HOROSCOP 2.04.2010


Ai asteptari prea mari si de aceea e posibil sa ai si dezamagiri. Atentie la modul in care comunici, pentru ca poti spune mai mult decat iti doresti sau este necesar, realizand greseala mult prea tarziu. 


BERBECI CELEBRI: Reese Witherspoon

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Esti un pic nesigura cu privire la ce sa faci in continuare, desi poti vedea potential nevalorificat oriunde te-ai uita. Prin urmare, incearca sa-ti stabilesti prioritatile. Oricum, incearca sa te mai relaxezi si sa profiti de niste zile libere.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Increderea ta in ceea ce ti-ai propus este foarte mare si asta iti va aduce numai rezultate bune. Nu trebuie sa te panichezi daca cineva incearca sa-ti schimbe cumva programul, chiar daca tu nu vrei sa faci nicio modificare acum. Incearca sa nu mai inoti impotriva valului.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

Multe obligatii azi, exista riscul de a te certa cu oameni apropiati si de a reprosa multe lucruri. Incearca sa abordezi problema intr-un mod mult mai subtil, mai ales ca obisnuiesti sa faci din tantar armasar. Pana si intentiile tale bune pot parea ciudate azi.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Esti entuziasta azi si te angajezi sa faci mai multe lucruri decat poti realiza. Intentiile tale bune nu sunt suficiente pentru a trece cu bine printr-o situatie neplacuta.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Parca nu mai esti la fel de increzatoare precum ti-ai dori sa fii. Incearca sa fii cat mai ferma astazi si nu iti arata slabiciunea. Nu e cazul sa te arati vulnerabila, pentru ca asta iti va reduce sansele de a realiza ce ti-ai propus.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Inca nu iti sunt clare niste lucruri si atunci incerci sa gasesti idei salvatoare. Le vei gasi daca nu te vei mai stresa atat de tare pentru diverse probleme, care de fapt nu sunt ale tale. Indiferent ce vei alege azi, maine vei putea corecta. Asa ca, nu iti mai face reprosuri, pentru ca pana la urma vei face cea mai buna alegere.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Visele tale au potential de a deveni realitate, pentru ca primesti o veste foarte buna azi. O discutie cu o prietena iti va dezvalui o posibilitate pe care nu o vedeai pana acum. Incearca sa analizezi mai putin problema si poate daca incerci un pic de gandire “magica” iti vei dezvalui un potential maxim. Poti ajunge unde iti doresti si mult mai departe de atat.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Emotiile tale ar trebui sa se stabilizeze intr-un fel sau altul, astfel incat sa te poti concentra pe acele lucruri pe care le ai de facut azi. Iti stabilesti niste obiective exterem de nerealiste, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te descurajezi si sa renunti prea curand.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE 
                                                       
Te simti mai revitalizata si te afli intr-o continua miscare pentru a reusi tot ce ti-ai propus azi. Apeleaza la logica ta pentru a lua o decizie importanta.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Niste prieteni te ajuta azi sa poti avea un sfarsit de saptamana minunat. Puterea ta interioara este la un nivel maxim, asa ca poti intelege mai mult decat lasa altii sa se vada. Incearca sa nu te grabesti prea tare si mai ales nu-i grabi si pe ceilalti sa faca ce le-ai cerut.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE 
                                                               
Este foarte usor pentru tine azi sa obtii diverse lucruri de la prieteni sau de la colegii de munca. Poti beneficia chiar de un tratament preferential daca vei stii cum sa pui problema. Profita de o oportunitate care ti se ofera azi.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Incerci sa ajuti oameni azi, multi dintre ei nedorind ajutorul tau. De aici se pot naste mici conflcite, pentru ca ar trebui sa poti discerne cui trebuie sa ii oferi ajutorul. Totusi, esti extrem de pozitiva si optimista si ai parte de o zi frumoasa. Pregateste-te pentru un weekend fabulos.
 

related posts

Modifică setările cookies