HOROSCOP 18.04 - 24.04.2011


Este ultima saptamana in care Mercur retrograd ne poate crea probleme prin neintelegeri si prin faptul ca vom comunica prost si fara sens. Anumite proiecte isi pot avea insa radacinile tocmai in aceste zile.Pastele ne vor aduce ceva mai multa liniste chiar decat ne asteptam.


Berbeci celebri: Emma Watson

Sursa: Creola.ro

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Chiar daca Soarele pleaca din zodia ta asta nu va insemna ca nu vei fi in centrul atentiei in continuare. Va trebui sa renunti la anumite planuri pentru ca intuitia iti spune ca nu este ok directia spre care ai pornit-o si cel mai bine este sa-ti iei un moment de ragaz si sa te gandesti extrem de bine la tot ceea ce vrei sa faci in viitor. Saptamana aceasta poti rezolva foarte multe probleme financiare si iti pot veni chiar bani intr-un mod extrem de neasteptat.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Incepand de vineri unele probleme parca se rezolva de la sine iar zambetul iti va reveni pe buze. Ai o mare capacitate de a trece cu rabdare si intelegere peste toate problemele, cu toate ca pot aparea mici probleme legate de sanatate si in functie de acestea vei vedea daca un drum il vei face sau nu. O anumita persoana din anturajul tau te va ajuta cu o vorba buna, cu un sfat sau va face ceva extrem de important pt tine. Oricum, lucrurile se vor precipita pe planul relatiilor sentimentale si vei fi extrem de ocupata in perioada care va veni.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ar trebui sa incerci sa ceri sfatul in privinta unei probleme personale. De asemenea, este timpul sa ai anumite discutii cu cineva apropiat si sa stabilesti niste limite, care pana de curand au fost incalcate. Esti ceva mai introspectiva decat de obicei si faci lucrurile in ordinea lor fireasca fara a te grabi. Vei avea parte de o armonie excelenta in familie sau in tot ce tine de discutii emotionale puternice cu mama ta ori cu o persoana feminina din familie. Vei intelege lucrurile in profunzimea lor si asta iti va da mai multa vigoare decat iti imaginezi.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Esti un pic ingrijorata pentru ceva personal si asta se va vedea. Nu te vei putea concentra prea bine la locul de munca si ar fi bine sa eviti sa incepi noi proiecte sau sa faci lucruri care cer de la tine foarte multa energie. Trebuie sa-ti pastrezi optimismul ca lucrurile se vor rezolva intr-un fel sau altul si chiar ar trebui sa vezi partea plina a paharului. Nu va fi o saptamana usoara pentru tine pentru ca vei incerca sa faci totul odata si ii grabesti pe toti din jur si le ceri sa faca totul, in ritmul impus de tine. Prietenii te vor ajuta sa faci exact ceea ce trebuie dar asta va insemna pentru tine sa pierzi un pic controlul. Nu ar trebui sa te preocupe prea mult aceste detalii ci doar sa vezi ca treaba poate fi terminata asa cum ti-ai dorit chiar daca nu va fi in intregime aportul tau.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Iti vei exprima sentimentele exact asa cum le simti si pe unii ii vei incanta cu dispozitia ta de persoana glumeata si binedispusa, dar pe altii ii vei deranja. Nu tine cont totusi decat de acei care au o parere pertinenta. Planuri noi sau oportunitati apar in aceasta saptamana si ar fi cazul sa fii pregatita pentru ele pentru ca pana acum doar ti-ai exprimat dorintele fara sa faci nimic. Este timpul sa incepi sa fii practica si sa te vezi intr-o lumina reala. Capacitatea ta intelectuala se afla la cote mari si esti capabila sa administrezi mai multe aspecte ale unei probleme. Stai foarte bine la capitolul incredere in ceilalti si in sine, asa ca nimic nu te poate opri in aceasta saptamana extrem de incarcata pentru tine.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Esti extrem de empatica si deschisa catre noi orizonturi. Intelegi totul imediat iar sentimentele tale vor fi in acord cu colaboratorii tai. Este o perioada foarte buna in care iti poti evidentia calitatile. Incearca totusi sa nu porti conversatii de complezenta si sa fii intr-adevar tu. E posibil sa descoperi multe lucruri interesante despre tine dar cu conditia sa-ti faci timp pentru reflectie si introspectie. Nu poate fi vorba sa-ti schimbi atitudinea in functie de cum bate vantul ci doar de a ajusta cate ceva in viata ta. Ai o sansa acum, asa ca nu o pierde.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Vei avea parte de niste surprize venite din partea cuiva: o sustinere morala, o vorba buna care iti va ridica moralul; in orice caz va fi ceva neasteptat pentru tine. Accepta tot ceea ce inseamna optimism in jurul tau pentru ca e posibil sa treci in aceste zile printr-o pasa mai proasta. Odata ce vei descoperi anumite influente externe asupra ta, iti vei da seama ca ai fost manipulata si indreptata catre o directie total gresita. Chiar daca incerci sa ascunzi anumite lucruri nu esti obisnuita sa nu spui direct ce te doare si incerci sa actionezi. Ar fi bine sa tii seama de instinct ca sa poti iesi invingatoare.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Incearca sa nu mai faci reprosuri persoanei iubite pentru ca intr-o zi ai sa vezi cum pleaca de langa tine fara sa stii de ce s-a intamplat asta. Frustrarile tale sunt foarte mari dar incearca sa nu te descarci pe acele persoane care nu merita. Incearca sa iti dedici timpul si relaxarii. Ai putea experimenta anumite schimbari in plan emotional, sentimental. Nu poate fi vorba de ceva major dar ceva, ceva se simte acolo. Ai grija la modul in care iti vor fi interpretate reactiile mai ales de la oamenii de care iti pasa.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Nu trebuie sa pretinzi ca ai totul sub control: cu cat vei incerca sa iti ascunzi slabiciunile, cu atat mai tare ti le vei evidentia. E posibil ca intr-un fel sau altul sa devii transparenta si toti ceilalti sa vada exact ceea ce tu vrei sa ascunzi. E bine sa nu te soliciti prea mult azi. Este o saptamana foarte buna pentru a face anumite ajustari in cariera si chiar de a schimba total macazul; poate fi vorba si de un nou parteneriat care iti va aduce multe beneficii. Cu toate astea iti va placea sa te joci cu ceilalti sau chiar sa-i joci pe degete. Incearca sa nu te afisezi in ipostaze de atotstiutoare si vei avea numai de castigat. 

