HOROSCOP 20.09.2010


E vremea sa vezi si partea buna a lucrurilor si cu siguranta azi vei fi mai supusa schimbarilor decat in mod normal. Oricum, va urma o perioada in care sentimentele si dragostea vor fi ceva mai pasionale, iar schimbarile de situatie pot fi extrem de dese.


FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
O problema cu un partener de afaceri revine din nou pe tapet si va trebui sa acorzi atentie maxima acestui aspect. Un prieten te va ajuta foarte mult si te va sprijini in tot ceea ce vrei sa faci, asa ca nu ezita sa ceri ajutorul celor din jur. Daca nu stii ce sa faci asculta-ti instinctul.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Vei fi apreciata la locul de munca si e posibil sa primesti si un bonus pentru asta. Intr-un fel sau altul, vei fi in centrul atentiei o perioada pentru ca, in sfarsit, esti apreciata la justa ta valoare. Este o perioada foarte buna pentru a intreprinde orice investitii sau pentru a primi niste bani.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
O disputa la locul de munca cu o femeie nu ar trebui sa te faca sa iti pierzi controlul. Incearca sa asculti cu atentie si sa nu devii agresiva fara motiv, pentru ca totul se poate intoarce impotriva ta. Nu incerca sa iei vreo decizie radicala azi si nici nu te repezi sa faci schimbari fara sa iti iei un timp de gandire.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE

Ai multe lucruri de terminat la locul de munca si esti extrem de ocupata cu diverse treburi de rutina. Vei fi tentata sa tragi linie la sfarsitul zilei si sa te preocupe alte planuri, dar nu vei scapa prea usor de rutina. Ar fi bine sa incerci moduri noi si creative de rezolvare a treburilor curente.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Azi nu sunt favorizate comunicarile in afara tarii sau plecarile din tara. O amanare, un demers pe care il credeai sigur te cam scoate din rutina si te face sa-ti reevaluezi sansele. Ar fi bine sa nu uiti de angajamentele deja luate. Daca azi vei face “mutarile” necesare, vei putea sa beneficiezi de aceste decizii in viitor si nu in prezent, asa cum ti-ai fi dorit de fapt.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Esti extrem de creativa si astfel vei putea sa treci cu usurinta printre anumite probleme cu care ceilalti nu prea se descurca. Incearca sa nu-ti asumi prea multe treburi, pentru ca brusc iti vei da seama cat de singura esti in fata unor probleme.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

E posibil ca cei din jurul tau sa nu mai inteleaga ce iti doresti cu adevarat; in relatia cu partenerul apar probleme, iar acesta nu va stii cum sa-ti mai intre in gratii. Tot ce poti face este sa iti concentrezi energia pe ceea ce ai de facut la locul de munca si sa incerci sa-ti controlezi toanele.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Azi vei fi pusa in fata unor situatii noi si nu vei stii cum sa reactionezi. Inca nu esti pregatita pentru a lua unele decizii importante, asa ca ia-ti un pic de timp pana sa spui ceva. O schimbare este aproape si depinde doar de tine daca ea va fi pozitiva sau nu.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Chiar daca tanjesti dupa putina odihna si relaxare, nu e cazul sa te lasi dusa de val. Ai foarte mult de munca si niste probleme financiare nu-ti dau pace. Va trebui sa devii din ce in ce mai constienta de diferenta dintre ce vrei si ceea ce ai, plus ceea ce ai putea sa realizezi.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ceva probleme cu partenerul pe care nu ar trebui sa le transfomi in drame. Doar ca ar trebui sa comunici mai bine cu acesta. Un eveniment important se apropie la locul de munca si ar trebui sa nu lasi emotiile sa te copleseasca . In familie va trebui sa sustii o persoana mai in varsta.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Ai nevoie de o perioada de relaxare si chiar nu iti sta capul acum decat la cum sa te distrezi mai bine in perioada care urmeaza. E posibil sa para o idila in viata ta amoroasa in perioada urmatoare. Atentie la cum iti gestionezi sentimentele, mai ales ca poate fi vorba de o pasiune pe care nu o sa o mai poti opri. Sunt favorizate si relatiile cu persoanele mai tinere sau cu copiii.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Ai avut multe probleme de rezolvat la locul de munca in ultimele saptamani, dar acum situatia incepe sa se stabilizeze cat de cat. Intuiesti ca te indrepti catre ceea ce ti-ai dorit dintotdeauna si de aceea ai parte de ceva mai mult calm. Cu toate acestea, ar trebui sa iti canalizezi energia catre problemele din familie si rezolvarea problemelor financiare.
 

related posts

Modifică setările cookies