HOROSCOP 26.03.2010


O zi relaxata in care problemele personale sunt mai importante iar totul pare foarte simplu si la indemana. Unele discutii pot lua o turnura neasteptata dar nu vor duce la concluzii ingrijoratoare, din contra.


BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Pentru azi, strategia ta este sa iti termini cat mai repede treaba de la munca si energia ta sa fie consumata indeplinind mici sarcini personale. Ceva discutii de ordin sentimental pot aparea mai pe seara; dar punandu-ti in ordine gandurile vei putea sa faci fata cu brio oricaror provocari.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI                                                                                               
O problema personala se cere rezolvata repede si va trebui sa rezisti in fata cererilor familiei cat si a indeplinirii obligatiilor de la munca. Iti va fi destul de greu sa-ti exprimi sentimentele dar e bine sa o faci pentru ca ai putea sa “explodezi” in fata unor persoane care nu vor intelege nimic din asta.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu te va deranja azi faptul ca lucrurile stabilite dimineata nu se vor intampla ci altele isi vor face aparitia. Trebuie sa te misti repede dintr-o directie in alta – poate fi vorba de o serie de intalniri sau comisioane – dar ai energia necesara sa faci fata oricaror schimbari.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Bunele tale intentii nu sunt suficiente pentru a-ti rezolva problemele. Azi apare pe tapet o problema financiara sau vizita la banca nu va fi suficienta de a convinge pe cineva sa iti ofere bani. Trebuie sa demonstrezi ca esti serioasa si ca esti gata sa-ti asumi niste responsabilitati.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Daca te-ai gandit ca azi vei face ceva extrem de special chiar asa va fi. Esti bine dispusa, plina de optimism si de viata. Vei fi iar in centrul atentiei dar concentreaza-te mai mult la ce spui si cat de mult vrei sa-ti dezvalui din planurile tale. Uneori trebuie sa stii si unde sa te opresti.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Simti ca ceva pluteste in aer dar inca nu stii exact despre ce este vorba si vei face eforturi considerabile sa afli ce se intampla. Daca te simti ca intr-o competitie va trebui sa-ti dai seama ca nu este vorba de a fi pe primul loc, ci de a juca atat de bine cat poti.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
E posibil sa iti petreci ziua de azi doar discutand cu prietenii si asta iti va afecta rutina de la birou. Chiar daca vei fi atentionata de catre sefi nu e cazul sa te ingrijorezi pentru ca pana acum ai demonstrat ca lumea se poate baza pe tine. In acelasi timp nu te judeca prea aspru pentru ca iti vei lua revansa saptamana viitoare.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Vei simti nevoia sa spui exact ce simti si ce crezi. La locul de munca e posibil sa intampini ceva ostilitati legate de noul tau mod de a aborda problemele si vor exista persoane care nu vor fi de acord cu tine. Nu incerca sa-i convingi ca tu detii adevarul suprem ci incearca sa-i lasi sa se convinga singuri ca tu ai dreptate. Excesele de autotaritarism nu sunt binevenite, mai ales daca te afli intr-o pozitie de conducere.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Azi esti predispusa spre discutii extrem de personale; asa ca, vei surprinde pe multi cu noul mod de abordare, atat de intim. Daca te simti in stare, poti duce pana la capat acest gen de discutii revelatoare si chiar vei descoperi lucruri uimitoare atat despre tine cat si despre ceilalti. 

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Daca vei stii exact ce vrei, vei stii si ce sa ceri. Insa, intuitiv, iti dai seama ca lipseste o mare parte dintr-un puzzle. Cu cat te vei stradui sa-ti dai seama despre ce este vorba exact, cu atat te vei chinui mai mult. Mai bine lasa ca lucrurile sa vina de la sine.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Azi partenerul iti va cere toata atentia si iti va acapara tot timpul liber. Nu te vei simti deloc ok cu asta si vei incerca sa ai ceva de spus in aceasta privinta dar iti vei da seama ca nu are vreun sens. In acelasi timp, e posibil sa treci printr-o stare destul de confuza si nu intelegi exact ce nu ti se pare in ordine. Vei afla la timpul potrivit. Aparent, unele conflicte se vor rezolva.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Simti nevoia ca munca ta sa iti fie recunoscuta astfel incat contributia ta sa fie pe masura. E posibil ca datorita acestei nevoi sa intri intr-un bucluc la munca si chiar sa iti superi colegii. Cel mai bine e sa-ti vezi de treaba ta si sa incerci ca atentia asupra ta sa o atragi intr-un mod mai subtil. Recunoasterea va veni atunci cand te vei astepta mai putin.

related posts

Modifică setările cookies