HOROSCOP 18-19.12.2010


Mercur in miscarea sa retrograda ajunge din nou in Sagetator unde ne ofera anumite sanse de a revedea idei si planuri la  care ne-am impotmolit la un moment dat. Evenimente neasteptate pot avea loc in acest week-end si multe surprize placute, mai ales sambata. Atentie la unele riscuri la care ne supunem atunci cand plecam la drum.


Sursa: Creola.ro

Sagetatori celebri: Taylor Swift

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Desi este week-end se pare ca nimeni nu te poate opri in a-ti face de lucru si acasa. Viata amoroasa si relationala va fi lasata cumva la o parte si vei incerca sa te implici trup si suflet intr-un plan important pentru cariera ta. Ideile tale sunt foarte bune asa ca le vei putea pune si in aplicare. Totusi dai dovada de nerabdare si ar fi mai bine sa iti cultivi ceva mai mult rabdarea pentru a te bucura de zilele tale libere.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
E foarte posibil ca in acest week-end sa aiba loc o reconciliera cu cineva apropiat, posibil cu o prietena. Nu va fi vorba de a face concesii ca si pana acum ci doar de a lamuri unele discutii in contradictoriu din trecut. Totusi, important este sa te simti tu bine in pielea ta si daca nu vrei sa vorbesti despre anumite lucruri, nimeni nu te poate impiedica sa faci asta.  

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Incearca sa nu te enervezi chiar atat de mult in acest week-end. Nu vei da dovada de intelegere sau rabdare pentru cei din jurul tau. Tot ceea ce iti doresti tu este mult mai important decat ceea ce isi doresc ceilalti si risti sa fii pusa in fata unor confruntari fara sens.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
In acest week-end vei avea niste suprize placute legate de o persoana din trecutul tau. Vei fi spontana si lumea din jurul tau te va aprecia pentru faptul ca reusesti sa treci cu gratie prin anumite momente mai neplacute care ti se pot intampla.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Activitatea ta sociala nu este redusa dar dorinta ta de a lamuri unele aspecte personale te va face sa renunti la anumite distractii.  O simpla dorinta a ta sau o mica neintelegere pot transforma intregul univers personal intr-o disputa pentru care nu esti pregatita. Acorda ceva mai multa atentie la tot ceea ce se intampla si incearca sa nu devii prea orgolioasa din cauza unor lucruri marunte.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Incearca sa te bazezi foarte mult pe intuitia ta pentru a reusi sa iesi din situatii nefericite. Nu incerca sa rezolvi singura unele obligatii si apeleaza cu incredere la ajutorul prietenilor. Totusi, de dragul unei linisti aparente, nu te lasa umilita.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Emotiile te pot coplesi foarte usor si pentru asta va trebui sa acorzi atentie sporita comunicarii si la ceea ce se intampla in jur. Poti vedea foarte clar unele aspecte ale unei probleme personale. Dar cand va veni vorba sa treci la fapte iti va lipsi elanul. Incearca sa lasi pe seama apropiatilor niste probleme care nu sunt ale tale. 

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Ar cam trebui sa iti ascunzi unele dorinte pentru ca exista persoane in jurul tau care nu iti doresc binele. Introspectia este una dintre metodele pe care le poti folosi cu succes cand vine vorba de lamurirea proprie a unui aspect legat de camin, familie.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ar trebui sa nu iti mai alimentezi ingrijorarile pentru ca tot ce se intampla are o semnificatie mult mai importanta decat iti imaginezi. Esti in centrul atentiei si multe persoane iti vor cere parerea despre ce ar trebui sa faca. Oboseala acumulata isi va spune cuvantul, asa ca ar fi bine sa incerci sa te odihnesti. O intalnire cu prietenii si cu rudele apropiate te va remonta si vei avea toata sustinerea din partea lor pentru planurile viioare.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Comunicarea cu tine poate fi dificila in aceste momente pentru ca nu vrei sa-ti asumi nicio respnsabilitate si cam traiesti in lumea ta. Nu este vorba de nepasare, asa cum ar crede apropiatii tai, ci pur si simplu de faptul ca inca nu ti-ai dat seama ce vrei exact sa faci in viitor. In momentul in care iti vei lamuri aceste probleme nimic nu-ti va mai sta in cale.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Cand in sfarsit stii foarte bine ce iti doresti vei intampina ceva dificultati in a-ti duce planurile la bun sfarsit. Vei sta focusata pe anumite aspecte personale si vei reusi sa iti comunici dorintele intr-un mod impulsiv ceea ce poate dauna relatiei actuale. Pana la urma, impreuna cu partenerul, vei ajunge la o concluzie benefica pentru amandoi.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nimic nu-ti poate sta in cale si incerderea in sine este foarte importanta. Ai planuri mari legate de un parteneriat, fie ca vorbim de o casatorie sau o relatie mai veche. Iti vei depasi limitele si vei deveni ceva mai agresiva decat de obicei, iar satisfactiile personale vor fi pe primul loc. Incearca sa fii ceva mai flexibila si sa te adaptezi diverselor situatii din acest week-end.

related posts

Modifică setările cookies