HOROSCOP 17-18.07.2010


Este un weekend in care putem reflecta mai mult decat de obicei la tot ce am obtinut sau pierdut in acest an. Sunt zile in care vom contempla si asta va duce automat la insingurare. Insa, datorita sextilului dintre Luna si Mercur poate influenta in bine comunicarea sentimentelor noastre.


RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Este cazul sa participi la un eveniment social si te simti mai constransa de asta mai mult decat de obicei. Nu este vorba ca nu iti va placea unde te vei duce, dar simti nevoia sa fii ceva mai singura. E posibil ca ceilalti sa exercite asupra ta o anumita presiune si asta nu iti va placea. Duminica lucrurile vor decurge mai lin dar simbata incerca sa eviti conflictele.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Doresti sa ai sub control absolut totul si incerci sa planifici totul fara sa tii seama si de dorintele altora. Asta va duce la unele conflicte in familie si cu partenerul. Incearca in acelasi timp sa stabilesti foarte clar care iti sunt prioritatile. Un drum il vei face in acest weekend dar nu iti va da acele satisfactii la care te asteptai.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Este cazul sa iei o decizie financiara cat mai repede. Incearca sa vorbesti despre problemele tale si poate in felul asta cineva din anturaj iti va da si cateva idei de rezolvare. In acelasi timp incearca sa nu cheltui banii pe care ii ai deja pe lucruri fara sens.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Exista o problema care te macina de mult timp si acum este ocazia ta sa o si rezolvi. Incearca sa iti faci un plan cu bataie lunga si nu ceda la presiunile celorlalti. De fapt este cel mai bine pentru tine sa faci exact asa cum crezi fara a apela la terte persoane. Totusi abordeaza problema deschis si nu te insingura.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Emotiile tale sunt amplificate la maximum si de aceea va trebui sa ai grija la ceea ce spui atunci cand vine vorba de sentimente. Nu vei reusi sa faci lucruri concrete in acest weekend dar macar vei incerca sa iti lamuresti aceste simtaminte. Luna in casa ta 12 Spirituale Mister amplifica visele tale de azi, dar acest lucru nu cu o anumita persoana. Analiza poate fi facuta doar de tine fara a implica si alte persoane.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE         
Te simti descurajata in urma unei discutii cu o prietena, dar important este pentru tine ceea ce stii sau crezi tu despre problema in cauza. Chiar daca perceptia ta este negativa ar fi bine sa apelezi la optimismul tau proverbial si sa stabilesti foarte clar ce trebuie sa faci in viitor.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                        
Poate e cazul sa te relaxezi mai mult in acest weekendsi sa lasi problemele de la locul de munca deoparte. Nevoia ta de control este putin exagerata si nu vei reusi nimic daca vei insista pe acest drum. Vei intimpina ceva rezistenta in familie pentru o problema pe care trebuie sa o rezolvi urgent, dar faptul ca asculti si opiniile altora nu inseamna ca vei si face cum isi doresc ei.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                 
Ai niste idei foarte bune si le prezinti celorlalti intr-un mod in care nu-i va convinge deloc. Chiar daca tu crezi ca esti nepartinitoare, de asta vei da dovada: de subiectivism. Nu incerca sa dai vina pe altii pentru ceea ce ai facut tu si incearca sa abordezi problemele cu mai mult calm. Nu este cazul sa stai suparata in casa ci iesi si distreaza-te sau incearca sa te relaxezi cat mai mult.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                       
Evita orice decizie care iti poate afecta viitorul si nu incerca sa te certi cu orice pret cu partenerul  Cel mai bine pentru tine este sa incerci sa iti schimbi rutina, atitudinea sau orice lucru obisnuit din rutina ta. Numai asa te vei simti mai bine.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Vei incerca sa stai de vorba cu partenerul tau actual sau cu fostul si vei incerca sa intelegi ce se intampla cu tine atunci cand vine corba de sentimente. Cel mai bine este sa mergi pe cartea adevarului atat in ceea ce ii priveste pe ceilalti cat si in ceea ce te priveste.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI   
Ai o dorinta foarte mare de te simti inconjurata de frumos si pentru asta vei incerca sa pleci intr-o mica excursie sau chiar o plimbare in natura. Cu aceasta ocazie vei putea sa gasesti raspunsuri de mult timp cautate si sa pui la punct chiar o strategie pentru succesele tale viitoare.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
E un moment foarte bun sa te distrezi sa te bucuri de viata si chiar sa te reintorci intr-un fel sau altul in lumea copilariei. Poate fi vorba chiar de o intelegere perfecta cu copiii si de a face impreuna lucruri frumoase. Poate fi vorba de eliberarea copilului din interior si de face activitati spontane.

related posts

Modifică setările cookies