HOROSCOP 24.06.2010


Poti avea doar doua optiuni azi: faci schimbarile cerute de situatia actuala sau ramai cantonata in trecut. Chiar daca Soarele se afla in Rac, nu iti vei putea exprima sentimentele asa cum o cere aceasta pozitie. Asa ca, vei prefera sa iti tii parerile pentru tine. Luna aflata in Sagetator iti indica faptul ca iti doresti sa calatoresti sau sa iti faci planuri de calatorie.  Ar fi bine sa incerci sa fii mai responsabila.


RACI CELEBRI: Gisele Bundchen

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Fii sigura ca iti vei termina treaba pana la sfarsitul programului, pentru ca azi lucrurile tind sa capete tensiuni nebanuite pentru tine. In relatia cu partenerul pot aparea conflicte majore si atunci e cazul sa nu intinzi prea mult coarda. Vei face tot posibilul sa te eschivezi de la indeplinirea unor obligatii, dar cu siguranta de cele mai multe nu vei scapa.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Ai chef de distractie, de iesit cu prietenele, drept urmare te erijezi in organizatoarea unei iesiri de pomina. Sunt si ceva oportunitati de a incepe o relatie in aceasta perioada. „Love is in the air” pentru tine, asa ca profita de aspectele pozitive. La locul de munca esti foarte creativa si poti iesi din situatii tensionate numai pentru ca dai dovada de originalitate.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Iti doresti foarte mult o vacanta si e chiar cazul sa faci ceva in privinta asta. Nu este o zi buna pentru relatiile cu persoane mai tinere si nici cu iubitul nu este o zi fasta pentru a iesi undeva impreuna. Intr-un cuvant, nu ai chef mai de nimic. Atentie la modul in care comunici, pentru ca vei reusi sa incurci multe la locul demunca.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Ai oportunitatea de a avansa in planul carierei, dar vei obtine asta doar daca vei stii cum sa-ti joci cartile pe care le ai in mana. Ar fi bine sa te sfatuiesti cu o prietena apropiata care iti va oferi niste solutii pentru o situatie care tie ti se pare fara iesire. Problemele din familie le vei rezolva mai tarziu, important este sa eviti conflictele.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

O mica disciplina in planul financiar nu ti-ar strica. E posibil ca azi sa te trezesti ca ai foarte multe datorii si ca trebuie sa faci urgent rost de niste bani. Nu lasa ca la locul de munca sa intervina neintelegeri in comunicare.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Nu lasa ca problemele financiare sa-ti strice ziua. Ar fi mai bine sa fii in continuare pozitiva si sa incerci sa vezi partea plina a paharului. La locul de munca sunt ceva tensiuni dar ar fi bine sa lasi anumite lucruri sa treaca pe langa tine. La urma urmei, poti avea o zi minunata, iar totul depinde doar de tine.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE    
                                                   
Indiferent de situatiile peste care vei da azi, totul va trebui sa le tratezi la modul relaxat. Incordarea iti va aduce doar necazuri. In relatie, lucrurile nu merg chiar foarte bine dar ar trebui sa lasi un pic din orgoliu si sa incerci sa iti intelegi partenerul. Sfatul astrologului pentru tine azi: stai calma, indiferent ce se va intampla.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Esti extrem de sociabila si vei pune in actiune orice relatie pe care o ai pebntru a rezolva probleme mai vechi. E adevarat ca reactionezi un pic cu intarziere si asta pentru ca nu ai destula energie pentru a duce lucrurile pana la capat. In cariera, lucrurile tie ti se par coonfuze dar sunt mai clare ca niciodata. Cere sfatul unui prieten apropiat si iti vei da seama ce probleme trebuie sa rezolvi. 

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE         
                                                             
Iti iei foarte in serios responsabilitatile, dar nu intra in conflcite care nu te privesc. Cel mai bine e sa te concentrezi astazi pe ceea ce ai de facut si sa nu te abati de la planurile initiale. O femeie te va ajuta foarte mult la locul de munca.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Azi nu esti intr-o dispozitie foarte buna, asa ca nu te vei implica in prea multe. Mai bine te gandesti ce sa faci dupa ce termini programul de lucru si cum sa te relaxezi in weekend. Incearca sa nu iei decizii privitoare la o relatie si nici nu te pripi in ceea ce priveste o investitie importanta.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  

Sunt unele probleme financiare de care trebuie sa ai grija azi si este posibil ca in scurt timp sa ai si rezultatele mult asteptate. Ar fi bine sa fii mai flexibila cu cei din jur, pentru ca numai asa vei rezolva anumite relatii tensionate.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

Singurul lucru pozitiv pentru tine azi este faptul ca poti fi extrem de creativa. In rest, vei reusi sa te implici in situatii complicate si e foarte posibil sa pierzi si niste bani. Unele opinii pe care le vei avea iti vor aduce numai ostilitati, asa ca ar fi bine sa acorzi ceva mai multa atentie unor oameni carora te adresezi. E posibil sa si jignesti usor sau sa faci gafe irecuperabile.

 

related posts

Modifică setările cookies