HOROSCOP 22.03.2010


Azi trebuie sa pui intrebari pentru a te lamuri in multe privinte. Nu trebuie sa astepti ca totul sa vina de la sine. Daca vei pune intrebarea corecta, vei primi si raspunsul de care ai nevoie. Asta nu va insemna neaparat ca se vor rezolva unele mistere. Este lung drumul pana acolo.


BERBECI CELEBRI: Sarah Jessica Parker

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Astazi poate fi o zi importanta pentru tine, pentru ca se intampla unele lucruri care la suparafata nu se vor vedea. Tu vei avea insa capacitatea de a vedea dincolo de cuvinte si de a intelege mult mai multe decat altii. Asa vei putea sa iti alegi cu usurinta drumul pe care il vei urma de acum incolo.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI                                                                                                
Nu vei detine controlul asupra situatiilor care se vor intampla de acum incolo si asta te cam sperie. Vei primi mai multe beneficii din ceea ce se intampla, daca nu vei incerca sa fii tu cea care conduce. Uneori e bine sa te lasi dusa de val.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Azi ai darul de a convinge oamenii si incerci sa faci asta. E posibil sa nu o poti face cu oricine, dar darul de a vorbi si de a-ti expune ideile este foarte potentat azi. Cel mai bine este sa nu lasi ca in discursul tau sa-si faca loc generalitati si banalitati. Risti sa strici tot ce ai construit pana acum daca nu iti pui si creativitatea in functiune.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Iti vei impartasi sentimentele pe care le ai cu oamenii apropiati, dar exista unele lucruri pe care ar trebui sa le tii pentru tine. Atentie la cunoscutii in care ai avut incredere pana acum, pentru ca vei fi azi dezamagita de unul dintre ei.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Azi este o provocare pentru tine sa fii plina de energie si sa iti duci pana la capat toate indatoririle. De fapt, te gandesti sa faci o calatorie undeva si asta iti acapareaza toata ziua si mai ales, energia. O schimbare importanta poate avea loc azi, asa ca ar fi bine sa fii ceva mai atenta la ceea ce se intampla in jur.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Esti tentata de faptul ca stiind mai multe vei putea sa si castigi mai mult respect sau mai multa putere asupra cuiva anume. Esti foarte eficienta la locul de munca si te achiti cu responsabilitate de indatoririle tale.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
S-ar putea spune despre tine ca te-ai indragostit, sau cel putin ca exista o persoana care iti place foarte mult. Incepi insa sa te simti interesata de acest nou miraj din viata ta. E posibil sa pierzi din vedere unele lucruri importante din viata ta si sa dai dovada de ceva imaturitate atunci cand va veni vorba sa-ti indeplinesti obligatiile. De fapt, a venit primavara si pe tine asta te va afecta foarte mult, pentru ca vei fi cu capul in nori din ce in ce mai des.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Vei risca azi intr-o relatie pe care o consideri de mult fara speranta pentru tine. Ai parte de lucruri complicate azi si te vei simti vulnerabila. Incearca sa nu te grabesti cu unele decizii.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                         
E posibil sa pierzi o oportunitate foarte mare de a realiza ceva. Fii mai atenta la detalii si nu incerca sa tragi concluzii pripite, asa cum faci de obicei. Din cauza aceasta va fi greu sa recunostui oportunitatea, chiar daca ar veni impachetata stralucitor si cu o fundita rosie.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                        
Te vei simti extrem de tensionata, ai foarte multe de rezolvat si consideri ca poti face singura multe lucruri. Ceea ce este atat de departe de adevar, incat orice ajutor venit de la ceilalti va parea pentru tine o adevarata insulta. Mai bine ti-ai lua ceva timp sa rasufli si sa recunosti ca nu poti face singura totul. Incearca sa fii cat mai flexibila azi, pentru a evita conflictele.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                 
Fii pregatita sa incepi o noua colaborare sau chiar un nou proiect. Va fi ceva important pe masura trecerii timpului, chiar daca la inceput nu totul pare atat de convingator. Totusi, nu spune da oricaror propuneri. Incearca sa iti stabilesti niste limite. Foloseste-ti instinctul.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                  
Incerci sa te convingi pe tine insuti ca nu ai nevoie de emotii si mai ales sa nu te lasi condusa de ele. Sa fii logica si metodica este o idee buna, dar nu iti suprima ceea ce simti pentru ca vei incepe sa ai frustrari. Incearca sa gasesti calea de mijloc intre inima si mintea ta.
 

related posts

Modifică setările cookies