HOROSCOP 25.11.2010


Nu prea ne simtim in apele noastre, mai ales ca e foarte posibil sa fim nevoite sa facem anumite compromisuri care nu ne sunt pe plac. Anumiti prieteni ne vor fi aproape si atunci vom incerca sa vedem cu alti ochi relatiile noastre cu anturajul pentru ca de aici vor veni niste dezamagiri. Ar fi bine sa nu vorbim inca despre asta si in general ar trebui sa stim cand sa ne oprim din a spune anumite lucruri.


SAGETATORI CELEBRI: ALYSSA MILANO

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Sentimentele tale sunt extrem de complicate azi iar ceea ce simti poate fi extrem de distractiv si de interesant, atata timp cat nu implicam prea multe persoane in impartasirea emotii. Cel mai bine este ca azi sa fii prevazatoare si sa fii extrem de atenta ce spui si cui spui.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Poate vei sta in casa azi sau daca nu vei simti nevoia sa fii aproape de familia ta de tot ce inseamna traditii si in conformitatea cu acestea nu te vei abate de la ceea ce ti se va spune in acest cadru. Unele discutii pe care le vei purta azi iti pot da anumite idei de viitor care te vor ajuta sa evoluezi pe toate planurile.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Nu te opri din a face lucruri doar pentru ca te simti coplesita de multele obligatii pe care le ai.      Soarele din Sagetator iti aduce multa activitate sociala si atunci va trebui sa fii pregatita pentru diverse iesiri cu prieteni si chiar invitatii neasteptate.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Entuziasmul tau este putin peste limita normala si atunci pot apare greseli in tot ceea ce faci. Poate un pic diminuat si integrat in realitate acest entuziasm poate fi tinut in frau mult mai bine. Atentie la niste probleme cu autoritatile.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Simti ca trebuie sa iti protejezi relatia si te concentrezi foarte mult pe aceasta tema. Anumite discutii cu partenerul te fac sa te simti foarte bine si sa intelegi exact cum sta fiecare in relatie. La locul de munca se intampla lucruri importante si tu esti in mijlocul lor. Trebuie sa fii atenta la cum spui anumite lucruri astfel incat sa nu fie interpretate gresit.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Calea cea mai usoara pentru tine in a recastiga controlul este sa te asociezi cu anumiti priteni sau colegi. O vei scoate la capat daca vei analiza totul asa cum trebuie si vei ajunge la concluziile la care trebuie.
 
GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu iti este frica sa iti asumi unele responsabilitati pe care ceilalti nu si le doresc. Dar pentru ca stii foarte bine ce ai de facut asta nu va insemna ca oamenii din jur te vor si urma. E foarte posibil ca azi sa-ti dai foarte bine seama cine este cu tine si cine impotriva ta.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Nu iti doresti sa urmezi aceeasi cale mai tot timpul si simti nevoia de a merge si pe alte drumuri. Emotiile tale nu sunt constructive asa ca relatia cu partenerul nu se afla in cea mai buna pozitie azi. Nu incerca sa actionezi in vreun fel sau altul pentru ca mai bine nu actionezi deloc decat sa actionezi gresit.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Vei da dovada de egoism mai ales in dragoste si nu vei fi capabila sa intelegi anumite lucruri care iti sunt spuse. Nu te mai gandi la o iubire perfecta atat timp cat nici tui si nici partenerul nu sunteti perfecti.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Va trebui sa nu mai incerci sa controlezi chiar totul iar planurile tale de viitor sa le schitezi fara a-ti asuma vreo responsabilitate din start. Daca vei da dovada de flexibilitate iti va fi mult mai usor sa intelegi din start unele probleme legate de jobul tau si mai ales de partener.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Nu prea esti incantata din cauza unei anumite persoane care te implica intr-o situatie mult prea complicata pentru tine in acest moment. Chiar daca vei incerca sa te eschivezi sansele sunt destul de reduse de a nu te implica. Mai bine ai rabdare si nu judeca pripit.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Esti destul de optimista privind anumite probleme si vei incerca sa termini, cu succes, anumite proiecte pe care le-ai inceput cu ceva timp in urma. Unele tensiuni pot aparea in relatie dar vei stii exact ce trebuie spus si ce nu.

related posts

Modifică setările cookies