HOROSCOP 26.08.2010


Azi poate fi o zi a descoperirilor si ne putem referi la secrete in primul rand sau chiar la faptul ca ne descoperim ceva ascuns noua pana acum. Logica nu isi va avea rostul azi si cel mai bine ar fi sa ne ascultam intuitia si sa avem in vedere ca visele pot fi dezvaluite si chiar implinite. Comunicarea va avea de suferit mai ales daca se va baza pe logica si tipare cunoscute deja.


FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Opozitia dintre Luna si Mercur retrograd, care se afla in zodia ta, iti va crea o zi in care nimic nu iti va merge asa cum ti-ai planuit. Oricum ar fi, vei parea emotionala nejustificativ si atunci oamenii nu te vor asculta. Daca ai putea ca azi sa amani diverse decizii ar fi perfect.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Ar fi ideal daca ai incerca sa ai ceva mai multa incredere in persoana iubita. In relatie e foarte posibil sa simti nevoia de schimbare si sa incerci lucruri noi.Ar fi bine ca in perioada urmatoare sa nu iei decizii pripite si sa nu pleci urechea la ceea ce vei auzi despre partener de la apropiati.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu te opri din a face lucruri doar pentru ca te simti coplesita de multele obligatii pe care le ai.      Soarele din Fecioara iti aduce multa activitate sociala si atunci va trebui sa fii pregatita pentru diverse iesiri cu prieteni si chiar invitatii neasteptate.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE       
Entuziasmul tau este putin peste limita normala si atunci pot apare greseli in tot ceea ce faci. Poate un pic diminuat si integrat in realitate acest entuziasm poate fi tinut in frau mult mai bine. Atentie la niste probleme cu autoritatile.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Incearca sa iti depasesti anumite frici si mai ales, depaseste-ti limitele azi. Poti sa faci lucruri minunate doar daca vei avea curaj si ar trebui sa stii ca sunt multi oameni care te pot sustine in planurile tale.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Nu rata o oportunitate azi pentru ca ti se va ivi una extrem de benefica pentru tine. De asemenea incearca sa discuti la locul de munca problemele pe care le ai, pune toate cartile pe masa si incearca, impreuna cu ceilalti, sa gasesti solutii.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Prietenii te vor sustine azi foarte mult si atunci poti discuta foarte multe lucruri pe care pana acum nu le-ai fi spus. Daca vei afla ceva care nu-ti va conveni, nu incerca sa iei totul asa cum pare. Gandeste-te sau asculta-ti intuitia inainte de toate.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Vei vrea sa faci dreptate azi, vei incerca sa aperi pe cineva sau chiar sa iti aperi ideile, convingerile in care crezi cu tarie. Vei da dovada de intelepciune si chiar vei lua decizia potrivita. Azi vei putea sa pui punct unei relatii pe care nu o mai poti continua.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
La locul de munca se intampla lucruri importante si tu esti in mijlocul lor. Trebuie sa fii atenta la cum spui anumite lucruri astfel incat sa nu fie interpretate gresit. In rest, o zi in care poti iesi in evidenta foarte usor mai ales in planul carierei tale. 

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ideile tale pot fi foarte bune dar ar trebui sa te gandesti ca unele nu pot fi puse in aplicare asa de usor cum ti-ai dori. Analizeaza totul asa cum trebuie si vei ajunge la concluziile la care trebuie. Nu te avanta pe teritorii necunoscute azi pentru ca nu ai inca energia necesara sa faci asa ceva.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Spre deosebire de alte zile, azi ratiunea va fi cap de afis la tine si vei reusi sa iti faci ordine in anumite sentimente, relatii, sau tot ceea ce nu vei mai vrea sa mentii asa cum a fost pana acum.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
E foarte posibil sa simti ca de acum incolo poti lasa trecutul acolo unde ii este locul si poti merge pe drumul pe care ti-l doresti. Ceva important se poate intampla azi asa ca acorda multa atentie oricarui lucru care ti se intampla, oricarei informatii care ajunge la tine.
=

related posts

Modifică setările cookies