HOROSCOP 25.01.2011


E o zi mai speciala in care putem foarte usor sa socializam, sa ne integram mai usor cu ceilalti. In aceasta zi ne sunt cerute noi solutii, noi metode de a ajunge la o concluzie importanta chiar daca Luna va intra, mai pe seara,  in secretosul semn al Scorpionului si ne va indemna sa ascudem prea multe fata de ceilalti si sa ne retragem in carapace. 


Varsatori celebri: Rihanna

Sursa: Creola.ro

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Atitudinea ta pozitiva va reusi sa schimbe foarte multe lucruri. Chiar daca lucrezi mai mult si mai din greu decat de obicei, nu te ingrijora daca ceva nu va merge bine. Nu renunta usor la scopurile tale si incearca sa iti faci aliati potriviti.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Daca esti stresata financiar e momentul potrivit sa incepi sa rezolvi aceste probleme. De acum inainte vei avea dispozitia si abilitatea de a-ti negocia foarte bine resursele, banii, conturile, procentajele etc. E foarte posibil sa gasesti chiar o resursa originala de bani, dar va trebui sa ai in vedere ca va dura ceva mai mult de cateva azile pentru a simti impactul faptelor tale de azi.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Se pare ca apele se limpezesc atat de repede pentru tine incat, dupa anumite situatii incerte din trecute, in sfarsit, stii exact ce vrei, ce iti doresti si drept urmare poti actiona in directia potrivita.

TAUR  21 APRILIE – 20 MAI  
Se pare ca treci printr-o perioada extrem de favorabila. Poate e cazul sa privesti relatia cu persoana iubita intr-un mod cu totul diferit si mai ales sa simti ceea ce nu ai mai simtit de mult. Bucura-te de aceste clipe frumoase!

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
De obicei, te intelegi bine cu toata lumea si iti faci foarte usor prieteni, dar se pare ca azi ai tendinte sa exagerezi un pic. Iti vei dori mai mult decat ai, vei dori ca petrecerea sa continue cand toata lumea vrea sa plece acasa...etc. Trebuie sa ti se reaminteasca faptul ca nu este totul placere si poate ar trebui sa te achiti cu mai multa responsabilitate de obligatiile pe care le ai.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Si pentru tine este o perioada in care vezi extrem de limpede multe planuri de viitor conturandu-se. De aceea, e bine pentru tine ca azi sa iti indrepti energiile catre actiunea care va implica progresul in cariera ta.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Emotiile tale se afla la capacitatea maxima si de aceea ar fi bine sa nu te lasi prada lor. Nu lua decizii, bazeaza-te pe intuitia ta. In acelasi timp, vei putea sa lasi liber fanteziei tale si mai ales visurilor tale, mai ales daca sunt dintre cele romantice.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Visele tale pot deveni realitate doar daca te vei apropia cat mai mult de anumite stari de realism. Poate iti suna paradoxal, dar nu este asa. Fii metodica si nu lasa nimic la voia intamplarii.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Daca esti implicata intr-un proiect important, astazi vei lucra cu spor, mai ales ca vei sti cum sa lucrezi cu ceilalti. Originalitatea va fi pentru tine un atu important asa ca bazeaza-te pe ea.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Te simti incarcata de energie pozitiva si de asemenea privesti cu optimism spre viitor. Cel mai bine este sa iti faci un program strict, astfel incat sa nu pierzi nimic important. Poate este important sa te odihnesti un pic pentru ca vei avea nevoie, in zilele care vor urma, de multa hotarare si energie pentru a actiona in directia potrivita.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
E cazul sa lasi deoparte obsesiile si sa incepi sa te uiti spre viitor si sa lasi in spate trecutul, mai ales daca este vorba de o relatie. Nu iti forta norocul prea mult pentru ca este crucial pentru tine acum sa stii cand sa te opresti.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE           
Te-ai cam saturat de rolul de mediatoare si te intrebi cat va mai dura o anumita situatie. In loc de asta, mai bine incearca sa fii doar atenta si poate ar fi indicat sa nu te implici mai mult si sa reactionezi mult mai retras decat de obicei. Nu alege de ce parte a baricadei vrei te situezi pentru ca vei lua decizia gresita.
                                          

related posts

Modifică setările cookies