HOROSCOP 21.05.2010


Soarele intra in Gemeni si asta va da o agitatie si o precipitare a unor evenimente. Sunt favorizate planurile de calatorie. Azi vom fi ceva mai atente la detalii odata cu intrarea lunii in Fecioara si asta va insemna stabilitate, data si de Mercur in Taur.


GEMENI CELEBRI: BAR RAFAELI

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Te simti parca mai bine odata cu intrarea Soarelui in zodia ta si asta iti da energie si vitalitate. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti administrezi intensitatea trairilor pe parcursul acestor saptamani astfel incat sa nu te epuizezi. Ar fi bine ca de azi sa iti poti seta niste prioritati si sa incepi sa iti faci planuri care pot avea sanse de reusita.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Chiar daca simti ca faci unele progrese in ceea ce inseamna o relatie amoroasa ar fi cazul sa te opresti si sa iti aduni gandurile. Confuzia este cel mai mare dusman al tau in acest moment. Este bine nici sa nu te lasi influentata de nimeni indiferent de decizia pe care o vei lua in legatura cu relatia ta. 

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
O problema mai veche din trecut apare in calea ta si ar fi cazul sa o rezolvi. Nu incerca sa starnesti valuri din cauza asta, ci mai bine gandeste-te la avantajele si dezavantajele situatiei. O supriza neplacuta la locul de munca nu inseamna ca ai pierdut intreg razboiul.
 
FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Chiar daca vei analiza de o mie de ori o situatie si vei imparti firul in 4 de mai multe ori, rezultatul va fi acelasi. Incearca sa te bazezi mai mult pe intuitie si sa iti gasesti alte surse de inspiratie. Nu te forta foarte tare mai ales ca nu este cazul. Solutiile vor veni pe neasteptate.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Esti extrem de secretoasa si e foarte posibil ca azi sa afli anumite secrete ale altor oameni. Oricum esti o confidenta perfecta si poti da raspunsul perfect la intrebarea corecta. Apropiatii te vor aprecia pentru asta.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Preferi ca azi sa te odihnesti prin munca. Nu te agiti, nu iti faci planuri de week-end si nici nu vrei sa faci asta. Ai nevoie intr-adevar de o perioada de relaxare si chiar asta iti propui. La locul de munca vei fi apreciata pentru niste idei foarte bune.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Un asociat sau o prietena te va sfatui de bine si ar fi cazul sa-i urmezi sfatul. Nu incerca sa semnezi acte sau documente pentru ca nu vor fi in beneficiul tau. De asemenea, nu da bani imprumut.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Vei fi satisfacuta azi pentru ca vei vedea o treaba bine facuta, terminata. Vei fi foarte mandra de ce ai realizat si de aceea e posibil ca pe seara sa si sarbatoresti. Atentie sa nu devii prea increzatoare in fortele proprii si in urmatoarea perioada sa o dai in bara cu un proiect pe care l-ai inceput recent.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Vei fi obligata sa-ti indeplinesti toate obligatiile si de aceea nu te simti in apele tale. O stare de confuzie te apasa pentru ca nu stii exact ce sa faci si chiar daca optiunile sunt extrem de variate, nu vei sti ce sa alegi. E foarte posibil ca problemele cu banii sa te impiedice sa dai curs unor invitatii.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Un prieten apropiat te critica si ar fi cazul sa nu devii prea defensiva. Mai bine asculta ce are de zis si incearca sa te gandesti daca are dreptate sau nu. Mai bine incearca sa privesti asta ca un „sfat” decat sa o iei extrem de personal si sa te certi cu respectiva persoana. Chiar daca treci printr-o perioada mai emotionala, incearca sa apelezi la logica.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Azi vei fi frustrata pentru ca nu vei putea sa-ti petreci urmatoarele zile asa cum ti-ai dorit si ca vestile pe care le primesti nu sunt dintre cele mai bune. O problema de sanatate poate aparea in aceasta perioada.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Esti extrem de avantajata de pozitiile planetelor si ar fi cazul sa nu dai cu picioarul unor oportunitati care ti se ivesc. Fie ca este vorba de dragoste sau de locul de munca, poate de amandoua in acelasi timp, e cazul sa nu te sperii si sa iei lucrurile bune asa cum sunt. Azi, va opri un „tren” in gara ta si ar fi bine sa-l iei.

related posts

Modifică setările cookies