HOROSCOP 24.09.201009


Intentiile bune nu duc intotdeauna la rezultate buna-acesta poate fi motto-ul de azi. Ar fi bine sa ne concentram pe ce putem face bine decat sa incercam noi teritorii. Pentru multe dintre noi va fi o zi in care de abia o sa ne putem trage rasuflarea dar e posibil sa avem si rezultatele scontate. Poate fi de fapt o zi foarte buna pentru planuri si mai putin pentru actiune.


BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Esti prinsa intre asteptarile prea mari ale tale si ale celorlalti. Este o zi buna pentru meditatie si pentru a incerca sa afli exact ce vrei. Cu putin efort poti face asta si in weekend, dar numai azi poti avea parte de o anumita „iluminare”. La un moment dat e posibil sa fii nevoita sa alegi ce este mai important pentru tine dar iti vei da seama singura de raspuns. Nu vei avea nevoie de sfaturi sau de sustinere din partea celorlalti.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Iti va fi foarte greu sa stai focusata pe ceea ce ai de facut la locul de munca. Va fi foarte mare dorinta de a face multe alte lucruri decat ceea ce esti obligata sa faci. Nu este intelept sa fugi de obligatiile pe care le ai pentru ca ai capacitatea de a imbina cele doua lumi. Atentie ca e foarte posibil sa te indragostesti de cine nu trebuie!

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Se anunta o zi incarcata, asa ca ar fi bine sa iti stabilesti clar lista de prioritati. In cursul zilei iti vei schimba cumva programul si te vei ocupa de problemele partenerului. Vei fi nevoita sa cheltui o suma considerabila pentru a repara ceva.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Azi iti vei manifesta autoritatea in a rezolva probleme pe care de mult le-ai amanat. Vei fi urmata in ceea ce vrei sa faci de persoane cu aceeasi opinie ca si tine chiar daca tu ti-ai fi dorit ceva mai mult de atat. In loc sa stabilesti reguli arbitrare, mai bine te-ai gandi sa te opresti un pic si sa realizezi intreaga perspectiva asupra lucrurilor.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Esti extrem de fericita pentru ca faci niste lucruri senzationale si consideri ca ai mereu ceva important de invatat. Prospetimea cu care abordezi problemele ii va inspira si pe ceilalti si vei putea sa te apuci cu zel si patos de un nou proiect. Important este ca nu trebuie sa pierzi contactul cu realitatea. 

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Te simti foarte bine in pielea ta si atunci vei face cu mai multa usurinta unele lucruri. Nu incerca sa obtii aprobarea celorlalti pentru ca nu ai nevoie de ea. Iti poti exprima sincer parerea si vei fi apreciata pentru asta.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Ai senzatia ca nimeni nu iti poate da sfaturi azi, tu cunosti cel mai bine lucrurile si nu iti doresti ca cineva sa fie alaturi de tine. Aerul tau de superioritate ii va indeparta pe ceilalti si de aceea ar fi bine sa iti intelegi pozitia ta reala. Iti va lua ceva timp sa-i readuci pe ceilalti langa tine astfel incat sa te sustina in continuare. Risti sa te certi cu apropiatii pentru greselile tale si ar fi bine sa intelegi ca trebuie sa adopti o alta strategie pentru a-ti realiza proiectele.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Nu prea ai chef de nimic, nu te simti motivata sa faci ceva azi, asa ca o leneveala majora iti poti permite. Nu rata totusi o importanta oportunitate care se iveste in calea ta azi. Este o zi foarte potrivita pentru a iesi cu partenerul undeva unde sa fiti numai voi doi.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu vei realiza ca vei deveni cam agresiva si incearca sa fii mai deschisa si incearca sa iti programezi o iesire in seara asta pentru a te mai relaxa. Incordarea nu iti va disparea cu totul, dar asta va insemna ca vei incepe weekend-ul cu dreptul. In ceea ce priveste relatia ta nu incerca sa gasesti raspunsurile acum, lasa ca totul sa vina in mod natural.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Concentrarea intensa asupra carierei te face sa renunti fara mila la planurile mai putin importante, fara rezultate vizibile imediate, si sa te axezi numai pe drumul pe care vrei sa-l urmezi in viata ta. Vei avea senzatia ca altcineva, invizibil, te impinge de la spate pe drumul reusitei. Poate ca vrei sa urmezi un curs pentru invatarea unor noi tehnici de abordare in afaceri.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Muncesti mult, dar esti motivata de un profit care te asteapta la finalul acestor eforturi. Merita sa tragi tare si sa investesti energie pentru ceea ce te asteapta la capat, chiar daca drumul de parcurs este lung si anevoios. Ai o garantie clara ca nu muncesti in zadar, deci trebuie sa iti canalizezi energia si sa iti pui in joc ambitia pentru a urma caile care duc direct la rezultatul promis. Ceea ce vei primi ca recompensa va face ca toate eforturile anterioare sa iti para legitime.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Incerci din greu sa faci relatia actuala sa mearga, astfel incat realizezi ca nu esti  decat o posibilitate in ochii partenerului. Totul depinde numai de tine ca sa faci ca relatia sa mearga. Din fericire te poti astepta la rezolvari rapide daca adopti atitudinea potrivita

related posts

Modifică setările cookies