HOROSCOP 19.11.2010


Motto-ul zilei de azi este: graba strica treaba. Intentiile noastre sunt din cele mai bune dar rezultatele nu vor fi dintre cele scontate de noi. Toate problemele pe care le avem de rezolvat azi se pot rezolva si fara sa ne grabim astfel incat sa stricam mai mult lucrurile. Venus a iesit din retrogradare si de acum incolo problemele sentimentale pot fi abordate asa cum trebuie.

 


SCORPIONI CELEBRI: Ciara

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Un posibil conflict cu cineva apropiat te va destabiliza un pic. Nu te astepta la imbunatatirea unor relatii sau aspecte majore din viata ta doar stand si asteptand lucruri de la ceilalti. Nu e cazul chiar sa treci la actiune dar macar ai putea sa-ti faci ceva planuri de viitor mai concrete si sa incerci sa le pui usor usor in aplicare. Oportunitati ai foarte multe, tot ce mai trebuie este sa le si fructifici.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Mercur si Marte in conjunctie in semnul tau iti aduc forta in comunicare si extrem de multa energie creativa de care ar trebui sa beneficiezi pe parcursul a mai multor zile. Daca vei acorda atentie lucrurilor din jur, vei reusi sa vezi multe lucruri cu alti ochi. In planul relational totul decurge intr-un ritm normal dar parca sunt lucruri pe care nu le-ai rezolvat la timp si acum resimti puternic asta.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Daca azi ai vreo presimtire, urmeaza-ti instinctul si nu incerca sa te justifici in fata cuiva de ce anume faci. Ai in fata ta foarte multe planuri de dus la indeplinire si asta inseamna de fapt ca nu ar trebui sa rationalizezi totul si sa incerci sa iti poti da frau liber creativitatii. Instinctul te va duce exact unde iti doresti. 

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Azi e foarte posibil sa apelezi la cineva apropiat, din familia ta sau din anturaj,  in orice caz o persoana care are destula autoritate pentru tine si despre care consideri ca te poate ajuta. Ai grija cum pui problema pentru ca s-ar putea sa nu iasa prea bine. Cel mai bine este sa pui la cale o strategie astfel incat sa ai castig de cauza.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Azi vei avea ceva dubii privitoare la activitatea pe care desfasori si indoielile tale se vor vedea. Asta nu va insemna ca iti va dauna foarte mult dar ceilalti vor simti ca este ceva in neregula cu tine. Nu te judeca prea aspru pentru ca nimeni nu e perfect si azi e o zi foarte potrivita de iesit in oras pentru relaxare.
 
BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Atentie la problemele de sanatate pentru ca e posibil ca o veche afectiune sa revina azi. Din fericire, vei sti sa intorci totul in favoarea ta si chiar sa faci unele lucruri fara ca ceilalti sa nu-si dea seama ca sunt manipulati. Tu stii cel mai bine faptul ca nu este vorba de a controla ceva, ci doar de a sti sa faci fata lucrurilor noi care apar. Flexibilitatea ta este mult mai valoroasa decat un spectacol de putere.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Ai parte de intelegerea neconditionata a partenerului dar asta nu inseamna ca trebuie sa abuzezi de ea. Esti ceva mai sociabila decat de obicei si de aceea iti propui sa te distrezi in acest week-end. Totusi nu uita ca ai si niste indatoriri pe care trebuie sa le indeplinesti.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Incearca sa mentii comunicarea la acelasi nivel ca si pana acum. E posibil sa faci fata unor probleme financiare pe care le vei rezolva doar daca nu te grabesti. Azi te intelegi foarte bine cu partenerul si simtiti ca intr-adevar sunteti pe aceeasi lungime de unda. Ceva schimbari la locul de munca, dar acestea nu par sa te afecteze prea mult, din contra. 

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Puterea ta de concentrare este foarte mare azi si de aceea vei duce la bun sfarsit foarte multe lucruri pe care nu ai reusit sa le finalizezi. Nu este cazul sa debordezi de imaginatie la locul de munca pentru ca eficienta ta isi va spune cuvantul. In schimb, in relatia personala aceasta este mai mult decat binevenita.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Va trebui sa tratezi totul cu foarte mare atentie pentru ca tendinta ta naturala de a sari peste detalii importante va fi exarcebata in perioada care va urma. Puterea ideilor tale este inca foarte puternica. Dar in loc sa iti expui viziunea ta intr-un mod analitic, mai bine incearca sa atargi atentia prin apelarea la emotii si sentimente. 

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Programul tau va fi mai mult decat innebunitor azi asa ca incearca sa nu te panichezi. Chiar daca ai multe de facut o sa realizezi ca doar cu rabdare iti poti termina tot ceea ce ti-ai propus. Niste drumuri sunt favorizate: poate e cazul chiar sa planuiesti o mica escapada in week-end.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
E posibil sa descoperi multe lucruri interesante despre tine dar cu conditia sa-ti iei ceva timp pentru reflectie si introspectie. Nu poate fi vorba de a-ti schimba atitudini in functie de cum bate vantul, ci doar de a ajusta acele schimbari necesare in viata ta. Ai o sansa acum, asa ca nu o pierde.
 

related posts

Modifică setările cookies