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE           
Vei da dovada de tarie de caracter si vei putea sa faci fata oricarui obstacol. Nu lasa ca temerile tale puternice sa te cuprinda si vei vedea ca te poti afirma la justa ta valoare. Nu iti va fi usor sa comunici cu ceilalti dar in acelasi timp nu esti interesata ca anturajul sa iti inteleaga reactiile. Chiar daca vei fi pusa intr-o situatie ciudata, nu incerca sa te aperi fara motiv. In planul carierei poti avea idei creative foarte bune.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Programeaza-ti anumite lucruri personale – sa te duci la sala, la cosmetica, la shopping, la teatru sau la film – pentru ca lucrurile se vor aglomera pe masura ce ne vom apropia de zodia Taurului si atunci nu vei mai putea face acele lucruri doar pentru tine.  Chiar daca iti place sa te gandesti ca lumea este a ta, ar fi bine sa revii urgent cu picioarele pe pamant pentru ca realizarile tale ascund multa munca si oboseala. Ai stari de reverie si de visare prin care nu-ti faci decat rau. In pla financiar intervine o imbunatatire-poate fi vorba de un contract de imprumut cu o banca sau chiar de un ajutor nesperat din partea cuiva.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Incearca sa te ocupi de planurile tale pe termen lung si nu te implica in activitati fara sens care iti pot consuma energia. Comunicarea ta este una dintre cele mai eficiente si din aceasta cauza nu e posibil sa o dai in bara. Conteaza sa ai mai multa incredere in fortele proprii. Este o saptamana ideala pentru a incheia parteneriate si a semna documente importante. Daca sunteti implicata in vreun proces la tribunal cu siguranta aveti multe sanse de castig. Pe de alta parte ar trebui sa acorzi o atentie deosebita detaliilor in ceea ce priveste o problema de familie care poate deveni intr-adevar o problema.

related posts

Modifică setările cookies