HOROSCOP 25.03.2010


Nu incercati sa puneti punct unor lucruri azi pentru ca o data ce veti considera ca ati incheiat ceva, pe neasteptate totul se va schimba si poti fi pusa in situatia de a reveni asupra acelor probleme pe care ati considerat ca le-ati rezolvat. Abordati totul cu calm si nu va grabiti.


BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
E mai bine sa gandesti inainte de a actiona intr-o directie sau alta. Instinctele tale sunt la capacitate maxima dar reactiile impulsive iti sunt azi la indemana. Asculta ce se spune in jurul tau, acorda atentie unor lucruri pe care le consideri minore si iti vei imbunatati calea spre succes.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI                                                                                               
Poate fi o zi plina de surprize pentru tine, si placute si neplacute – depinde de tine cum privesti lucrurile. Nu spune hop pana nu sari si groapa. De data asta vei incerca sa ataci pentru ca apararea deja nu o consideri ca mai poate fi o optiune pentru tine. Atentie la conflictele care se pot naste cu partenerul.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu este pentru tine o obisnuinta sa tii lucruri secrete, sa ascunzi de cei din jur ceva, dar azi vei fi nevoita sa faci asta. E foarte posibil sa nu-ti reuseasca dar vei sti, in cazul in care o dai in bara, sa creezi o diversiune. E posibil ca un prieten, prietena sa-ti ceara banii pe care ii datorai si asta nu intra in calculele tale.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Nimic nu este chiar atat de simplu cum pare. Este o zi foarte agitata pentru tine in care emotiile, atat pozitive cat si negative, isi vor spune cuvantul. E mai bine sa nu-ti creezi griji inutile pentru oameni care de fapt iti vor demonstra ca nu merita.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Nu spune ceva azi, din ce vei regreta maine. Trage aer in piept si gandeste-te bine cum pui problema, mai ales la locul de munca. In plan personal ceva mai multa actiune, decat de obicei, niste intalniri cu prieteni pe care nu i-ai mai vazut de cam mult timp.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Nu va fi atat de simplu sa treci cu vederea amanunte importante ale acestei zile. Vei fi provocata de persoane din domeniul tau de activitate si e posibil sa te simti pusa in fata unei batalii care de fapt nu este a ta. Daca vei gasi o solutie bazata pe cooperare si nu pe competitie vei fi extrem de apreciata. 

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Te simti trasa in doua directii diferite si ca o balanta veritabila ce esti, nu vei spune “nu” unor propuneri. Gandeste-te ca nu le poti face pe toate si nu vei putea alege o cale. Deocamdata nici tu nu vei spune exact ce iti doresti, si asta pentru ca nici tie nu sunt clare lucrurile. Asteapta pana iti limpezesti mintea si totul va fi ok.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Ai de indeplinit azi multe responsabilitati si cand vei spune ca ai terminat vei vedea de fapt ca nu este deloc asa. Fa tot ceea ce iti sta in putinta pentru a duce intr-adevar la capat ce ai inceput.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Se pare ca a venit timpul sa faci ce iti place, cum ar fi sa te apuci de hobby-ul tau preferat pentru ca, de prea mult timp, te plangi ca nu poti face asta. Este vorba de fapt, de putina organizare in viata ta. Cere parerea cuiva apropiat pentru asta si ai sa vezi ce raspuns vei primi.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Ceva nou iti apare in cale si esti extrem de entuziasmata. Vei fi motivata astfel de a lucra mai mult. Vei fi extrem de calculata si eficienta odata cu acest suflu nou in viata ta. E bine totusi sa incerci sa fi ceva mai temperata.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Indiferent de intentiile tale bune nu vei face decat sa incurci lucrurile. Esti prea cu capul in nori pentru a-ti asuma vreo responsabilitate. E mai bine sa te intalnesti cu prietenii si sa stati de vorba la o cafea, decat sa incerci sa actionezi. In schimb, comunicarea ta este foarte buna si clara. Daca activezi in acest domeniu vei fi remarcata azi. 

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Azi iti poti crea probleme singura pentru ca brusc te decizi ca tu detii adevarul suprem. Vei supara persoane apropiate pentru ca vei da importanta mare acelor lucruri care pana acum pareau sa nu conteze. Incearca sa faci totusi niste compromisuri pentru a avea rezultatele pe care ti le doresti. Din punct de vedere financiar atentie ca va incepe o perioada de mari cheltuieli. 
 

related posts

Modifică setările cookies