu prietenele, prietenii sau sa fii extrem de activa in plan social. E foarte posibil sa pui la cale chiar o petrecere ceea ce nu e rau, avand in vedere ca te simti ca pestele in apa atunci cand vine vorba de societate si anturaj.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Vei fi extrem de grijulie cu cei de la locul de munca si vei dori sa te integrezi cat mai bine in societate.Esti pozitiva si optimista, iar lumea din jur va aprecia acesta energie pozitiva a ta si nu iti va fi deloc greu sa legi relatii, sa interactionezi. In acelasi timp daca vei intalni vreun obstacol azi, vei sti sa faci pasul inapoi la timpul potrivit.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Este o provocare pentru tine sa poti separa emotionalul de rational. Vorbele tale poarta o incarcatura emotionala puternica si nu vei realiza impactul lor decat cand va fi prea tarziu. Dar daca vei fi mai atenta la ceea ce spui, te va ajuta foarte mult.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu prea dai dovada de rabdare azi asa ca ar fi bine sa-ti tii in frau emotiile. Vei vrea sa incerci lucruri noi, dar nu este o zi buna pentru asa ceva. Incearca sa iei lucrurile asa cum sunt si pe rand.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Ar fi bine ca azi sa nu pleci urechea si sa asculti orice poveste ti se spune. E foarte posibil ca unele persoane sa isi doreasca sa te manipuleze si sa te duca in directia dorita, nu de tine, ci de ele. Cantareste bine orice iti este prezentat si mai ales nu semna documente. In relatia cu partenerul se va intampla ceva frumos azi.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE           
Rutina este cea care iti va da batai de cap azi. Nu vei intelege foarte bine de ce trebuie sa faci anumite lucruri cand de fapt tu vrei sa poti sa visezi cu ochii deschisi. Revino cat mai curand pe pamant pentru ca multe probleme se vor aduna si iti va fi greu sa le rezolvi mai incolo.

related posts

Modifică setările cookies