HOROSCOP 22.06.2010


Azi va trebui sa facem fata unei cuadraturi dintre Soare si Uranus care poate determina evenimente neasteptate si nu tocmai placute. Atentie la izbuncniri de furie si mai ales la faptul ca brusc lucrurile se pot schimba mai mult decat ne dorim. De asemenea, este posibil sa ne dorim mai multa libertate sentimentala. Nu ar trebui sa facem schimbari doar de dragul schimbarii. Soarele intra in Rac si de aici pot veni unele sentimente mai bune pentru familie si pot avea loc impacari neasteptate.


RACI CELEBRI: JESSICA SIMPSON

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Este posibil sa intelegi gresit actiunile unui partener de afaceri si sa te certi cu el. Ar fi bine sa fii mai calma si sa analizezi tot ce s-a intamplat pana cum, pentru ca altfel se risca ruperea unei relatii. Atentie si la cheltuieli nesabuite. 

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ar fi bine ca azi sa nu iti faci vreun program strict pentru ca orice ti se poate intampla azi. Evenimente neprevazute si nu tocmai placute iti vor da orice plan peste cap. Poate ar trebui sa acorzi o mai mare atentie si sanatatii tale. Daca ai cheltuieli de facut, ai grija cum iti planifici totul pentru ca nu o sa ai bani pentru tot ceea ce iti doresti. E posibil sa mai ai nevoie de niste bani in plus si atunci poti apela cu incredere la un prieten.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Este posibil sa te certi cu persoana iubita, pornind de la o contradictie intr-o chestiune minora. Ar fi bine sa nu fii impulsiva. Prietenii va invita sa petreceti seara impreuna.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Relatiile sentimentale si contactele sociale pot avea de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Te simti obosita si nu ai chef sa te vezi cu nimeni. Totusi, nu refuza o iesire impreuna cu persoana iubita. Accepta comunicarea cu cei din jur, ca sa nu fii gresit inteleasa!

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Te pregatesti pentru o calatorie sau pentru plecarea in concediu. O persoana mai in varsta din familie iti da sfaturi de care ar fi bine sa tii cont. Seara esti invitata la o petrecere. Ar fi bine sa nu o eschivezi.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Ai succes in toate activitatile legate de camin. Daca ai ocazia sa pleci intr-o calatorie, ar fi bine sa refuzi invitatia pentru ca esti predispusa la accidente. Bazeaza-te pe intuitie si nu ceda la insistentele prietenilor!

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Stai mai bine cu banii si intentionezi sa pleci intr-o calatorie la rude. Atentie la sanatate pentru ca s-ar putea sa ai mici probleme. Nu este nimic grav, dar iti recomandam sa mergi, totusi, la un consult.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Esti ocupata cu o afacere urgenta. Membrii familiei iti solicita ajutorul, dar esti tentata sa ii refuzi, pe motiv ca nu ai timp. Atmosfera este putin cam incordata acasa, dar spre seara totul revine la normal. Ar fi bine sa iti pastrezi calmul si sa nu neglijezi odihna. 

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
E posibil sa nu te simti prea bine si sa nu iti poti respecta programul. Cel mai mult regreti ca nu poti onora invitatia unui prieten.  E posibil sa primesti o veste buna legata de niste bani: un credit aporbat sau chiar o mostenire. Ar fi bine sa nu iti faci planuri pana nu te vezi cu banii in mana.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nici nu ai terminat bine o lucrare importanta, ca te gandesti deja sa incepi alta. Te sfatuiesc sa nu exagerezi cu munca si sa iti mai oferi cate o pauza. Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie celor din jur. Incearca sa eviti o cearta in familie!

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Se pare ca esti irascibila din cauza ca ai ratat o afacere. Nu iti descarca nervii in familie. Ar fi mai bine sa vezi daca nu cumva ai gresit fata de colaboratori. Tine cont de sfaturile partenerului de viata!

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
S-ar putea ca persoana iubita sa iti reproseze lipsa de afectivitate si faptul ca acorzi prea multa importanta afacerilor. Ai grija sa nu neglijezi relatiile sentimentale din cauza dorintei de a castiga bani cu orice pret! Ar fi bine sa te si odihnesti si sa te destinzi mai mult.
 

related posts

Modifică setările cookies