HOROSCOP 22-23.01.2011


Nu este un week-end in care sa fim extrem de active, energice sau in care sa ne asumam anumite responsabilitati. Pot exista anumite tendinte de a lenevi, de a face anumite lucruri care nu implica stres din partea noastra. Totodata Luna in Fecioara va fi in opozitie cu Uranus, mai ales duminica. Atunci va trebui sa facem fata anumitor fluctuatii de stari.


Varsatori celebri: Shakira

Sursa: Creola.ro

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Cu siguranta nu ar trebui sa-ti mai faci probleme legate de bani atata timp cat iti vei stabili anumite prioritati si vei urma un plan bine pus la punct. Duminica ar trebui sa fii extrem de atenta la niste cheltuieli neprevazute.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Nu poti ocoli anumite conflicte cu prietenii. De aceea, in acest week-end vei avea parte de reactii interesante din partea acestora si ar fi bine sa nu opui rezistenta unor probleme care necesita rezolvare. E posibil sa fii extrem de implicata intr-un proiect si sa trebuiasca sa muncesti mai mult, chiar si in week-end. 

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Simti nevoia de aventura si de aceea ar fi bine sa iti reamintesti ca poate e cazul si de putina autodisciplina sau auto-constrangeri. Daca iti vei juca rolul asa cum trebuie, vei afla lucruri interesante. Duminica ai mai multa energie decat pana acum si vei vedea ca esti extrem de tentata sa exagerezi lucrurile mai mult decat este cazul.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
E foarte posibil ca unii sa nu recunoasca ce eforturi faci pentru anumite persoane din viata ta, ca totul sa fie ok. Este un moment excelent pentru finisarea unor proiecte vechi si sa incepi sa te pregatesti pentru unele noi.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Pot aparea unele probleme legate de persoane mai in varsta si va trebui sa dai dovada de intelepciune pentru a le rezolva. Nu iti izgoni apropiatii pentru ca ai aceasta tendinta de a te insingura si de a incerca sa iti rezolvi propriile probleme fara ajutor. Din pacate nu poti face asa ceva, inca.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Incearca sa ramai pozitiva si nu iti crea singura probleme azi. Fa un efort si lasa in urma problemele vechi ca sa poti pasi mai departe in viitor. Vei putea sa impresionezi oameni importanti prin capacitatea de a rezolva problemele. Multe aspiratii de-ale tale se pot realiza incepand din acest week-end.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Este timpul sa accepti noi provocari şi sa incepi sa operezi schimbari in viata ta. Esti gata de noi aventuri fie ca e vorba de locul de munca, fie ca este vorba de planul personal. E cazul sa preiei initiativa si sa faci exact asa cum iti doresti.  Poate fi vorba chiar de inceperea unor studii care sa te ajute pe viitor sau de un plan pe care de mult iti doresti sa il pui in aplicare.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Ai lucrat din greu in ultima vreme si ai fost foarte concentrata asupra unor probleme care de fapt nu au fost ale tale. Daca cineva iti cere opinia, nu  refuza pentru ca de aici ti se va naste oportunitatea pe care o visai de mult. De asemenea, vei avea parte de oameni care te vor sustine sa faci exact ceea ce iti doresti.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Ceva resentimente din trecut ramase nerezolvate iti stau in calea unei fericiri pe care ai asteptat-o foarte mult. Chiar daca persoana actuala care sta langa tine nu-ti cunoaste toate aceste framantari, incearca sa nu pari fericita doar pentru ca asa trebuie. Poate e cazul sa arati celui de langa tine si faptul ca poti fi si vulnerabila.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
In acest week-end, vei fi mai ocupata decat ai fi crezut, iar unele planuri pe care ti le-ai facut nu vor fi duse pana la capat. Asta va reprezenta pentru tine o sursa de stres mai ales daca este vorba de lucruri care tin de caminul tau, casa ta. Te vei plange tuturor de faptul ca esti prea stresata si ca de fapt nu poti face nimic. Poate ar fi bine sa privesti pozitiv lucrurile si sa nu te mai imbeti cu apa rece.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Poate nu esti in cea mai buna dispozitie in acest week-end, dar cu siguranta vei fi creativa. Vei gasi solutii surprinzatoare si e foarte posibil ca in planul carierei sa se intample ceva bun. E cazul sa te grabesti un pic in orice ti-ai planuit pentru ca, de data aceasta, pentru tine, va fi important sa faci lucrurile repede si sa demonstrezi ceea ce poti face.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE           
Trebuie sa te gandesti ca e cazul sa iti ajuti prietenele mai ales ca au mare nevoie de tine, de sfaturile si de intuitia ta. Daca ai avut cumva sentimentul ca unii oameni nu apreciaza ceea ce faci, vei fi surprinsa sa descoperi contrariul. Astfel increderea in tine poate sa sporeasca. E posibil sa fii nevoita sa rezolvi o problema importanta in familie si vei afla lucruri importante despre cineva apropiat.

related posts

Modifică setările cookies