HOROSCOP 18.02.2010


Trebuie sa gasesti astazi un echilibru intre dorinta si realitate, intre actiune si sentimente. Ceea ce te va motiva astazi va fi dorinta de a termina foarte repede ce ai inceput, fara sa te gandesti la consecinte. De aceea trebuie sa gasesti o cale de mijloc, prin care sa incerci sa nu ranesti sentimentele celor din jur doar pentru ca idealurile tale nu sunt chiar atat de realizabile.


VARSATORI CELEBRI : SEAL
VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE

E timpul sa iti transformi ideile in realitate si ar fi bine sa incepi cu o strategie bine pusa la punct. Nu dispera pentru ca visele tale pot prinde contur doar daca esti intr-adevar determinata si bine intentionata. Daca cineva te impinge de la spate e cel mai bine sa nu-i dai atentie, pentru daca te vei grabi, iti vei da seama ca vei uita lucruri importante.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Dai dovada de multa intuitie si e  posibil sa atingi un nivel superior de intelegere fata de ceilalti. Anturajul te va ajuta cu siguranta si nu vei mai avea vreun sentiment de singuratate, pentru ca vei simti cu adevarat ca faci parte dintr-un intreg.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE

Vei simti ca tot ce ai construit pana acum se poate darama intr-o secunda si esti pe cale sa-ti pierzi cumpatul. Reactiile tale vor fi disproportionate fata de realitate, iar ceilalti iti vor atrage atentia asupra faptului ca exagerezi cam mult. Cel mai bine este sa nu intri in panica pentru ca nu este totul pierdut: inca poti face fata unor dispute si chiar sa dai dovada de multa intelepciune.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Azi nu te vei simti in apele tale si chiar vei fi plictisita de faptul ca la jobul tau trebuie sa indeplinesti diverse atributii de care nu esti tocmai incantata.  In loc sa incerci sa iti tot ridici statutul pe care il ai in activitatea ta, mai bine ai incerca sa ii apreciezi pe oamenii minunati pe care ii ai langa tine si sa le acorzi mai multa atentie. Fii alaturi de prietenele tale si te vei putea intoarce si maine la locul de munca, gata de o noua zi.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

Incerci sa ramai flexibila si in acelasi timp sa ramai fidela deciziilor pe care le-ai luat in trecut. Cel mai bine este sa te hotarasti foarte repede ce vrei de fapt si sa te tii de promisiunea pe care ti-ai facut-o. Daca vrei sa o iei de la capat e bine Sa o iei usor cu lucruri nu atat de importante.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Ceva ciudat se va intamplala locul de munca sau in relatia ta, dar nu va fi ceva foarte evident, pentru ca doar simti ca ceva nu functioneaza cum trebuie. Cu cat vei incerca sa-ti dai seama despre ce este vorba, cu atat vei reusi sa nu iti dai seama nici macar ce simti. Cu toate acestea deciziile de azi vor fi luate pe baza instinctului, care te ajuta intotdeauna sa iesi din situatii neplacute.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Azi esti pregatita sa intelegi lucrurile in profunzimea lor si este foarte posibil sa ai parte de revelatii interesante. Nu vei vrea ca lumea intreaga sa te simta prea slaba si drept urmare iti ascunzi cu abilitate sentimentele, dar nu este bine sa faci asta si fata de iubitul tau. Sa iubesti pe cineva nu este de ajuns. Trebuie sa-ti deschizi sufletul, astfel incat iubirea sa se intoarca la tine.  

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Azi esti interesata mai mult de interactiunea ta cu ceilalti  si vei vrea sa te afii intre oameni, sa stabilesti o comunicare cu ei. Si vei merge mai departe de atat: nu te vei mai baza pe ceea ce doresti tu, ci vei fi intereasata de ceea ce vor ceilalti. Din fericire, pentru tine aceasta atentie acordata celorlalti iti va aduce nu numai beneficii, dar si prietenii, parteneriate, care vor dura mai mult decat te vei astepta.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Tendintele tale de a mentine un echilibru si de te pozitiona cumva egal fata de toata lumea se va intoarce ca un bumerang impotriva ta pentru ca nu vei lua atitudine doar pentru ca nu vrei sa ranesti sentimentele unor anumite persoane dragi. Problema este ca celor implicati nu le pasa daca tu esti de o parte sau alta, ci doar vor sa stie poztita ta. Nu iti vei da seama decat foarte tarziu ca prin atitudinea adoptata vei rani mai multe persoane decat ti-ai inchipuit. Cel mai bine este sa iei o decizie rapida pentru ca oricare decizie luata e mai buna decat niciuna.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Esti intrigata de o noua abordare in activitatea ta, pentru ca nu mai considerai ca iti poate oferi surprize.Pe de alta parte ar trebui sa nu mai incerci sa gandesti atat de analitic si sa-ti deschizi comunicarea intuitiva, care te va duce exact acolo unde te vei simti cel mai bine.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE

Va trebui sa tratezi totul cu foarte mare atentie pentru ca tendinta ta naturala de a sari peste detalii importante va fi exarcebata in perioada care va urma. Puterea ideilor tale este inca foarte puternica, dar in loc sa iti expui viziunea intr-un mod analitic, mai bine incearca sa atargi atentia prin apelarea la emotii si sentimente.  

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Trebuie sa fii pregatita astazi sa faci ceva mai mult decat a spune ceea ce iti doresti. E timpul sa treci la actiune si sa o faci exact cum ti-ai propus. Asuma-ti riscurile care pot sa ti se iveasca in cale. Tine minte: “Nu risti, nu castigi”.
 

related posts

Modifică setările cookies