HOROSCOP 17.12.2010


Azi poate fi o zi mai calma, mai putin incarcata emotional si mult mai stabila decat cele de saptamana asta. Luna in Taur aduce ceva mai multa concretete in actiuni si mai multa stabilitate si intelegere. Autodeterminarea este esentiala azi pentru ca planurile noastre sa reuseasca.


Sursa: Creola.ro

Sagetatori celebri: Nelly Furtado

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Ceva mai multa intelegere la locul de munca si de asemenea mai multa tensiune in camin, familie. Azi incearca sa nu amani treburile importante pe care ai promis ca le faci si acorda atentie si prietenelor, pentru ca ele te pot ajuta mai mult decat crezi.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Odata ce incepi sa intelegi “the big picture” iti dai seama ca ai investit foarta multa energie in actiuni fara sens. Este important ca, de acum incolo, sa iti poti canaliza resursele numai spre planuri care te intereseaza strict pe tine si ar fi bine sa nu te critici mai aspru decat ar face-o oricine altcineva. Viitorul suna mai promitator decat iti dai tu seama acum

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Va trebui sa incepi sa contribui si tu intr-o oarecare masura la unele activitati ale familiei. Chiar daca pe moment ti se va parea ca va fi o pierdere de timp, vei avea ocazia sa constati ca nu va fi deloc asa. Nu nesocoti nici micile obligatii, cum ar fi plata facturilor, cumparaturi etc. Partenerul te va sustine in tot ceea ce doresti sa faci si vei avea o comunicare speciala cu acesta. 

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Nu iti place sa te destinzi numai daca ti-ai terminat rutina, asa ca propunerile venite pentru relaxare nu vor fi primite cu atat de mult entuziasm, asa cum se asteapta ceilalti. Unele informatii pe care le cautai vor veni spre tine azi, asa ca poti sa iti pui in aplicare niste planuri mai vechi. Foloseste-ti proverbiala ta discretie astfel incat sa poti reusi sa iti urmaresti obiectivele.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Stii exact la ce sa te astepti de la ceilalti asa ca, azi, nu vor exista surprize pentru tine. Va trebui ca in planul relatiei sa incepi sa vezi lucrurile exact asa cum sunt, sa iti cantaresti exact oportunitatile si sa incepi sa ai ceva mai multa incredere in tine. O prietena te va ajuta foarte mult sa treci peste aceasta perioada plina de incertitudini.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Atentie la discutiile care pot deveni mai mult decat intime cu persoane care nu iti sunt chiar atat de apropiate. Doar pentru ca te simti ceva mai detasata decat de obicei nu va insemna ca trebuie sa te si confesezi fara limite. Relatiile cu persoanele mai in varsta nu sunt favorizate. 

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Luna aflata in Taur te blocheaza la nivelul personal si de aceea ar fi bine sa dai dovada de mai multa atentie la detalii si la lucrurile marunte, decat la cele creative. In loc sa te grabesti, mai bine fa o pauza si incearca sa iei totul foarte usor. Reconsidera toate optiunile tale si amana orice decizie la locul de munca.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Esti destul de vulnerabila la nivelul relatiei cu persoana iubita si atunci ai nevoie, mai mult decat de obicei, de atentie din partea lui. Daca nu o vei primi, vei flirta cu o anumita persoana si atunci pot exista probleme. Aminteste-ti ca puterea ta sta in abilitatea de a analiza extrem de precis orice situatie. Ar trebui sa fie si acum la fel.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Esti intr-o zi foarte creativa si poti sa faci multe lucruri inedite pe planul sentimental si la locul de munca. Partenerul va aprecia abilitatea ta de a combina utilul cu placutul si la locul de munca vei fi apreciata pentru modul in care vei rezolva o problema stringenta.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Iubitul tau merita toata atentia ta si, mai mult decat atat, el are foarte multa nevoie de suportul tau. Ar fi bine ca azi sa nu-ti asumi mai multe responsabilitati decat poti duce. Ai foarte multe asteptari nerealiste si de aceea ar fi bine sa nu iti mai risipesti energia pe lucruri fara sens.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Dai dovada de foarte multa promptitudine azi si poti fi gresit inteleasa pentru ca lumea te va suspecta ca se intampla ceva cu tine. Nu e nimic mai mult decat faptul ca ai luat o decizie si vrei sa iti respecti cuvantul dat. Pe de alta parte ai o teama fata de lucruri noi iar azi ti se vor deschide niste oportunitati carora va trebui sa le dai curs.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Azi asteapta-te sa devii mai irascibila pentru ca lucrurile se precipita in jurul tau si vei descoperi ce linie subtire este intre calm si nervozitate. E posibil sa descoperi lucruri importante iar in planul financiar sau al securitatii financiare sa ai parte de o lovitura mai grea.

related posts

Modifică setările cookies