HOROSCOP 21.04.2010


Nu este o buna perioada de a comunica sau de a face drumuri . Mercur fiind retrograd neintelegerile vor incepe sa fie la ordinea zilei. Vom fi provocate sa ne exprimam adevaratele sentimente si trebuie sa ne lasam conduse de intuitie pentru ca asa ne vom da seama daca e bine sau nu sa mergem mai departe decat este necesar.


TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Azi iti propui sa rezolvi multe lucruri dar spre sfarsitul zilei iti vei da seama ca nu ai reusit sa faci asta nici macar cu jumatate dintre ele. Nu te panica, nu te stresa pentru ca si maine e o zi. Incearca sa-ti faci o lista de prioritati si totul va fi perfect. Nu incerca sa itia scunzi capul in nisip si incearca sa spui adevarul.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Esti pusa in fata unei schimbari in cariera ta si ti se cere un raspuns cat mai repede. Deocamdata te simti bine unde esti si cu ceea ce faci si incerci sa amani cat mai mult decizia finala. Cel mai bine este sa te sfatuiesti si cu persoanele apropiate pentru a lua o hotarare buna. Cel mai bine este sa-ti asculti intuitia.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Incearca sa rezisti tentatiei de a lupta pentru lucruri care crezi ca iti apartin si ai senzatia ca ceilalti vor sa ti le ia. Daca te angajezi intr-un conflict trebuie sa dai dovada de multa stapanire de sine si mai ales exista sanse mari s apierzi ce ai castigat pana acum. Evita sa exagerezi in orice privinta si mai ales in relatia cu partenerul.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Exista sanse foarte mari sa incepi demersurile pentru un imprumut sau sa faci rost de o suma mare de bani pentru o achizitie importanta. Ar fi cel mai bine sa apelezi la persoane care cunosc detalii legale pentru a pune la punct aceste lucruri pentru ca exista diverse riscuri la care te expui.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Azi te vei lupta un pic cu trecutul si e posibil sa devii ceva mai romantica decat de obicei. Vei discuta cu prieteni apropiati si le vei spune tot ce ai pe inima chiar daca tu vrei sa pari foarte detasata de tot ce se intampla. E posibil sa ai ceva probleme la locul de munca dar totul se va rezolva foarte curand. E posibil sa ti se iveasca noi oportunitati si atunci va fi mai bine pentru tine pentru ca vei lua decizia potrivita.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Azi este o zi in care intalnirile cu prietenii sau chiar invitatia la o petrecere nu ti se va parea o ideea atat de buna cum ti se parea acum cateva zile. Nu esti extrem de sociabila si asta se va rasfrange asupra relatiilor tale. Sa ai parte din cand in cand de distractie nu este cel mai rau lucru de pe lumea asta.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Incearca sa ceri sfatul unei persoane avizate inainte sa te apuci sa pui in aplicare diverse planuri pentru viitorul tau. Relatiile sentimentale sunt foarte incordate si ar fi bine sa nu va asumati un conflict pe care nu il veti putea stapani prea bine. Maine lucrurile vor arata mai bine asa ca incearca sa ai rabdare cu tine si cu ceilalti.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Ti se pare ca ceea ce ai de gand sa faci iti va lua ceva mai mult timp decat de obicei si nu vei intelege de ce. Problema este mercur retrograd care iti va afecta munca de la locul de munca. Cu toate acestea iti vei primi aprecierile de rigoare referitoare la ceea ce faci. Spune da unei oferte si incearca sa treci la alt nivel. Incearca sa acorzi atentie si sanatatii tale.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Iti intra in buzunar o suma de bani si incepi sa vezi roadele unei colaborari mai vechi. Incearca azi sa eviti confuziile si fii clara in comunicarea cu ceilalti. Cu putina atentie din partea ta, la locul de munca te vei descurca excelent. In acelasi timp incearca sa iti stabilesti niste limite pentru ca oboseala isi spune cuvantul.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Va fi nevoie sa-ti temeprezi manifestarile violente pentru ca risti sa ai iesiri total necontrolate vis a vis de cineva. Te iei foarte mult in serios si de aici apar probleme. E bine ca stai destul de bine la nivel intelectual si stii foarte bine sa te faci remarcata si iti urmaresti obiectivele cu rigurozitate. Azi incearca sa nu-ti neglijezi partenerul atat de mult. 

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Ai succese pe toate planurile mai putin in cel financiar. Incearca sa iti rezolvi problemele legate de bani chiar daca asta va insemna sa apelezi la prieteni pentru un imprumut sau sa iti ceri niste drepturi pe care le ai si de care ceilalti au uitat; poate o suma de bani pe care ai dat-o cu ceva vreme in urma si ai ocazia acum sa o recuperezi.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Azi vei fi mai plina de energie si iti vei propune sa faci foarte multe lucruri. Chiar daca vei intampina ceva obstacole in cale incearca sa fii mai optimista pentru ca sansele tale sa reusesti sunt mai mari decat de obicei.

related posts

Modifică setările cookies