HOROSCOP 23.09.2010


Azi e important sa urmaresti atat reactiile celor din jur cat si pe ale tale. Luna intra in Berbec, dar inainte de asta isi da intalnire cu Uranus si Jupiter tocmai pentru a-ti aduce diverse stari, mai ales neobisnuite. Odata intrata in Berbec, Luna te impinge la comportamente mai dure decat de obicei si la reactii necontrolate, in unele cazuri chiar impulsive. Spre seara ar trebui sa acorzi mai multa atentie la ceea ce simti.
 


BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Azi soarele intra in zodia ta, iar atentia care ti se cuvine iti va fi acordata. Totusi, o persoana extrem de incapatanata te streseaza mult si iti va intinde nervii la maximum. Atentie insa, pentru ca unele probleme pe care le vei avea pot fi doar simple proiectii ale rezistentei tale fata de atitudini pe care numai tu le consideri nepotrivite. Astazi, gandeste-te de doua ori inainte de a spune ceva. Incearca sa fii mai intelegatoare.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Esti intr-o pasa creativa foarte importanta. Daca ai o meserie care implica creativitatea, te va ajuta mai mult decat de obicei. Daca nu, din pacate va trebui sa rezolvi anumite probleme care apar la locul de munca si iti pot restrange programul de relaxare. Este o zi buna pentru intalniri cu prietenii sau cu persoane pe care nu le-ai mai vazut demult.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
E posibil sa fii invitata la un eveniment monden sau chiar la o celebrare importanta. Oricum, poate fi o zi buna pentru a te distra si pentru a acorda mai multa atentie lucrurilor amuzante din viata. O disputa cu cineva apropiat iti va umbri un pic ziua, dar ai capacitatea de a te bucura de clipa ca nimeni alta.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE     
                                                  
Responsabilitatile profesionale iti vor cere mai multa atentie si timp decat ai fi crezut initial. Vei face tot posibilul ca azi sa iti ocupi timpul si cu rezolvarea problemelor de familie.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Vin schimbari importante pentru tine si ar fi cazul sa le lasi sa se intample. Nu te pozitiona pe o cale fara intoarcere si analizeaza cu strictete tot ceea ce se intampla in jurul tau. Oportunitatile sunt multe, nu trebuie decat sa le vezi.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
La locul de munca vei veni cu idei noi si vei gasi noi moduri de face bani. Doar ca ar trebui sa conlucrezi cu oamenii potriviti, astfel incat strategia ta sa dea roade. Cei care ti se opun nu ar trebui dati la o parte, ci doar ascultati.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE

Nu iti cenzura parerile si nici sentimentele. Ar fi foarte bine daca ai exprima exact ceea ce crezi, iar oamenii te vor intelege. O disputa cu partenerul se poate transforma in ceva bun sau rau, dar asta va depinde doar de tine cum vei manipula situatia.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Responsabilitatile de la locul de munca te apasa foarte mult, iar faptul ca te simti constransa va insemna foarte mult in tot ceea ce faci. Nu incerca sa te simti vinovata doar pentru ca iti doresti timp pentru tine. Vesti bune pe planul financiar, dar ar fi bine sa eviti orice speculatie.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Mintea ta este numai la cum sa iti faci treaba mai bine si uiti complet de anumite obligatii familiale. Mai pe seara e posibil sa lamuresti alaturi de partener niste divergente.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Azi vei fi in centrul atentiei la locul de munca prin ceva uimitor. E posibil totusi ca tu sa nu fii complet multumita de rezultatul muncii tale, dar incearca sa te bucuri de micile victorii. Nu e cazul sa exagerezi prea mult in ceea ce priveste relatia cu partenerul, pentru ca intr-un final iti vei da seama ca el are dreptate.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Nu este una dintre cele mai bune zile ale tale, dar ai anumite idei care cer a fi puse in practica. Mai bine incearca sa pui in actiune tot ce crezi ca poate fi realizat si de abia cand vei vedea si rezultatul te vei putea bucura din plin de el.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Cu toate ca incerci mereu sa te feresti, e posibil sa te trezesti implicata intr-o drama emotionala. De obicei incerci sa ramai detasata de genul acesta de probleme, dar astazi ti se va cere sa te implici. Mintea ta ascutita se va implica in aplanarea unor conflicte.
 

related posts

Modifică setările cookies