HOROSCOP 17-18.04.2010


Vom interactiona cu multa lume in acest week-end cu toate ca nu vom sta excelent la capitolul comunicare si neintelegirile vor aparea este bine sa devenim mai sociabili decat de obicei. Dorintele noastre pot iesi uneori din tipare si chiar sa depaseasca posibilitatile noastre dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai si visam din cand in cand cu ochii deschisi.

Tag-uri: #horoscop #Berbec

BERBECI CELEBRI: SARAH JESSICA PARKER
 
BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE 
Nu te panica! Chiar daca vei fi contra cronometru incearca sa te calmezi si sa fii relaxata. Chiar daca ai planuri pentru week-end si ele nu ies asa cum ti-ai dorit incearca sa gasesti si partea buna din tot ceea ce poate fi imprevizibil in viata ta.
 
TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
 Ai o zi aglomerata si vei fi provocata sa faci fata multor provocari si de aceea te vei simti un pic cam coplesita. E posibil ca la un moment dat sa ai si o reactie negativa la propunerea cuiva apropiat si atunci sa se iveasca o cearta. Ceea ce vrei tu sa comunici nu va fi pe deplin inteles asa ca incearca sa fii cat mai clara.
 
GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE  
Este aproape imposibil sa te tii de anumite promisiuni si obligatii azi pentru ca apar lucruri neasteptate care cer o rezolvare imediata. Insa nu te nelinisti pentru ca vei avea timp si pentru tine astfel incat sa reusesti sa te relaxezi. E adevarat ca intr-un fel sau altul ajungi sa fii in centrul atentiei dar asta va insemna doar faptul ca poti sa cunosti oameni noi si sa beneficiezi de noi oportunitati.
 
RAC 22 IUNIE – 22 IULIE 
Esti intr-un echilibru precar din punct de vedere emotional si este bine ca exprimarea dorintelor sa o faci intr-un mod cat mai moderat cu putinta. Lucrurile se vor complica un pic spre duminica asa ca incearca sa iti conservi energia cat mai mult pentru saptamana viitoare care va fi una extrem de incarcata pentru tine. 
 
LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ai niste standarde foarte inalte si asta va insemna un mod nerealistic de a aborda problemele care apar. Mia bine revino cu picioarele pe pamant si incearca sa iti pui logica la contributie pentru a realiza ceeace ti-ai propus. Niste intalniri cu prietenele iti vor ridica moralul si incearca sa nu renunti la intalnirile cu familia si partenerul te vor
 
FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Iti pui mari sperante in zilele acestea de week-end si incerci sa iesi cat mai mult din casa, sa te distrezi si de aceea iti suni toti prietenii si prietenele ca sa organizezi tu totul. E bine sa mai iesi din cand in cand din tipare si sa incerci lucruri noi dar asta nu inseamna ca trebuie sa exagerezi.
 
BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Te simti extrem de vulnerabila si mai ai putin si nu mai intelegi absolut nimic din ce ti se intampla. Confuzia aceasta nu va dura totusi si duminica, atunci cand se vor mai aranja niste lucruri si iti vei stabili un plan de bataie. E adevarat ca ti-ar prinde bine si un pic de odihna asa ca incearca sa beneficiezi de acest timp de respiro careti se ofera la un moment dat.
 
SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Niste mici neintelegeri cu partenerul se ivesc in acest week-end dar le poti depasi daca il vei asculta. Esti foarte grabita sa rezolvi lucruri personale si nu te impacienta daca nu vei reusi sa faci asta numai intr-o zi. Poate niste calatorii iti vor reincarca bateriile asa ca nu spune nu acestor oferte.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Incearca sa iti stabilesti clar ce prioritati ai in cursul acestui week-end iar odihna sa fie una dintre ele. Cineva apropiat iti va cere sfatul dar incearca sa nu te implici atat de mult incat sa o iei chiar personal o problema care nu este a ta.
 
CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Incerci sa te exploatezi la maximum pentru ca ai parte de multa energie pe care simti nevoia sa ti-o consumi intr-un fel sau altul. Prietenii te vor ajuta intr-o problema importanta pentru tine si incearca sa nu detii controlul asupra oricarui lucru din viata ta pentru ca viata inseamna si neprevazut. E posibil sa faci ceva schimbari in casa care iti vor da batai de cap.
 
VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Realizezi azi ca usor usor te-ai schimbat si incerci sa-ti limpezesti anumite sentimente. Nu incerca sa iei decizii pana nu iti clarifici atat probleme personale cat si cele legate de cariera. E posibil sa fii obligata sa lucrezi si in acest week-end  si de aici vei avea ceva discutii cu partenerul. Chiar daca vei simti ca iti este frica de anumite lucruri incearca sa depasesti aceste momente cu curaj.
 
PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Vor fi niste zile dificile dar asta nu inseamna sa te descurajezi. Nu te lasa coplesita de emotii si chiar daca o problema sentimentala mai veche revine pe tapet. Incearca sa constientizezi cat mai repede problema ta si treci mai departe. 

related posts

Modifică setările cookies