HOROSCOP 17.11.2010  


Azi este foarte posibil sa fim extrem de impulsive sau sa cerem, mai apasat decat de obicei, ceea ce ne dorim. Va trebuie sa nu bagam de seama primul impuls si sa incercam sa ne axam pe lucruri extrem de concrete si pozitive pentru a avea o zi buna. Ceea ce spunem azi poate avea o consecinta serioasa pe viitor, asa ca mai bine ne adresam cu atentie, mai ales persoanelor mai in varsta.
 


SCORPIONI CELEBRI: Rachel McAdams

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu intelegi exact ce ai gresit mai ales la locul de munca si comportamentul tau va lasa mult de dorit. E foarte posibil ca azi sa nu acorzi o atentie semnificativa unui lucru extrem de important si asa poti pierde ceva important. Asculta cu atentie ceaa ce altii iti spun pentru ca ei iti ofera informatii pretioase pe care le poti folosi in interesul tau.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Nu este cea mai buna zi a ta, iar comunicarea ta va fi la pamant. Vei fi inteleasa gresit chiar daca intentiile tale sunt din cele mai bune. Important este sa nu te ambalezi prea tare, sa iei picioarul de pe acceleratie si sa incerci sa ii asculti mai mult pe ceilalti.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Ai o atitudine pozitiva care te va face sa fii foarte usor remarcata. Emotiile tale sunt controlate si vei putea sa faci fata cu brio diverselor provocari de azi. Asta nu inseamna ca trebuie sa te feresti de confruntari pentru ca ele iti vor fi lamuritoare si benefice.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Te simti foarte bine mental si chiar incerci sa faci diverse legaturi logice intre diverse situatii. Consideri ca daca stai pe margine si privesti fara a te implica e un mare atu pentru tine si o distractie in plus. Ai capacitatea de a interveni si de a face ca lucrurile sa fie altfel asa ca putina implicare nu ar strica din partea ta.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Vrei ca azi sa-ti respecti toate obligatiile si iti e frica sa-ti asumi altele pe care simti ca nu le vei putea duce la bun sfarsit. Iti cunosti foarte bine limitele si oricum iti este frica de esec. De fapt cel mai important lucru azi va fi faptul ca ar trebui sa nu mai lucrezi impotriva ta si sa mentii lucrurile la un nivel simplu: tot ce poti face azi, faci azi; ce nu, oricum vei face maine.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Te indrepti spre acea directie in care vei avea foarte multa actiune si vei trai intens orice moment. Va trebui sa fii pregatita sa inveti lucruri importante si sa gandesti “out of box”. Iti place sa ai la indemana optiuni nenumarate si cu toate astea vei fi fortata sa iei o decizie importanta. Vei primi azi niste informatii pretioase, dar depinde numai de tine cum le folosesti.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Esti pregatita sa sapi cat mai adanc in sufletul tau si sa sorbi din cupa nostalgiei. Cateodata trecutul iti poate arata ce poti face in viitor. Dar avand in vedere sentimentalismele de care ai dat dovada din ultimul timp s-ar putea sa cazi in butoiul cu melancolie. Ramai cat poti de mult cu picioarele pe pamant.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Stii exact la ce sa te astepti de la ceilalti asa ca, azi, nu vor exista surprize pentru tine. In planul relatiei va trebui sa incepi sa vezi lucrurile exact asa cum sunt, sa iti cantaresti exact oportunitatile si sa incepi sa ai ceva mai multa incredere in tine. O prietena te va ajuta foarte mult sa treci peste aceasta perioada plina de incertitudini.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Esti destul de vulnerabila la nivelul relatiei cu iubitul si atunci ai nevoie, mai mult decat de obicei, de atentie din partea lui. Daca nu o vei primi, vei flirta cu o anumita persoana si atunci pot exista probleme. Aminteste-ti ca puterea ta sta in abilitatea de a analiza extrem de precis orice situatie. Ar trebui sa fie si acum la fel.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Chiar crezi ca ai capatat ceva mai multa claritate in obiectivele tale si incerci sa devii mai practica si sa iti faci anumite planuri de calatorie. Atentie insa la cum comunici cu cei din jur pentru ca se vor simti ofensati de modul superior in care o faci. In loc sa stai sa analizezi ce va trebui sa faci, urmeaza-ti inima.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Esti foarte preocupata de o propunere pe care o primesti azi de la o femeie. Din punct de vedere financiar te satisface foarte mult propunerea dar instinctul iti spune ca, pentru tine, nu va fi chiar o evolutie. Incearca sa te sfatuiesti cu partenerul sau cu un prieten apropiat care iti va oferi solutia salvatoare.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Azi vei resimti acut niste tensiuni in relatia cu partenerul si iti va fi foarte greu sa intelegi unde si cand ai gresit. Te vei baga singura in probleme si iti va parea ca nimic nu te poate scapa de ceea ce se intampla in prezent. Ai crezut ca poti manipula orice si pe oricine, dar se pare ca ai gresit si realizezi ca ai intins prea mult coarda. Cel mai bine este sa capitulezi in fata sentimentelor tale si sa deschizi acele usi pe care le-ai inchis cu mult timp in urma.

related posts

Modifică setările cookies