HOROSCOP 25.10.2010


Energia Lunii in Gemeni va fi benefica pentru acele persoane care au de rezolvat diverse probleme ce tin de acte. Poate e cazul sa fim ceva mai flexibile si mai ingaduitoare atat timp cat pasiunea Scorpionului ne poate bloca planurile si ne aduce mai degraba piedici. Atentie cum ne exprimam si mai ales la ce spunem.
 


Scorpioni celebri: Ciara

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Iluzia si realitatea se suprapun azi pentru tine si va trebui sa dai dovada de atentie extrema sa nu iti asumi riscuri inutile. Cea mai buna strategie a ta este sa nu faci lucruri pripite si sa dai dovada de rabdare.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE

Celor din jurul tau le va fi foarte greu sa te abordeze indiferent de ce au de rezolvat cu tine. Pari extrem de intangibila si nici nu incerci sa ascunzi asta. Vei merge doar pe cartea adevarului si vei surprinde doar acele persoane care nu te cunosc. Nu incerca sa pari mai dura decat este cazul, poti realiza mult mai multe fiind doar draguta. 

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Incepi sa te indoiesti de anumite decizii sau lucruri pe care le-ai facut in trecut. Nu este cazul sa te cramponezi de ceea ce s-a intamplat deja, mai bine incearca sa repari – daca este cazul. Ai nevoie de tot ceea ce poti oferi mai bun pentru momentul prezent. 

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE

Nu este o zi buna pentru a comunica lucruri importante. Incearca sa nu iti propui sa rezolvi probleme importante pentru ca nu este o zi in care sa incepi sau sa pui baza unor planuri marete. Trebuie sa reflectezi puternic la ceea ce iti doresti cu adevarat si sa crezi in ceea ce simti.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

Te concentrezi prea mult pe lucruri marunte si pierzi din vedere esentialul. Vei face greseli mari azi pentru ca nu vei acorda atentie detaliilor. Nu este o zi buna pentru a incheia parteneriate si a semna acte importante.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE

Chiar simti ca ai nevoie de o pauza si chiar vei gasi oportunitati de a iesi un pic din programul pe care il ai la locul de munca. Desi experimentezi o stare de confuzie cel mai bine este sa lasi sentimentele sa iasa la suprafata si sa incerci sa scapi de anxietate. O veste buna despre bani, e posibil sa primesti un imprumut.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI

Ceri foarte multe de la partenerul tau dar nu oferi nimic in schimb si e posibil ca acesta sa interpreteze totul foarte gresit daca implicarea ta este zero. Pentru a evita problemele din cuplu, incearca sa fii exacta, precisa si implicata. Sau, mai bine, incearca sa nu te alarmezi pentru orice si comunica cinstit cu ceilalti.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

Ai planuri mari si incerci sa atragi de partea ta destul de multa lumea. Pentru a realiza totul asa cum iti doresti e cazul ca incepand de azi sa dovedesti ceva mai multa diplomatie decat de obicei. Dorintele tale sunt inca la stadiu de vise, dar din fericire esti pe un drum bun.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Reusesti cu succes sa-ti ascunzi emotiile fata de ceilalti: iti vor pune intrebari dar vei fi extrem de evaziva. Azi nu ai nevoie de suportul nimanui si crezi ca te poti descurca singura cu problemele pe care le intampini iar modul tau de abordare va jigni cateva persoana apropiate. Cel mai bine este sa incerci sa ai ceva mai multa incredre in persoanele de langa tine.  
 
LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Te apropii prea mult de lucruri care nu sunt obisnuite si iesi din zona ta de confort. Ai chef ca azi sa incerci lucruri periculoase si sa indraznesti mai mult decat de obicei. Esti dispusa sa inveti lucruri importante si vei primi chiar oferte generoase din partea unor persoane importante. Desi nu este inca timpul sa treci la actiune, acorda mare atentie sentimentelor tale si intuitiei. Ea te va indruma acolo unde este mai bine pentru tine.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE 

Este bine sa-ti le faci din timp anumite planuri: la tine totul trebuie sa fie sub control. Se pare ca te lupti pentru ceva ce nu are sens sau te implici intr-un proiect aruncandu-te cu capul inainte. Din fericire ti se ofera sanse de a te retrage si chiar asta ar trebui sa faci. In ceea ce priveste relatia sentimentala vor aparea mici probleme de incredere care nu se vor rezolva prea usor.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Te simti ca si cum ai fi la o rascruce de drumuri si inca nu te poti decide in ce directie sa o iei. Ar fi bine sa te tii de planurile initiale si sa urmezi calea pe care ti-ai ales-o cu ceva timp in urma. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa fii deschisa la tot ce inseamna nou. Totusi ar fi cazul ca sa nu iei azi decizia finala, pentru ca ai timp destul ca sa te hotarasti pe ce drum vei apuca.

 

related posts

Modifică setările cookies